Προς το περιεχόμενο

Witcher (Netflix, 2019)

Wayward

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καποιοι χαλιουνται διοτι ειχαν αλλες προσδοκιες, καποιοι ψαγμενοι που διαβασαν τα βιβλια περισοτερο, και καποιοι απλως το απολαμβανουν ως πρεπει χωρις ανουσια μπα μα κλπ . ανηκω στην τριτη κατηγορια. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

1 ώρα πριν, forgotten είπε

Καποιοι χαλιουνται διοτι ειχαν αλλες προσδοκιες, καποιοι ψαγμενοι που διαβασαν τα βιβλια περισοτερο, και καποιοι απλως το απολαμβανουν ως πρεπει χωρις ανουσια μπα μα κλπ . ανηκω στην τριτη κατηγορια. 

Χαίρομαι για σένα και ίσως να σε ζηλεύω κιόλας, αλλα θες να μου πεις τι ακριβώς απόλαυσες από την σειρά? Γιατί πέρα από εμάς τους fans οι γυναίκες που είδαν μαζί την σειρά την βρήκαν ως μια ακόμα Netflix σειρά χωρίς τίποτα το ιδιαίτερο, πέρα από τον Henry φυσικά.

5 ώρες πριν, Dantε είπε

Σε λιγες σεζον δηλαδη θα το μετονομασουν σε The Witchess και με τη βουλα

Έλα ok η τύπισσα είναι στόκος. Ναι ο πρωταγωνιστής είναι ο Geralt και είναι άντρας. Ναι ο πιο δυνατός μάγος είναι άντρας. Το θέμα όμως είναι ότι οι γυναίκες των βιβλίων έχουν τεραστια δύναμη και σε πολύ λίγο χρόνο γίνονται ότι πιο δυνατό υπάρχει στο Continent. Επίσης το πιο δυνατό πλάσμα στο Continent και ίσως στο universe είναι η Cirilla που είναι επίσης γυναικα. Δηλαδή πιο γυναικείο story δεν μπορούσαν να αγοράσουν αλλα και πάλι δεν φτάνει. Είπα στόκος.

Οποιος είδε την σειρά ας διαβάσει το παρακάτω post που κάνω re-post να δείτε ποσο του άλλαξαν τα φώτα.

• Like 6

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εσεις οι "χαλαροι" που σας την σπανε οι try-harders δεν καταλαβαινετε ποσο ειρωνικο ειναι αυτο που συμβαινει😂;

Μπαινετε σε ενα νημα σε φορουμ τεχνολογιας με τιτλο Witcher και 1300 ποστ για να γραψετε "εμενα μου αρεσε, ειστε περιεργοι που γκρινιαζετε, πρεπει να χαλαρωσετε και να μην ασχολειστε τοσο με τη σειρα", ενω το σχολιο σας το ιδιο αντιβαινει αυτο το mindset 100%. Αφου ειστε τοσο χαλαροι και κουλ με τη σειρα τι μπαινετε να γραψετε εδω; Τα επεισοδια βγηκαν, τα ειδατε, του χρονου παλι.

Επεξ/σία από vs_skg
  • Like 4
  • Thanks 1
  • Confused 1

Πέφτει τρελό κράξιμο στα reviews του imdb, λένε για 7 seasons αλλα κάτι μου λέει ότι δεν θα βγει ούτε καν τρίτη δυστυχώς. Μακάρι να νιώσουν με κάποιο τρόπο.

• Like 1

27 λεπτά πριν, vs_skg είπε

Εσεις οι "χαλαροι" που σας την σπανε οι try-harders δεν καταλαβαινετε ποσο ειρωνικο ειναι αυτο που συμβαινει😂;

Μπαινετε σε ενα νημα σε φορουμ τεχνολογιας με τιτλο Witcher και 1300 ποστ για να γραψετε "εμενα μου αρεσε, ειστε περιεργοι που γκρινιαζετε, πρεπει να χαλαρωσετε και να μην ασχολειστε τοσο με τη σειρα", ενω το σχολιο σας το ιδιο αντιβαινει αυτο το mindset 100%. Αφου ειστε τοσο χαλαροι και κουλ με τη σειρα τι μπαινετε να γραψετε εδω; Τα επεισοδια βγηκαν, τα ειδατε, του χρονου παλι.

Μπήκα να δω πόσο χαλιεστε μερικοί από μια σειρά , δεν σας αρέσει μην την ξαναδείτε τόσο απλο

• Like 1

• Super Moderators
26 minutes ago, {TDi}Dj2k..infc said:

Πέφτει τρελό κράξιμο στα reviews του imdb, λένε για 7 seasons αλλα κάτι μου λέει ότι δεν θα βγει ούτε καν τρίτη δυστυχώς. Μακάρι να νιώσουν με κάποιο τρόπο.

