Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, noFEARgr είπε

τα dislike και το κράξιμο δεν σημαίνει τίποτα. μόνο τα νούμερα μετράνε και όσο είναι υψηλά χεστηκαν και 0 να πάρει σε imdb κτλπ 

Damn you! :P Ναι ok δυστυχώς έτσι είναι, αλλα βλέπεις πράγματα που δεν έβλεπες παλιά. Παράδειγμα άλλαξαν τον Sonic εμφάνιση μετά το κράξιμο. Aλλαξαν την ballsack armor των Nilfgaardians. Ναι ξέρω μικρά πράγματα, αλλα έστω κάτι είναι.

Επίσης βλέπουμε που και που άτομα με μεράκι και αγάπη, το Mando για παράδειγμα, Arcane η το Warhammer τώρα με τον Cavill. Anyways εγώ μια μικρή ελπίδα κρατάω, αλλιώς όπως λέει και ο Geralt, fuck!

ps. Πιστεύω το The Last of Us θα παίξει σημαντικό ρολο στο μέλλον άμα μπορέσουν και σπάσουν την κατάρα. Ίσως συνειδητοποιήσουν ότι άμα ευχαριστήσεις η έστω σεβαστείς τους fans η σειρά σου έχει περισσότερες πιθανότητες να είναι επιτυχημένη.

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc
  • Like 4
  • Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 23/12/2022 στις 3:37 ΜΜ, {TDi}Dj2k..infc είπε

Δεν έχεις άδικο, αλλα, σήμερα, κάποια franchises έχουν παρα πολύ fan από πίσω, SW, LOTR, Witcher, WH, etc.

Το είδες το backlash με τα SW, με το LOTR, με το Witcher, etc. Βλέπεις το dislike πάει σύννεφο, petitions, άρθρα, YouTube.

Θέλω να καταλήξω ότι είναι καλύτερα σήμερα από ότι ήταν παλιότερα. Με λίγα λόγια δεν τους συμφέρει πια να γραφουν τους fans, ορίστε η σειρά έχασε το lead, ο μοναδικός λόγος που πολύ βλέπαν το show και για αυτό τα άπειρα dislikes σε ότι Witcher trailer βγάζουν.

Anyways, υπάρχει ελπίδα, αυτό θέλω να πω. :)

Απαντώντας αντίστροφα, υπάρχει ελπίδα στο πλαίσιο μόνο ότι οι fans θα παρακινήσουμε κόσμο να δει κάτι που ανήκει (ελπίζουμε) στα αγαπημένα μας (θα δω εγώ το Witcher με τη γυναίκα μου που δεν έχει την παραμικρή επαφή και αυτή αν είναι καλό θα το προτείνει σε άλλους αντίστοιχα χωρίς επαφή. για το GOT, ας πούμε, ξεκίνησα λιβάνισμα σε φίλους/γνωστούς για 1-2 χρόνια για να το δουν-όπως κααααποτε για το LOST- και από εκεί που το έβλεπα μόνος βρεθήκαμε μαζεμένοι 10-10 σε σπίτια να βρίζουμε όλοι μαζί για τα τελευταία επεισόδια...ακριβώς όπως και για το LOST), θα κάνουμε την αντίστοιχη φασαρία.

Αν οι fans, λοιπόν, από την αρχή είμαστε αρνητικοί, δύσκολα θα ξεκινήσει κόσμος εκτός του κάδρου να ασχοληθεί.

Είμαστε καλύτερα από ότι παλιά, γιατί υπάρχει τέτοια ένδεια σε πρωτότυπο υλικό και ιδέες που έχουν πλακώσει να εκμεταλλευθούν το κεφάλαιο που χτίστηκε στα παιδικά μας χρόνια και που λίγο-πολύ όλοι πιάσαμε, fans και μη.

Σαν πιτσιρίκια όλοι είδαμε "κινούμενα σχέδια" ή διαβάσαμε "μικιμάου" και όλα τα αντίστοιχα brands μας έχουν μείνει, είναι εύκολο να χτυπήσουν κάτι όταν τα βλέπουμε πια στη μεγάλη (ή και μικρή) οθόνη, δεν είναι κάτι ξένο, άλλο που μετά δεν συνέχισαν οι περισσότεροι (μαζί τα διάβαζα με τον αδερφό μου, απλά εγώ δεν σταμάτησα ποτέ).

