Wayward Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Χορογραφίες μάχης που θυμίζουν το παιχνίδι, check Signs, check Geralt στη μπανιέρα, check Αν έχει και σενάριο της προκοπής καλά πάμε. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Edel Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Εύγε νετφλιξ εύγε μου το πούλησες τέλεια. Ξέρω με τι θα ασχοληθώ τα Χριστούγεννα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Μόνο από τη φωτογραφία παίρνει 10 πάντως από το λίγο που βλέπουμε. Φτάνει να μην τα σκατώσουν στο υπόλοιπο κομμάτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 release date δωσανε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HellionKal Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Με τέρμα χαμηλές προσδοκίες, δεν φαίνεται και άσχημο. Βλέπουμε. ^20 Δεκέμβρη το release. Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2019 από HellionKal Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Τι 20 Δεκέμβρη ρε αρκουδέιδες; Τελος Νοεμβρη υπολογιζα.😣 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coffeex Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kourt71724 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Πάμε μωρή παιχτούρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Ποιος χαζούλης πέταξε πετρα στον Geralt?! Aψογο το trailer αλλα το CGI των τεράτων συνεχίζει να με ανησυχεί γιατί δεν δείξαν σχεδόν καθόλου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 ''Geralt, have some dignity..You know how this will end..'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sethiros Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Μια χαρά φαίνεται, το μόνο που μένει είναι να δούμε αν θα έχει ένα decent story. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 O Cavill έχει πιάσει το vibe της φωνής του Geralt απίστευτα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Super Moderators Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Η εικόνα/φίλτρα δεν σας φαίνεται σαν low budget γμτ? Ok όχι Xena/Hercules, αλλά Shannara φάση... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinoel Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, ThReSh είπε Η εικόνα/φίλτρα δεν σας φαίνεται σαν low budget γμτ? Ok όχι Xena/Hercules, αλλά Shannara φάση... και εμένα μου φάνηκε κάπως αλλά θα περιμένω την σειρά για έχω άποψη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coffeex Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 8 λεπτά πριν, ThReSh είπε Η εικόνα/φίλτρα δεν σας φαίνεται σαν low budget γμτ? Ok όχι Xena/Hercules, αλλά Shannara φάση... Ναι αλλά όχι και επιπέδου Shannara Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα