liakinen Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Κάνε πλάκα να μην κοπεί αυτο το τσιρκολίκι. Που είναι βρε εκείνα τα παιδιά που έγραφαν για μία σειρά που περνά ευχάριστα η ώρα και μας έλεγαν ξεκολλάτε ρε από τα παιχνίδια και τα βιβλία μια χαρά είναι η σειρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 42 λεπτά πριν, liakinen είπε Που είναι βρε εκείνα τα παιδιά που έγραφαν για μία σειρά που περνά ευχάριστα η ώρα και μας έλεγαν ξεκολλάτε ρε από τα παιχνίδια και τα βιβλία μια χαρά είναι η σειρά. Βγήκαν από το σπίτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lnoldori Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Δεν έχω διαβάσει τα βιβλία και από παιχνίδια έχω παίξει μόνο το 1 λίγες ώρες, λόγω έλλειψης χρόνου ,οπότε δεν μπορώ να έχω γνώμη κατά πόσο συμβαδίζει η σειρά με αυτά η όχι. Με βάση τα παραπάνω και έχοντας κατά νου το τι σκουπίδια βγαίνουν κατά καιρούς, το Witcher δεν είναι ότι χειρότερο έχω δει αλλά και σε καμιά περίπτωση δεν πλησιάζει σειρές όπως το GOT. Προσωπικά δυσανασχετώ με το force diversity που έχει γίνει της μόδας τον τελευταίο καιρό, με αποτέλεσμα να μην μπορώ να παραβλέψω τις επιλογές που έχουν γίνει στους ηθοποιούς. Το τελευταίο μου πρόβλημα όμως είναι το χρώμα τους η ο σεξουαλικός τους προσανατολισμός, γιατί δυστυχώς στις περισσότερες των περιπτώσεων είναι πολύ λίγοι για τον ρόλο τους και φοβάμαι ότι με την αλλαγή του πρωταγωνιστή θα μπει ταφόπλακα στην σειρά. Θα το δω και αυτό το season και ίσως δώσω μια ευκαιρία και στο επόμενο, αν βγει, αλλά θα είναι η τρίτη η η τέταρτη επιλογή όταν δεν θα έχω κάτι άλλο να δω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 3 λεπτά πριν, lnoldori είπε Με βάση τα παραπάνω και έχοντας κατά νου το τι σκουπίδια βγαίνουν κατά καιρούς, το Witcher δεν είναι ότι χειρότερο έχω δει αλλά και σε καμιά περίπτωση δεν πλησιάζει σειρές όπως το GOT. Συμφωνώ, δεν είναι, η παραγωγή έχει ανεβεί, απλά το θέμα που το κάνει σκουπίδι είναι η επιλογή τους να αλλάξουν το lore με δικιές τους μούφες που είναι υποδιέστερες από αυτές των βιβλίων και games. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeareN Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Θα ήθελα και κάποιος που ευχαριστήθηκε τη 2η να μας πει τί έχει πάει τόσο στραβά στην 3η. Γιατί από εκεί που στη 2η τα επεισόδια έχουν κατά μέσο όρο 8 βαθμολογία ξαφνικά η 3η πήγε στο 6 και μάλιστα ένα έχει 5.7 Που σημαίνει ότι τα σκάτωσαν και σε άλλους παράγοντες πέρα των γνωστών που γράφονται εδώ μέσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lnoldori Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 5 minutes ago, DeareN said: Θα ήθελα και κάποιος που ευχαριστήθηκε τη 2η να μας πει τί έχει πάει τόσο στραβά στην 3η. Γιατί από εκεί που στη 2η τα επεισόδια έχουν κατά μέσο όρο 8 βαθμολογία ξαφνικά η 3η πήγε στο 6 και μάλιστα ένα έχει 5.7 Που σημαίνει ότι τα σκάτωσαν και σε άλλους παράγοντες πέρα των γνωστών που γράφονται εδώ μέσα. Οι περισσότεροι που βλέπουν μια σειρά για την οποία δεν γνωρίζουν τίποτα, σπανίως θα μπουν στην διαδικασία να την βαθμολογήσουν. Οπότε πιστεύω ότι η διαφορά στο season αυτό σε σχέση με το προηγούμενο, είναι ότι έχουν κάνει ακόμα μεγαλύτερο deviation από το source material, με αποτέλεσμα να βρεθούν ακόμα περισσότερο απέναντι από αυτούς που συνέχιζαν να συντηρούν μια ελπίδα ότι η κατάσταση μπορεί να αλλάξει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pontez2 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, liakinen είπε Κάνε πλάκα να μην κοπεί αυτο το τσιρκολίκι. Που είναι βρε εκείνα τα παιδιά που έγραφαν για μία σειρά που περνά ευχάριστα η ώρα και μας έλεγαν ξεκολλάτε ρε από τα παιχνίδια και τα βιβλία μια χαρά είναι