Προς το περιεχόμενο

Witcher (Netflix, 2019)

Wayward

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, ELMastas είπε

Και γω Mixed feelings απο την μία γούσταρα πολύ καθότι είχα λιώσει τα παιχνίδια και είχα διαβάσει και κάνα 2 βιβλία στίς διακοπές πιο παλιά,απο την άλλη φοβάμαι μήπως πάμε για generic μετριότητα η πατάτα,ο Gerald δεν με χαλάει,για τους άλλους ηθοποιούς δεν ξέρω,αν υπάρχει σωστή ατμόσφαιρα καλό σενάριο και σκηνοθεσία και κρατήσουν ενα σοβαρό/ενήλικο ύφος ανάλογο με αυτά που έχουμε "συνηθίσει" και δεν έχουμε politically correct παπαριές και λογοκρισίες κάθε λίγο,εχω ελπίδες να τα πάει καλά.

giphy.gif

Ο Ghost μάλλον είναι θάλασσα οποτε κάνω τον αναπληρωματικό για σήμερα. :D

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc
  • Like 1
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
13 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

giphy.gif

Ο Ghost μάλλον είναι θάλασσα οποτε κάνω τον αναπληρωματικό για σήμερα. :D

Δεν έχει θάλασσα για μένα ακόμα, αλλά thanks! ^_^

• Like 1

3 ώρες πριν, ELMastas είπε

Και γω Mixed feelings απο την μία γούσταρα πολύ καθότι είχα λιώσει τα παιχνίδια και είχα διαβάσει και κάνα 2 βιβλία στίς διακοπές πιο παλιά,απο την άλλη φοβάμαι μήπως πάμε για generic μετριότητα η πατάτα,ο Gerald δεν με χαλάει,για τους άλλους ηθοποιούς δεν ξέρω,αν υπάρχει σωστή ατμόσφαιρα καλό σενάριο και σκηνοθεσία και κρατήσουν ενα σοβαρό/ενήλικο ύφος ανάλογο με αυτά που έχουμε "συνηθίσει" και δεν έχουμε politically correct παπαριές και λογοκρισίες κάθε λίγο,εχω ελπίδες να τα πάει καλά.

Συμφωνω, τωρα για την Yennefer, θα προτιμουσα μια ηθοποιο πιο ασπροχρωμη και λιγο πιο κοντινη στην ηλικια του Geralt αλλα οπως και να εχει δεν ειδαμε τπτ. Μακαρι να παει καλα.

Παρόλο που είμαι hyped, το trailer με "έριξε" αρκετά. Μου έδωσε εικόνα generic fantasy series. Μόνο η τελευταία σκηνή με τον Geralt που είναι αλλαγμένος από τα potions μου άρεσε

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
56 λεπτά πριν, mike299 είπε

Μόνο η τελευταία σκηνή με τον Geralt που είναι αλλαγμένος από τα potions μου άρεσε

Βασικά Mike άμα προσέξεις σε όλες τις μάχες με τέρατα είναι κομμάτια. ;)

Τελικά είναι kikimore το τέρας στο τέλος, τώρα τι δουλειά έχει σε βάλτο idk. Όχι δεν παίρνουνε καθόλου πράγματα από το game. :P

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc
  • Like 2

15 λεπτά πριν, coffeex είπε

Netflix's The Witcher is Bringing Politics, Sex, and Monsters

"Politics, Monsters and sex - Oh my!"   😂

Λογικά πάμε για Rated R.

λογω του σεξ; μπα. το Netflix ειναι tame σε σχεση με το HBO.

προσεξα oτι στο αρθρο λεει οτι η σειρα θα αντιγραψει την φορμουλα του GOT. μονο που τα βιβλια του Πολωνου ειχαν βγει πριν τα βιβλια του GRRM.

ειναι αυτο που λεω, ολοι θα νομιζουν οτι ειναι μια φτωχη αντιγραφη του GOT, και θα του γυρισουν την πλατη, περιμενοντας το GOT prequel και το LOTR.

1 ώρα πριν, KilliK είπε

λογω του σεξ; μπα. το Netflix ειναι tame σε σχεση με το HBO.

προσεξα oτι στο αρθρο λεει οτι η σειρα θα αντιγραψει την φορμουλα του GOT. μονο που τα βιβλια του Πολωνου ειχαν βγει πριν τα βιβλια του GRRM.

ειναι αυτο που λεω, ολοι θα νομιζουν οτι ειναι μια φτωχη αντιγραφη του GOT, και θα του γυρισουν την πλατη, περιμενοντας το GOT prequel και το LOTR.

Ίσως έχει γυμνό κτλ στυλ Orange Is the New Black. 

Αναμεικτα συναισθηματα για το teaser trailer,κανει μπαμ οτι θα τραβουσε και αλλο μπατζετ σαν σειρα,αλλα πιστευω ολα θα κριθουν εντελει στην ποιοτητα της ηθοποιηας και στο κατα ποσο θα ακολουθησουν τα βιβλια πιστα και δεν θα χωσουν τις δικες τους sjw μαλακιες και μη.

• Like 1

Μου αρέσει που πολλοί αναρωτιούνται "αν" η σειρά θα είναι τίγκα στην κορεκτίλα, ενώ το trailer μόλις επιβεβαίωσε ότι το dickhead&balls armor των Nilfgaardians που συμβολίζει την "κακή πατριαρχία" είναι αληθινό...

031.jpg.5d7698f053ac75f23e24b717812abd36.jpg

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...