Bourdoulas Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Στις 26/12/2022 στις 8:40 ΠΜ, Lotof είπε Η άλλη λέει bon appetite. Μήπως μπερδεύτηκαν και νόμιζαν ότι έκαναν τουρ σε χασαποταβέρνα ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Το τελειωσε κανεις? Ποιος είναι τελικά ο πρώτος Witcher? Η νάνισα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BadBoy Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Στις 26/12/2022 στις 8:40 ΠΜ, Lotof είπε Το μοναδικό επιχείρημα για να δει κάποιος τη σειρά, ότι την κράζει ο αρχιμαλάκας. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skywalker333 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 13 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Το τελειωσε κανεις? Ποιος είναι τελικά ο πρώτος Witcher? Η νάνισα? Spoiler ο σχεδον Ork σε μέγεθος elf με το τσεκουρι Απολυτως αδιάφορη σειρα, που την ειδα και την ξεχασα ηδη σε 2 μερες. Δεν εχει νοημα να τη δει κανείς, ακόμα και το Spoiler junction of the spheres, βαρετα και χλιαρα το εδειξαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagiotis54 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imitheos Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 Το meme που έβαλε ο παναγιώτης μου θύμισε ότι εκείνη την παλιά σειρά που είχε βγει την εποχή του 1ου παιχνιδιού με άγνωστους (για εμάς τουλάχιστον) πολωνούς ηθοποιούς (ο geralt μου θύμιζε λίγο τον james remar) και budget επιπέδου "την γύρισαν στην αυλή του σπιτιού του σκηνοθέτη". Πιθανώς να είμαι υπερβολικός αλλά παίζει πιο απολαυστική να ήταν εκείνη η σειρά 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, imitheos είπε Πιθανώς να είμαι υπερβολικός αλλά παίζει πιο απολαυστική να ήταν εκείνη η σειρά Δεν νομίζω ότι είσαι, γιατί πολύ απλά κάποτε κάποιες σειρές ήταν μούφα, αλλα δεν σε εκνεύριζαν, ούτε σε κορόιδευαν, αυτό είναι περισσότερο φαινόμενο των τελευτών χρονων. Spoiler Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2022 από {TDi}Dj2k..infc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagiotis54 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 λιγο meming ακομα αν και μαλλον too late Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) https://9gag.com/gag/aeQ5ZPW Επεξ/σία 1 Ιανουαρίου 2023 από {TDi}Dj2k..infc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 Shawn Coss toxic male προφανώς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakinen Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 Επειδή έχω χάσει επαφή με το θέμα, ξέρουμε η νέα αηδία που δημιούργησαν πως πήγε από τηλεθέαση - φράγκα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, liakinen είπε Επειδή έχω χάσει επαφή με το θέμα, ξέρουμε η νέα αηδία που δημιούργησαν πως πήγε από τηλεθέαση - φράγκα; Το Netflix δεν λέει ποτε stats, αλλα βουίξε το net, σπανια critics και fans συμβαδίζουν. Εγώ το είπα, τεταρτη season δεν θα δούμε. O Liam με το περουκίνι θα πάει σπίτι του. Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2023 από {TDi}Dj2k..infc 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mAs_81 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 3 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Εγώ το είπα, τεταρτη season δεν θα δούμε. Δε πειράζει,θα κόψουν τη 3η στα δυο!λολ https://www.cbr.com/the-witcher-season-3-might-be-split-into-two-parts/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, mAs_81 είπε Δε πειράζει,θα κόψουν τη 3η στα δυο!λολ https://www.cbr.com/the-witcher-season-3-might-be-split-into-two-parts/ για να χωνέψουμε το έπος, μην μας πέσει βαρύ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, noFEARgr είπε για να χωνέψουμε το έπος, μην μας πέσει βαρύ Εγώ λέω για να έχουν περισσότερο χρόνο στο CG, editing και να καθυστερήσουν όσο γίνετε την τεταρτη. Πάντως είμαι πολύ περίεργος να δω ποσο κακή είναι για να είπε ο Henry fuck it. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα