petrankar Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2021 18 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε My apologies good sir. Θα προτιμούσα αυτή η σειρά να την είχε κάποιο πιο σοβαρό κανάλι όπως το HBO. Η διαφορα με το GOT είναι το Witcher είναι τελειωμένο και έχει και continuation. Οποτε δεν θα γινόταν αυτό που έγινε στο GOT. Η πρώτη season ήταν μέτρια αλλα τουλάχιστον δεν ξέφυγε. Εδώ τώρα το story δεν έχει καμια σχέση και είμαστε ακόμα στο πρώτο βιβλίο μετά τα short stories. Αυτό με χαλάει τρελα και ότι μας προλογιασαν για faithful adaptation. Anyways, έρχεται το spin-off να γελάσουμε παρέα. Δεν νομίζω να άλλαζε κάτι με hbo. Μα για την ολοκλήρωση που λες θα χρειαζόταν τουλάχιστον 10 σεζόν. Χωρίς να γνωρίζω εκ των εσω αποκλείεται οποιαδήποτε σειρά να παίρνει τέτοιο πάσο ακόμα κ αν ήταν το "friends" Η κριτική η δικιά μου είναι ότι αφού απευθύνεσαι σε κοινό που ξέρει τι παίζει κ θες να συμπιεσεις η να πεις το δικό σου στορυ πες μια ιστορία που δεν έχει γραφτεί, μια συνέχεια από το game η prequel βιβλίων όπως έκανε με το animation. Θα ήταν πιο εξυπνο
Witcher1st Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2021 Η μοναδικη εμπειρια που εχω απο τον κοσμο ειναι οτι εχω παιξει το πρωτο παιχνιδι και πριν λιγες ημερες ξεκινησα και το δευτερο. Οποτε η σειρα μου αρεσει μεχρι στιγμης. Αλλα εχω καποιες ερωτησεις. 1) Οσοι εχετε διαβασει τα βιβλια, βλεπω αρνητικες κριτικες για τα δυο πρωτα βιβλια που ειναι μεταφρασμενα, επειδη υπαρχει αρκετα δυσκολο λεξιλογιο. Ισχυει κατι τετοιο; Γενικοτερα αξιζουν τα βιβλια; Ο κοσμος μου αρεσει, αλλα δεν ξερω εαν μπορω να διαβασω τοσες σελιδες στα Αγγλικα. Δεν ειναι το δυνατο μου σημειο. 2) Δεν νομιζω οτι ειναι σποϊλερ αλλα θα το βαλω.. Τα παιχνιδια ειναι συνεχεια των βιβλιων, αυτο σημαινει Spoiler οτι το βιβλιο τελειωνει και ο γκεραλτ ακομα δεν εχει ανακτησει την μνημη του; Εκτος και αν τελειωνουν με τον θανατο του;; 3) Για ποιο λογο ο Spoiler Vezemir με το που εμφανιζεται ο Rience πιανει την καρδια του και ειναι λες και τρεμει απο φοβο; Τι μου διαφευγει; Επισης πως ο Rience βρηκε τον Geralt; Καποιοι λενε οτι κρυφακουγε καθως μιλουσε ο Vezemir με την Triss, αλλα τοτε γιατι δεν δονουταν το medallion; 4) Οταν ο Γκεραλτ παλευε με το τερας Spoiler που χτυπησε θανασιμα το αλογο του, που ειχε τα σπαθια του;
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2021 5 ώρες πριν, petrankar είπε Δεν νομίζω να άλλαζε κάτι με hbo. Μα για την ολοκλήρωση που λες θα χρειαζόταν τουλάχιστον 10 σεζόν. Χωρίς να γνωρίζω εκ των εσω αποκλείεται οποιαδήποτε σειρά να παίρνει τέτοιο πάσο ακόμα κ αν ήταν το "friends" Η κριτική η δικιά μου είναι ότι αφού απευθύνεσαι σε κοινό που ξέρει τι παίζει κ θες να συμπιεσεις η να πεις το δικό σου στορυ πες μια ιστορία που δεν έχει γραφτεί, μια συνέχεια από το game η prequel βιβλίων όπως έκανε με το animation. Θα ήταν πιο εξυπνο 10 seasons θα χρειαστεί άμα πιάσουν games, αλλιώς 5 είναι τα βιβλία. Μέσα σε 7 seasons θεωρώ μια χαρά τελειώνουν τα βιβλία, όσο ακολουθούν το story φυσικά και δεν γραφουν ολόκληρα επεισόδια δικά τους όπως όλες οι μούφες περί Yen. Ναι, άμα ήταν κάτι δικό τους στο universe του Witcher τότε κανένα πρόβλημα, άμα ήταν σαν το Nightmare of the Wolf θα το έβλεπα και θα το διέγραφα από την μνήνη και θα συνέχιζα. Όταν όμως μου κατακρεουργούν το story που έχω αγαπήσει...τότε αλλάζει το πράγμα. @Witcher1st Είναι κρίμα να σου κάνω spoil το τέλος των βιβλίων. Το πως τελειώνουν τα βιβλία αναφέρεται στα games, ειδικά στο πρώτο. Όσο αφορά τις υπόλοιπες ερωτήσεις δεν έχω ιδέα, στα βιβλία δεν υπάρχει τίποτα από όλα αυτά, οποτε κανε τις δικες σου υποθέσεις μιας και αμφιβάλλω αν μπορεί να σου απαντήσει η ίδια η παραγωγή. 2
kostakis1978nov Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 Για εμένα, μεγάλο πρόβλημα της σειράς είναι και η επιλογή των ηθοποιών (εκτός από τον Καβίλ και καναδυο ακόμη). Αν είχαν κάνει καλύτερο κάστινγκ, με καλύτερους και πιο μεγάλους στην ηλικία ηθοποιούς θα ήταν πολύ καλύτερο το αποτέλεσμα. Οι περισσότεροι είναι "δευτεράντζες" και προκαλούν γέλιο.