Μέτριες ταινίες και σειρές (οι περισσότερες του MCU, ας πούμε) πάνε καλά γιατί έχουν ένα μικρό πάτημα σε μάζες κόσμου και είναι πιο εύκολο να γίνουν αποδεκτές, ειδικά στον ωκεανό της σαχλαμάρας που βγαίνει κάθε χρονιά (πάντα για όσους θέλουν/θέλουμε να πάμε για ένα χαλαρό 2ωρο μια βόλτα στο σινεμά, όχι για να λιώσουμε στην ψυχανάλυση και να μαυρίσουμε).

Το βλέπεις όμως, σιγά-σιγά κάηκε κι αυτό το υλικό, το συντηρεί προς το παρον η επιτυχία των προηγούμενων "κύκλων" και η λαχτάρα που υπάρχει μετά την 3ετία του covid. Πλέον, η μετριότητα δεν αποδίδει τόσο καλά, η ηλιθιότητα πατώνει (βλ. She-Hulk, ας πούμε) και όλο και περισσότερες σκουπιδοαπόπειρες βυθίζονται (σαν την πέτρα που μόνο κάτω ξέρει να κοιτάζει ένα πράμα) αφού όλοι οι ατάλαντοι (στην καλύτερη) που τα πιάνουν στα χέρια τους δεν μπορούν να καταφέρουν κάτι (Ούβε Μπολ, πόσο μπροστά ήσουν...).

Τώρα, για το LOTR ειδικά, μιλάμε για κάτι εντελώς διαφορετικό. Μιλάμε για ένα φαινόμενο της παγκόσμιας λογοτεχνίας με ιστορία (κυριολεκτικά) δεκαετιών πίσω του, με τη δημιουργία ολόκληρου σύμπαντος και ατελείωτων παρακλαδιών αυτού, εδραιωμένου απόλυτα στην συνείδηση του κοινού, το οποίο ευτύχησε να δει και κάποιες αρκετά καλές (παρά τις δικαιολογημένες αντιρρήσεις των "σκληροπυρηνικών") ταινίες που τράβηξαν και κόσμο που ίσα επιφανειακά είχε σχέση με το αντικείμενο.

Δεν χρειάστηκε διαφήμιση ή οτιδήποτε, λοιπόν, για το RoP...όλοι το περιμέναμε με ενθουσιασμό όταν αρχικά ανακοινώθηκε, κορόιδεψε όσο μπορούσε με τους "superfans" και με τα σημεία που προσπάθησε να προωθήσει για να τραβήξει και μόλις (πριν τη μέση κιόλας) έφυγε η αρχική γυαλάδα και λάμψη, ακόμα και ο πιο αδιάφορος χαλαρός παρατηρητής είδε τα σκ.ατά τα πασπαλισμένα με άχνη, έφριξε και λάκισε. Περισσότερο το είδαμε τελικά οι πραγματικοί fans, από διαστροφή, παρά οι χαλαροί (αλλά πολύ περισσότεροι), για αυτό και τρέχουν σαν παλαβοί τώρα.

Το παρατράβηξα. Σταματάω.

Peace!

Επεξ/σία από Πέτρος
Τρομάρα μου.
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 17/12/2022 στις 10:37 ΜΜ, mAs_81 είπε

Ο Καβιλης χρησιμοποιούσε “gamer lingo” και δεν έκανε οτι του λεγανε αυτοί που μισούσαν/χλεύαζαν το base material 

08069EBB-F88D-4C21-82E6-EE1BB34FB101.jpeg.79214983b2dbfbdf54cb5bdecd3be12e.jpeg

Εχει χαθεί η μπάλα τελείως….

In other news όμως , SpaceMarine 2 & ανακοίνωση για σειρά Warhammer 40K με Cavil?? 
Sign me up!!