Λογικό αφού πρέπει να καλύψουν όλα τα books.

Μια χαρά θα βγουν, γιατί μαζεύουν "pop" fanbase που δεν τους ενδιαφέρει το πιστό original material.

• Like 2

6 λεπτά πριν, forgotten είπε

Μπήκα να δω πόσο χαλιεστε μερικοί από μια σειρά , δεν σας αρέσει μην την ξαναδείτε τόσο απλο

Δεν σου αρεσει ποσο χαλιομαστε προσπερνας το νημα, τοσο απλο😜

2 λεπτά πριν, Thresh είπε

Λογικό αφού πρέπει να καλύψουν όλα τα books.

Μια χαρά θα βγουν, γιατί μαζεύουν "pop" fanbase που δεν τους ενδιαφέρει το πιστό original material.

Αυτό το fanbase όμως νομίζω είναι αδιάφορο μπροστά στο established fanbase εκατομμυρίων που προ υπάρχει. Το casual fanbase ούτε θα στηρίξει, ούτε θα αγοράσει merch και ούτε θα κάτσει να γράψει reviews και να κάνει videos στο youtube, etc. Επίσης ένα μέρος του casual fanbase σίγουρα θα σπαστεί για το ποσο pc crap έχει μέσα και μάλλον θα το παρατήσει τελείως. Μπορεί να κάνω λάθος, θα δείξει.

• Like 1

• Super Moderators
2 minutes ago, {TDi}Dj2k..infc said:

Αυτό το fanbase όμως νομίζω είναι αδιάφορο μπροστά στο established fanbase εκατομμυρίων που προ υπάρχει. Το casual fanbase ούτε θα στηρίξει, ούτε θα αγοράσει merch και ούτε θα κάτσει να γράψει reviews και να κάνει videos στο youtube, etc. Επίσης ένα μέρος του casual fanbase σίγουρα θα σπαστεί για το ποσο pc crap έχει μέσα και μάλλον θα το παρατήσει τελείως. Μπορεί να κάνω λάθος, θα δείξει.

Το θέμα είναι να το βλέπει στο Netflix, αν δεν κάνω λάθος.

• Like 4

5 λεπτά πριν, Thresh είπε

Το θέμα είναι να το βλέπει στο Netflix, αν δεν κάνω λάθος.

Δεν κανεις, αλλα θα το βλέπει? Θα φανεί από το ανερχόμενο που κανένας δεν ζήτησε fan fiction spin-off.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Rotten tomatoes παντως απο χτες δεν μπορω να αφησω review , μου πεταει error οταν παω να την ποσταρω( ειτε βαλω σχολια ειτε απλα βαλω μονο βαθμολογια. Δεν θελουν να πεσει κατω απο 70% φαινεται εκει στο νετφλιξ. 

Η δευτερη ειναι μακραν χειροτερη απο την πρωτη για τον απλουστατο λογο οτι μετα την πρωτη αν προσπαθουσαν σωζοταν η σειρα , δεν ειχαν μπει τα γεγονοτα σε μια σειρα . Μετα την δευτερη δεν σωζεται , οπως ποσταρα και πιο πισω ουτε ο cavill δεν ξερει πως μπορει να παει απο δω και περα. 

Επεξ/σία από noFEARgr
  • Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, noFEARgr είπε

Μετα την δευτερη δεν σωζεται , οπως ποσταρα και πιο πισω ουτε ο cavill δεν ξερει πως μπορει να παει απο δω και περα. 

Χωρίς να είμαι κανένας ειδικός στο θέμα παραγωγής, στο δικό μου μυαλό σαν showrunner απλά θα αφαιρούσα πράγματα από το story που δεν βολεύουν για λόγους budget, location, etc. Από εκεί και πέρα θα έπαιρνα το ήδη υπάρχον art και render από τέρατα, περιοχές, etc και θα έσωζα όλα τα λεφτά από το research και development που κάνανε from scratch, το οποιο θα έριχνα στο cgi, cast, costumes, etc.

Οι εκατομμύρια fans θα γούσταραν ότι η σειρά είναι πιστη στο source και οι υπόλοιποι θα γούσταραν επίσης από την στιγμή που το source material είναι παρα πολύ καλο (e.g. GOT). Τέλος. Αλλα το Netflix λειτουργεί διαφορετικά όπως έδειξε και ο Ryan. :P

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, vs_skg είπε

Αφου ειστε τοσο χαλαροι και κουλ με τη σειρα τι μπαινετε να γραψετε εδω; Τα επεισοδια βγηκαν, τα ειδατε, του χρονου παλι.