panossar95 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 Δεν θέλω να πω πολλα, γιατί περίμενα καιρό, αλλά ρε παιδιά τι απογοήτευση ήταν αυτή???? Κρίμα, δεν ξέρω τι ακριβώς σκέφτηκαν για την σεζόν 2...
KilliK Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2021 αυτο που καταλαβα απο ολα αυτα, ειναι οτι χωρις την παρουσια του Cavill, μπροστα και πισω απο την καμερα, η μονη σχεση της σειρας με το ΙP, θα ηταν το ονομα μονο. 2
Bourdoulas Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2021 Πάντως όσους έχετε διαβάσει τα βιβλία πραγματικά σας καταλαβαίνω γιατί βγάζετε καπνούς. Εγώ δεν τα έχω διαβάσει και κάνω τα στραβά μάτια σε διάφορες επιλογές της παραγωγής, οπότε την βρίσκω απλά οκ κυρίως λόγω Καβιλ και Σιρι. 2
kosmsamo Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Πάει και η δεύτερη σεζόν… Εμφανώς πιο βελτιωμένη, τεχνικά, από την πρώτη. Φάνηκε η αύξηση στο μπάτζετ. Και η σκηνοθεσία αρκετά καλή. Είχε βέβαια κάτι σκηνές που μου φάνηκαν λίγο cringe όπως π.χ. την μάχη στον ναό στο έκτο επ. Επίσης, βρήκα ως θετική την αλλαγή αφήγησης από το "μπρος-πίσω" της πρώτης σεζόν σε ένα πιο "γραμμικό" στυλ. Όμως, δυστυχώς, κάπου με χάνει στο σενάριο. Με την έννοια ότι δεν μου κάηκε καρφάκι για κάποιον χαρακτήρα πλην του Γκέραλτ… άαααντε και της Ciri. Οι υπόλοιποι μου ήταν εντελώς αδιάφοροι. Φταίει το acting των υπόλοιπων ηθοποιών; Ακόμα και ο Βέσεμιρ (που τον υποδύεται ο, λατρεμένος από το Pusher, το The Bridge και το Killing Eve, Kim Bodnia) πέρασε και δεν ακούμπησε. Μήπως φταίνε οι σεναριογράφοι ή αυτή η showrunner που δεν φαίνεται να μπορεί να τρέξει την σειρά; Μάλλον είναι ένας συνδυασμός των παραπάνω. Δεν μπορώ να πω, πέρασε ευχάριστα η ώρα (από το τρίτο επεισόδιο και μετά). Ωστόσο, φοβάμαι ότι θα έρθει η τρίτη σεζόν και πάλι θα νιώθω "αποσυνδεδεμένος" από την σειρά. Στην αρχή θεωρούσα ότι φταίει πώς δεν έχω ασχοληθεί με το σύμπαν και ίσως δεν εκτιμώ κάποιες αναφορές κλπ. Πλέον, όμως, έπειτα κι από αυτά που διαβάζω από τους συμφορουμίτες, καταλαβαίνω ότι η σειρά παρεκκλίνει αρκετά από τα βιβλία. Ίσα ίσα, αν είχα ασχοληθεί πρώτα με αυτά (ή τα παιχνίδια) να είχα πιο αρνητική άποψη (όπως με το GOT και τους θεούληδες D&D που τα κατασπάραξαν μετά το ASOS και την τέταρτη σεζόν). Με λίγα λόγια, Meh. Επεξ/σία 26 Δεκεμβρίου 2021 από kosmsamo