Πρόσεξε τι λένε. Συμπεριφερότανε σαν gamer και τον ενδιέφερε τι γινόταν σειρά. Συμφωνούσε επίσης με έναν σεναριογράφο, ο οποίος ήταν και αυτός gamer. Δεν έκανε πράματα όπως φιλάκια κτλ ώστε να μαζέψουν και κοινό που θέλει ρομάντζα. Οι πλειοψηφία των φίλων του κόσμου του Witcher, τον γνώρισε απο τα games, αυτές όμως μισούν τα games και τα βλέπουν ως κάτι προβληματικό που πρέπει να "φτιαχτεί".

Για να μην μακρηγορώ, τον κατηγορήσανε για τοξική αρρενωπότητα, το οποίο είναι ότι πιο ανόητο μπορεί να πει κάποιος. Γιατί πολλοί μπορεί να μην ξέρουν τι ακριβώς είναι, ορίστε (εγκεκριμένο ιατρικά και απο Dr. ψυχολόγο):
https://www.healthline.com/health/toxic-masculinity

Κάποια απο τα χαρακτηριστικά της τοξικής αρρενωπότητας του Henry:

mental and physical toughness - (Δηλαδή δεν καταρέει συναισθηματικά)
aggression - (Δεν κάνει την πάπια)
stoicism, or not displaying emotion - (υπομένει στις δυσκολίες με καρτερικότητα χωρίς ξεσπάσματα)
heterosexism (σοβαρά τώρα, το να είναι ετεροφυλόφιλος απο μόνο του είναι σημάδι τοξικής αρρενωπότητας)
self-sufficiency - (αυτάρκεια)

και άλλα που ακούγονται λιγότερο άσχημα, αλλά γενικά αυτά είναι σημάδια που δείχνουν μισογυνισμό και καλλιεργούν την κουλτούρα βιασμού.

Με άλλα λόγια όποιος δεν συμπεριφέρεται ως στερεοτυπική γυναίκα είναι προβληματικός και πρέπει να αλλάξει.

Αυτές είναι οι κατηγορίες εναντίων του. Με απλά λόγια, τις είχε γραμμένες γιατί κατάλαβε ότι δεν ξέρανε τι κάνανε και αυτές αντί να πουν δεν ταιριάζουν τα νώτα μας, αρχίσανε τις ιδεολογικές σαχλαμάρες.

Στις 23/12/2022 στις 9:37 ΠΜ, Πέτρος είπε

Φίλος μια χαρά στα μυαλά του, συνομήλικος, με ελάχιστη/καθόλου σχέση με το είδος (οκ, έχει δει και ίσως διαβάσει κάποτε τον Άρχοντα αλλά δεν έχει ακουμπήσει ποτέ παιγνίδια υπολογιστή και δεν έχει άλλη επαφή με την αντίστοιχη λογοτεχνία), είδε τις 2 σεζόν μαζί όταν βγήκε η 2η και μου είπε ότι όλα καλά, βελτιωμένη ήταν η κατάσταση στη 2η, 1-2 βλακειούλες τον χάλασαν μόνο.

Όλοι έχουμε αυτόν το φίλο. Κολητός μου που κάνουμε παρέα δεκαετίες, μου είπε ότι το Witcher είναι απο τα καλύτερα show των τελευταίων χρόνων. Για μένα είναι απλά ΟΚ, αλλά αυτός κρίνει τα πάντα με τα production values, οπότε αν έχει πέσει χρήμα, του αρέσει. Πολλοί είναι έτσι.

Επεξ/σία από merphi
Δημοσ.

Κανετε ενα λαθος που εκανα/κανω και εγω. 

Οι τρου φαν ενος τιτλου witcher/LotR/Wheel of time κλπ ειναι ενα 1-5% max, υπαρχει ενα 10% που ειναι σχετικα ενημερομενο και ολοι οι υπολοιποι ή κατι εχουν παρακολουθήσει ή το ξερουν σαν ονομα ή θα το δουν γιατι ειναι ψηλά στις λιστες στο Νετφλιξ. 