η σειρά. Eδω ειμαστε... Μια χαρά και η τριτη σεζον για τον ανυποψιαστο μη προσκολλημένο σε παιχνίδια. Μια χαρά την απολαυσαμε ως τωρα και θα συνεχισουμε. Γενικά αν κάποιος γουστάρει τη μεσαιωνική φανταστικη περιπέτεια με ρομάντζο, μια χαρά ειναι η σειρουλα. Δεν ειναι δα και GOT ή άρχοντας. Μια σειρά ειναι να περνάει ευχάριστα η ωρα. Επεξ/σία 4 Ιουλίου 2023 από pontez2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakinen Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 🙄😉 Μην τσιμπάτε ρε έτσι εύκολα πλάκα κάνω. Γούστα είναι αυτά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
plebeos Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 τιμια ως τωρα η 3η σεζον, καλυτερη απο την δευτερη ως αφορα την μεταφορα της ιστοριας απο τα βιβλια. κουραστικο ομως το συνεχες περα δωθε χαρακτηρων/πλοτ θρεντ (η δευτερη βεβαια ηταν πολυ χειροτερη σε αυτο), καθως και το τελεπορτατιον των χαρακτηρων απο την μια ακρη του κοσμου στην αλλη . ειχα μια ελπιδα μετα την πρωτη σεζον οτι θα βελτιωνοταν τα κοστουμια/σκηνικα αλλα παραμενουν απελπιστικα φτηνιαρικα τζενερικ φαντασυ. ισως με την αποχωρηση του καβιλι να βρεθει μπατζετ να ντυθουν και οι υπολοιποι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manolis940 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 10 ώρες πριν, Dantε είπε Μεγαλη. Γιατί το λες αυτό. Μέχρι τώρα που την έχουμε δει, πόσο χειρότερη είναι απ' την δεύτερη; 37 λεπτά πριν, plebeos είπε τιμια ως τωρα η 3η σεζον, καλυτερη απο την δευτερη ως αφορα την μεταφορα της ιστοριας απο τα βιβλια. κουραστικο ομως το συνεχες περα δωθε χαρακτηρων/πλοτ θρεντ (η δευτερη βεβαια ηταν πολυ χειροτερη σε αυτο), καθως και το τελεπορτατιον των χαρακτηρων απο την μια ακρη του κοσμου στην αλλη . ειχα μια ελπιδα μετα την πρωτη σεζον οτι θα βελτιωνοταν τα κοστουμια/σκηνικα αλλα παραμενουν απελπιστικα φτηνιαρικα τζενερικ φαντασυ. ισως με την αποχωρηση του καβιλι να βρεθει μπατζετ να ντυθουν και οι υπολοιποι. Και γω θα συμφωνήσω. Δεν είναι κάτι ουάου, δεν θα σε γεμίσει το κάθε επεισόδιο όπως το Last of Us ή το Arcane για παράδειγμα, αλλά θεωρώ ότι υπάρχει αρκετή βελτίωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagiotis54 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 The Witcher: Το Netflix θέλει να θυμίσει σε όλους ότι ο Henry Cavill δεν έφυγε ακόμα Σχεδόν απεγνωσμένα με τεράστιες διαφημιστικές καμπάνιες σε πόλεις του κόσμου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Και κλασσικά τα top replies είναι κράξιμο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 2 ώρες πριν, manolis940 είπε Γιατί το λες αυτό. Μέχρι τώρα που την έχουμε δει, πόσο χειρότερη είναι απ' την δεύτερη; Και γω θα συμφωνήσω. Δεν είναι κάτι ουάου, δεν θα σε γεμίσει το κάθε επεισόδιο όπως το Last of Us ή το Arcane για παράδειγμα, αλλά θεωρώ ότι υπάρχει αρκετή βελτίωση. Πολυ χειροτερη απο τη 2η. Και γενικα σκουπιδι εγινε. Το ειπε μονη της η γυναικα μου που το βλεπουμε μαζι και ειναι ανιδεη απο βιβλια και παιχνιδια. Για να το λεει ετσι θα ναι 😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Moderators Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 23 λεπτά πριν, Dantε είπε Για να το λεει ετσι θα ναι 😁 Διαβάζει τι γράφεις στο Insomnia, ε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manolis940 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 14 ώρες πριν, Dantε είπε Πολυ χειροτερη απο τη 2η. Και γενικα σκουπιδι εγινε. Το ειπε μονη της η γυναικα μου που το βλεπουμε μαζι και ειναι ανιδεη απο βιβλια και παιχνιδια. Για να το λεει ετσι θα ναι 😁 Συγνώμη αλλά δεν είναι δική μου γυναίκα για να συμφωνήσω Η δικιά μου by the way λέει το αντίθετο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα