Προς το περιεχόμενο

Witcher (Netflix, 2019)

Wayward

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Wayward είπε

New photos:

Image may contain: one or more people, ocean and textImage may contain: 1 person, close-upImage may contain: 1 person, outdoor and natureImage may contain: one or more people and close-upImage may contain: 1 person, standing, beard and outdoorImage may contain: 1 person, standing and outdoorImage may contain: 1 person, close-up

Triss Merigold δεν βλέπω και δεν γίνεται να μην είναι από τους βασικούς χαρακτήρες. Επίσης η Ciri φαίνεται μεγάλη οπότε δεν φαίνεται να ξεκινάει η ιστορία από το Sword of Destiny ή το Blood Of Elves αλλά αυτά είναι υποθέσεις.

IMG_20190419_200251.jpg.dd618ee40b79b12cfe55fdb452de8d2e.jpg

Επεξ/σία από Gentleman88
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μην περιμενετε πιστη προσαρμογη των βιβλιων. καινουργια ιστορια θαναι που θα βασιζεται στα βιβλια αλλα θα στεκεται μονη της, και θα εχει γραφτει με target group το τηλεοπτικο κοινο που στην πλειοψηφια του δεν εχει ιδεα για τα βιβλια και τα παιχνιδια. να λετε παλι καλα που δεν αλλαξανε την φυλη των κεντρικων χαρακτηρων, κατι που ομως μαθαμε το ειχαν στα υποψιν.

Επεξ/σία από KilliK

5 ώρες πριν, Gentleman88 είπε

Triss Merigold δεν βλέπω και δεν γίνεται να μην είναι από τους βασικούς χαρακτήρες.

Γιατί είναι η Triss βασικός χαρακτήρας στα βιβλία; Ήμουν με την εντύπωση πως όχι.

8 ώρες πριν, Gilmaru είπε

Γιατί είναι η Triss βασικός χαρακτήρας στα βιβλία; Ήμουν με την εντύπωση πως όχι.

Δεν είναι, ούτε στα πρώτα που όλα είναι είναι mini stories. Βασικά ο Geralt μοιάζει τα games όχι τα βιβλία, η Yen μοιάζει στα βιβλία. Μην βγει φόλα και δεν δούμε ποτε ξανά Witcher φοβάμαι πολύ.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ πάλι ανησυχώ γιατί βλέπω μόνο ένα σπαθί, εκτός και αν χάνω κάτι διότι δεν έχω διαβάσει τα βιβλία...

Επεξ/σία από chrisde

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, chrisde είπε

Εγώ πάλι ανησυχώ γιατί βλέπω μόνο ένα σπαθί, εκτός και αν χάνω κάτι διότι δεν έχω διαβάσει τα βιβλία...

Ένα έχει ο Geralt στην πλάτη το steel συνήθως και εννοείτε δεν το τραβάει απευθείας. Το silver είναι συνήθως στο άλογο μιας και τα post-conjunction τέρατα είναι πολύ λίγα πια.

p.s. περιμένω το πρώτο screenshot από τέρας... 😟

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc
  • Like 1
  • Thanks 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...