Αυτό το 85% ειναι και το κοινό που θελει να προσελκύσουν οι πλατφορμες. τωρα αν πετυχουν παραγωγο τυπου PJ ή βγει κατι οπως στις 4 πρωτες σεζον του GoT τότε εχει καλως και για τους φαν. Η επιτυχια αυτων των show ειναι δεδομενη λογω διαφημισης. Επίσης οσο πιο πολλα έχει επενδυσει η πλατφορμα στο show τοσο πιο πολλες παρεμβάσεις θα δουμε και τόσο λιγότερο πιστό θα ειναι στο αρχικό υλικό. 

Άλλωστε η συνταγή ειναι ετοιμη οτιδηποτε πλεον βγει απο Μαρβελ, Ντισνει κλπ εμπορικα για το στουντιο θα ειναι επιτυχια.. Βρεθηκε και η συνταγή που βγαζουμε μια σειρα και βαζουμε ενα επεισόδιο που ειναι προπομπός άλλης σειρας, κανουμε και πολλα crossover, βαζουμε και τυρακι μια σκηνη τελους, αχαστη συνταγή. Τα ιδια περιπου και στις πλατφορμες, αν θελει μια σειρα να ειναι επιτυχία, εμπορικα, τοτε αυτη θα ειναι. 

• Like 2
Δημοσ.

Δεν μιλαμε αν ειναι πιστο στο Original υλικο η οχι , μην σας αποπροσανατολίζει αυτο . Το ξερουμε οτι δεν ειναι, αλλα αυτο αποτελει πλεον και απο τα μικροτερα προβληματα. 

Και ιδεα να μην εχεις απο το witcher , η σειρα ειναι κακη και απο μονη της , οχι γιατι εκανε αλλαγες . Το ιδιο ακριβως και με το ROP . 

• Like 4
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Chrisxxx είπε

Οι τρου φαν ενος τιτλου witcher/LotR/Wheel of time κλπ ειναι ενα 1-5% max, υπαρχει ενα 10% που ειναι σχετικα ενημερομενο και ολοι οι υπολοιποι ή κατι εχουν παρακολουθήσει ή το ξερουν σαν ονομα ή θα το δουν γιατι ειναι ψηλά στις λιστες στο Νετφλιξ. 

Σίγουρα, αλλα δεν νομίζω ότι είναι τόσο μικρά τα ποσοστά πια. Κάποτε σίγουρα, κάποτε ήσουν φλώρος/geek άμα ασχολούσουν, εδώ και πολλά χρονια όμως έχουν αλλάξει τα πράγματα. Για παράδειγμα το πρώτο trailer του LOTR έχει σχεδόν 2 μύρια dislikes.

Aμα είδες το video που έκανα post στο timestamp κάποιοι θέλουν να κάνουν πιστα adaptations, όπως πρόσφατα το Dune, το οποιο άρεσε στους περισσοτερους, who knew! :P

• Like 1
Δημοσ.

Έτσι να συνεχίσουν την νέα κουλτούρα δεν πειράζει το τέλος αργά ή γρήγορα θα έρθει. Προσπάθησε και η Disney (Strange World) να το περάσει και στα παιδάκια και μπήκε μέσα κάτι εκατομμύρια. Βέβαια το καλύτερο ήταν ότι πέρασε και δεν ακούμπησε στα αυτιά και στα μάτια του κόσμου. 

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, panagiotis54 είπε

οι αλλοι προωθουν το Blood Origin λεγοντας πως εχει το 1st kiss between men in the show for real???

Dude μια δεκατετία μετά και κανένα show δεν έφτασε έστω λίγο το Game of Thrones.

Αλήθεια το πιστεύω, κανένας από αυτούς τους, ο θεός να τους κάνει writers, δεν έχει δει το GOT. Aμα το είχανε δει θα ντρεπόντουσαν με αυτά που βγάζουνε.

Δημοσ.

πραγματική σκηνή από το blood origin .

μην τυχόν το δείτε και μετά έρθετε και πείτε πόσο χάλια ήταν.  

έτσι δεν θα αλλάξει τίποτα 

e85htkzm838a1.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...