Σε forum είμαστε που ο σκοπός είναι η ανταλλαγή απόψεων. Τι εννοείς''τι μπαινετε να γράψετε εδώ?''

Το πρόβλημα δεν είναι αν σε κάποιον τον χάλασαν κάποια πράγματα στην σειρά περισσότερο ή λιγότερο(και εμένα πχ με χάλασε ένας συγκεκριμένος θάνατος).

Το πρόβλημα είναι ότι ορισμένοι εκφράζουν πολύ έντονα τον αρνητισμό τους,σε φάση να ''χαλάει''για τους περισσότερους το θέμα, αφού δεν παίρνουν τόσο πολύ στα σοβαρά το όλο θέμα των ταινιών ειδικά από Netflix μεριά.

Γιαυτο έγραψα πιο πίσω ότι απορώ πως γίνεται τέλος του 2021 να έχει κάποιος υψηλές απαιτήσεις από τις παραγωγές του Netflix, το οποίο έχει σκόπο την ποσότητα παραπάνω από την ποιότητα. Και εγώ ο μόνος λόγος που μου άρεσε η 2ρη τόσο είναι γιατί είχα θέσει πολύ χαμηλά τον πήχη μετα την 1η(όπως και γενικά για τις σειρές του Ν).

Οταν πέσουν στα τάρταρα μελλοντικά οι συνδρομητές,τότε θα το πάρουν πιο πολύ στα σοβαρά το θέμα της ποιότητας.

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 1

Την τελειωσα, τρελο σαπακι. Δεν γινεται να παρεις μια σκηνοθεσια, ενα σεναριο και ενα καστ επιπεδου μεσημεριανης εκπομπης για τα παιδια μετα το σχολειο και να πεταξεις λεφτα σε CGI και copyright για ενα καλο franchise και να περιμενεις καλο αποτελεσμα.

5/10, ατοφια νετφλιξιλα.

• Like 2

Εγώ δεν έχω καμιά επαφή με τα βιβλία και τα παιχνίδια.

Ως απλός θεατής λοιπόν δεν μου φάνηκε άσχημη η δεύτερη σαιζόν, θεωρώ ότι είναι καλύτερη από την πρώτη σε άποψη εξέλιξης των χαρακτήρων. Κυρίως της σχέσης των δυο πρωταγωνιστών της κοπέλας και του Witcher.

Από κει και πέρα προφανώς η σειρά δεν μπορεί να έχει την παραγωγή του HBO γιατί είναι παραγωγή Netflix, μια πλατφόρμα που δεν αποσκοπεί να ξοδέψει λεφτά για κάτι καλό αλλά περισσότερο για κάτι μέτριο που θα φέρει subscribers. Αυτό το έχει αποδείξει εδώ και καιρό, έχει δημιουργήσει μια συγκριμένη συνταγή, συγκεκριμένα σενάρια, συγκεκριμένο μοντάζ, συγκεκριμένη φωτογραφία κτλ. 

Γυρνώντας στην σειρά λοιπόν, το σενάριο δεν με χάλασε είχε ενδιαφέρον, οι ηθοποιοί καλοί τίποτα το ιδιαίτερο. Αυτό που με ενόχλησε είναι τα γραφικά και πιο πολύ η χρήση έτοιμων εφέ (όσοι ασχολούνται με αυτά θα διαπίστωσαν αμέσως τι είναι "κονσέρβα"). Π.χ. το κλασικό flare του ήλιου που το βρίσκεις και στο photoshop, οι λάμψεις των πυρσών, το αίμα.

Ακόμη κατακόρυφη πτώση ποιότητας μαχών. Όταν ο Witcher ήταν στον ναό όπου πολέμησε τους άντρες του μάγου με την φωτιά, φαινόταν τόσο ψεύτικη δυστυχώς.

Πιστεύω ότι βελτιώθηκε λίγο ως προς την ιστορία, ήταν πιο ενδιαφέρον στο να μάθεις τι είναι οι οβελίσκοι κτλ. αλλά θεωρώ ότι ήταν πιο πρόχειρη από την προηγούμενη σαιζόν όσο αναφορά την παραγωγή.

Αν έβαζα μια βαθμολογία σίγουρα θα ήταν 5 ή 6 στα 10.

Υ.Σ. To spin-off απλά δεν το βλέπεις από το trailer φαίνεται άρπα-κόλλα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...