costacurta Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Στις 24/12/2021 στις 8:37 ΜΜ, Witcher1st είπε Η μοναδικη εμπειρια που εχω απο τον κοσμο ειναι οτι εχω παιξει το πρωτο παιχνιδι και πριν λιγες ημερες ξεκινησα και το δευτερο. Οποτε η σειρα μου αρεσει μεχρι στιγμης. Αλλα εχω καποιες ερωτησεις. 1) Οσοι εχετε διαβασει τα βιβλια, βλεπω αρνητικες κριτικες για τα δυο πρωτα βιβλια που ειναι μεταφρασμενα, επειδη υπαρχει αρκετα δυσκολο λεξιλογιο. Ισχυει κατι τετοιο; Γενικοτερα αξιζουν τα βιβλια; Ο κοσμος μου αρεσει, αλλα δεν ξερω εαν μπορω να διαβασω τοσες σελιδες στα Αγγλικα. Δεν ειναι το δυνατο μου σημειο. 2) Δεν νομιζω οτι ειναι σποϊλερ αλλα θα το βαλω.. Τα παιχνιδια ειναι συνεχεια των βιβλιων, αυτο σημαινει Απόκρυψη περιεχομένων οτι το βιβλιο τελειωνει και ο γκεραλτ ακομα δεν εχει ανακτησει την μνημη του; Εκτος και αν τελειωνουν με τον θανατο του;; 3) Για ποιο λογο ο Απόκρυψη περιεχομένων Vezemir με το που εμφανιζεται ο Rience πιανει την καρδια του και ειναι λες και τρεμει απο φοβο; Τι μου διαφευγει; Επισης πως ο Rience βρηκε τον Geralt; Καποιοι λενε οτι κρυφακουγε καθως μιλουσε ο Vezemir με την Triss, αλλα τοτε γιατι δεν δονουταν το medallion; 4) Οταν ο Γκεραλτ παλευε με το τερας Απόκρυψη περιεχομένων που χτυπησε θανασιμα το αλογο του, που ειχε τα σπαθια του; 1)οχι οι αρνητικές κριτικές είναι διότι έχει netflixfised η σειρά σε κάθε τομέα. Έχουν αλλάξει την ιστορία αρκετούς χαρακτήρες και έχουν βάλει πολλά δικά τους σε βαθμό που ξεφεύγει από το witcher και πηγαίνει σε κάτι άλλο 2)τα βιβλία τελειώνουν πριν το 3ο παιχνίδι σαν main Theme πάντα 3)ελα μου ντε 4)πολύ το αναλύεις. Άστο άστο είπαμε netflixfised. Γενικά για μένα καλό θα ήταν να μείνουν εκεί στα καζα ντε παπελ και τα υπόλοιπα ρηχά με το κιλό πρότζεκτ και να αφήσουν την ηρωική φαντασία. Επίσης έχουν κάνει μια τεράστια δικη τους non Canon (δηλ εκτός συγγραφέα) προσέγγιση με τις μάγισσες και το political game που είναι στη μόδα λόγω got την οποία αντε να δεχθώ σαν side stories αλλά έφτασα σε σημείο να βλέπω επεισόδια με ελάχιστο gerard. Δηλ witcher βλέπουμε wtf. Πάντως έχει και τα καλά του 9,5 στα 10 ο πρωταγωνιστής 6/10 η σειρά από μένα 1
ikaruga24 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Εγώ θα πω ότι μόλις τελείωσα το τρίτο επεισόδιο και μέχρι στιγμής μου αρέσει. Το πρώτο ειδικά ήταν τρομερό και αισθάνθηκα σαν να βγήκε από κάποιο quest από το παιχνίδι. Μου θύμισε έντονα το πρώτο expansion του Witcher 3. 2
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Είναι ντροπή για μια σειρά με GOT budget. Έβαλα να δω το 20 χρονια παλιό LOTR να ξεχάσω. Fuck this shit. 1 1
Witcher1st Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 9 ώρες πριν, costacurta είπε 1)οχι οι αρνητικές κριτικές είναι διότι έχει netflixfised η σειρά σε κάθε τομέα. Έχουν αλλάξει την ιστορία αρκετούς χαρακτήρες και έχουν βάλει πολλά δικά τους σε βαθμό που ξεφεύγει από το witcher και πηγαίνει σε κάτι άλλο Αναφερομαι για τις αρνητικες κριτικες στα πρωτα δυο βιβλια, επειδη εχουν δυσκολο λεξιλογιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα