{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, ELMastas είπε Και γω Mixed feelings απο την μία γούσταρα πολύ καθότι είχα λιώσει τα παιχνίδια και είχα διαβάσει και κάνα 2 βιβλία στίς διακοπές πιο παλιά,απο την άλλη φοβάμαι μήπως πάμε για generic μετριότητα η πατάτα,ο Gerald δεν με χαλάει,για τους άλλους ηθοποιούς δεν ξέρω,αν υπάρχει σωστή ατμόσφαιρα καλό σενάριο και σκηνοθεσία και κρατήσουν ενα σοβαρό/ενήλικο ύφος ανάλογο με αυτά που έχουμε "συνηθίσει" και δεν έχουμε politically correct παπαριές και λογοκρισίες κάθε λίγο,εχω ελπίδες να τα πάει καλά. Ο Ghost μάλλον είναι θάλασσα οποτε κάνω τον αναπληρωματικό για σήμερα. Επεξ/σία 20 Ιουλίου 2019 από {TDi}Dj2k..infc 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Moderators Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 13 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Ο Ghost μάλλον είναι θάλασσα οποτε κάνω τον αναπληρωματικό για σήμερα. Δεν έχει θάλασσα για μένα ακόμα, αλλά thanks! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TsironakosMix Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 3 ώρες πριν, ELMastas είπε Και γω Mixed feelings απο την μία γούσταρα πολύ καθότι είχα λιώσει τα παιχνίδια και είχα διαβάσει και κάνα 2 βιβλία στίς διακοπές πιο παλιά,απο την άλλη φοβάμαι μήπως πάμε για generic μετριότητα η πατάτα,ο Gerald δεν με χαλάει,για τους άλλους ηθοποιούς δεν ξέρω,αν υπάρχει σωστή ατμόσφαιρα καλό σενάριο και σκηνοθεσία και κρατήσουν ενα σοβαρό/ενήλικο ύφος ανάλογο με αυτά που έχουμε "συνηθίσει" και δεν έχουμε politically correct παπαριές και λογοκρισίες κάθε λίγο,εχω ελπίδες να τα πάει καλά. Συμφωνω, τωρα για την Yennefer, θα προτιμουσα μια ηθοποιο πιο ασπροχρωμη και λιγο πιο κοντινη στην ηλικια του Geralt αλλα οπως και να εχει δεν ειδαμε τπτ. Μακαρι να παει καλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mike299 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Παρόλο που είμαι hyped, το trailer με "έριξε" αρκετά. Μου έδωσε εικόνα generic fantasy series. Μόνο η τελευταία σκηνή με τον Geralt που είναι αλλαγμένος από τα potions μου άρεσε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 teaser ειναι οχι trailer, φανταζομαι το trailer θα μας δωσει μια καλυτερη εικονα της σειρας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coffeex Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Netflix's The Witcher is Bringing Politics, Sex, and Monsters "Politics, Monsters and sex - Oh my!" 😂 Λογικά πάμε για Rated R. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 56 λεπτά πριν, mike299 είπε Μόνο η τελευταία σκηνή με τον Geralt που είναι αλλαγμένος από τα potions μου άρεσε Βασικά Mike άμα προσέξεις σε όλες τις μάχες με τέρατα είναι κομμάτια. Τελικά είναι kikimore το τέρας στο τέλος, τώρα τι δουλειά έχει σε βάλτο idk. Όχι δεν παίρνουνε καθόλου πράγματα από το game. Επεξ/σία 20 Ιουλίου 2019 από {TDi}Dj2k..infc 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 15 λεπτά πριν, coffeex είπε Netflix's The Witcher is Bringing Politics, Sex, and Monsters "Politics, Monsters and sex - Oh my!" 😂 Λογικά πάμε για Rated R. λογω του σεξ; μπα. το Netflix ειναι tame σε σχεση με το HBO. προσεξα oτι στο αρθρο λεει οτι η σειρα θα αντιγραψει την φορμουλα του GOT. μονο που τα βιβλια του Πολωνου ειχαν βγει πριν τα βιβλια του GRRM. ειναι αυτο που λεω, ολοι θα νομιζουν οτι ειναι μια φτωχη αντιγραφη του GOT, και θα του γυρισουν την πλατη, περιμενοντας το GOT prequel και το LOTR. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coffeex Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, KilliK είπε λογω του σεξ; μπα. το Netflix ειναι tame σε σχεση με το HBO. προσεξα oτι στο αρθρο λεει οτι η σειρα θα αντιγραψει την φορμουλα του GOT. μονο που τα βιβλια του Πολωνου ειχαν βγει πριν τα βιβλια του GRRM. ειναι αυτο που λεω, ολοι θα νομιζουν οτι ειναι μια φτωχη αντιγραφη του GOT, και θα του γυρισουν την πλατη, περιμενοντας το GOT prequel και το LOTR. Ίσως έχει γυμνό κτλ στυλ Orange Is the New Black. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 4 λεπτά πριν, coffeex είπε Ίσως έχει γυμνό κτλ στυλ Orange Is the New Black. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Super Moderators Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alastor192 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Αναμεικτα συναισθηματα για το teaser trailer,κανει μπαμ οτι θα τραβουσε και αλλο μπατζετ σαν σειρα,αλλα πιστευω ολα θα κριθουν εντελει στην ποιοτητα της ηθοποιηας και στο κατα ποσο θα ακολουθησουν τα βιβλια πιστα και δεν θα χωσουν τις δικες τους sjw μαλακιες και μη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostool13 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Μου αρέσει που πολλοί αναρωτιούνται "αν" η σειρά θα είναι τίγκα στην κορεκτίλα, ενώ το trailer μόλις επιβεβαίωσε ότι το dickhead&balls armor των Nilfgaardians που συμβολίζει την "κακή πατριαρχία" είναι αληθινό... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 αυτη η πανοπλια δεν υπαρχει στα βιβλια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα