{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 45 λεπτά πριν, noFEARgr είπε Ηδη δυσκολευομαι να δω anime , θα εκανα μια υπερβαση για το witcher . Δυστυχως πεφτει ακυρο , το 6/10 του ign σημαινει 3/10 δικο μου. Χαθηκε να την παρει την σειρα το hbo , η ακομα και το amazon καλύτερή προοπτική θα ειχε. Και εγώ στην ίδια φάση, εδώ δεν έχω δει το Dragon's Dogma που υποτίθεται είναι τελείως πιστό στο game, που το αγαπάω σαν λίγα. Υπάρχει φυσικά και η μικρή πιθανότητα το IGN να λέει μούφες, δεν θα είναι και η πρώτη φορα. Θα περιμένω κάνα έμπιστο review. 2
Gilmaru Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Αρκετά καλή η ταινία εν τέλη! Ίσως θα την προτιμούσα σε mini series να επεκτεινόταν λίγο παραπάνω στην εξέλιξη χαρακτήρων κλπ, αλλά γενικά έμεινα πολύ ευχαριστημένος και την προτείνω σε witcher fans σίγουρα. Επεξ/σία 24 Αυγούστου 2021 από Gilmaru
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 29 λεπτά πριν, Gilmaru είπε Αρκετά καλή η ταινία εν τέλη! Ίσως θα την προτιμούσα σε mini series να επεκτεινόταν λίγο παραπάνω στην εξέλιξη χαρακτήρων κλπ, αλλά γενικά έμεινα πολύ ευχαριστημένος και την προτείνω σε witcher fans σίγουρα. Δυστυχώς δεν διαβάζω τα καλύτερα και για ακόμα μια φορα περιέχει forced content. Θα περιμένω και τα υπόλοιπα reviews.
Gilmaru Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Διάβασε κι άλλα αρνητικά reviews οπωσδήποτε! Μην τυχόν και σε παρασύρουν οι κακοί sjw και περάσεις καλά βλέποντας την ταινία!! Να κάνω κι εγώ μια κριτική επί της ευκαιρίας. Κάτι που αρκετοί σχολίασαν και νομίζω ισχύει είναι ότι ο Vesemir παρουσιάζεται ολίγον imba και επίσης το γενικό κλίμα της σειράς είναι κάπως πιο action και fast paced στις μάχες και φέρνει λίγο παραπάνω σε Castlevania, παρά Witcher. Προσωπικά δεν με χάλασε πολύ βέβαια. Επεξ/σία 24 Αυγούστου 2021 από Gilmaru 2
john_dr Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 Στις 17/8/2021 στις 10:32 ΠΜ, {TDi}Dj2k..infc είπε Περίεργο πάντως μιας και το Castlevania λένε είναι παρα πολύ καλο με ελάχιστα κακά επεισόδια. Δεν είναι "πάρα πολύ καλό", έπος είναι.
frapes87 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 Εμένα μου φάνηκε πολύ ωραία η ταινία. Μου άρεσε που μας δείχνει λίγο εκπαίδευση και το πώς γίνονται στην ουσία witchers, γιατί έμειναν τόσοι λίγοι, το πώς ήταν ο Vesemir στα νιάτα του, επίσης η σπλατεριά μου άρεσε πάρα πολύ. Πάντως ανυπομονώ να δώ άμα βγάλουν την επόμενη 2
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, Gilmaru είπε Διάβασε κι άλλα αρνητικά reviews οπωσδήποτε! Μην τυχόν και σε παρασύρουν οι κακοί sjw και περάσεις καλά βλέποντας την ταινία!! Κλασσικό Netflix, του άλλαξε τα φώτα, βαριούνται να γράψουν καινούργια και βάζουνε τα δικά τους σε κάτι που έχτισε ο συγγραφέας δεκαετίες. Και να το κάναν και καλύτερο πάει και έρχεται. Τουλάχιστον το κακό opening είχε gore και με κράτησε λίγο. Αν εξαιρέσω τα lazy pc ανούσια crap τότε απλά βλέπετε και δυστυχώς δεν υπάρχει ένας Cavill να την σώσει. Οποιος γουστάρει lore από βιβλία και games και ενοχλείται όταν του αλλάζουν τα φώτα θα πρότεινα να μην το δει. Τέλος η μουσική είναι απαράδεχτη, το theme ούτε καν ακούγεται καλά, ειδικά άμα κάποιος αγάπησε την μουσική του game. Σίγουρα δεν είναι ότι χειρότερο έχω δει στο Netflix. Επεξ/σία 24 Αυγούστου 2021 από {TDi}Dj2k..infc
di maria kun Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 δε βγαζω ακρη,ign 6 και στο rotten 100ρια τι φαση
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Super Moderators Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Τι φάση με τον Dwalin? Graham McTavish - IMDb Έχει γίνει ο Michael Caine (Nolan) στις animated σειρές/ταινίες του Netflix? 😛
Dantε Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Προσωπικα δε με τρελανε το ανιμε του νετφλιξ. Οκ δε το κοβεις ,θα το δεις ολο,αλλα το ενιωθα εκτος κλιματος του γενικοτερου witcher που εχει διαμορφωθει απο τα παιχνιδια και τη σειρα.Ενα 6,5 θα του εβαζα. Εν τω μεταξυ σε ποια βιβλια αναφερονται τα γεγονοτα του?
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Dantε είπε Προσωπικα δε με τρελανε το ανιμε του νετφλιξ. Οκ δε το κοβεις ,θα το δεις ολο,αλλα το ενιωθα εκτος κλιματος του γενικοτερου witcher που εχει διαμορφωθει απο τα παιχνιδια και τη σειρα.Ενα 6,5 θα του εβαζα. Εν τω μεταξυ σε ποια βιβλια αναφερονται τα γεγονοτα του? Σε κανένα φυσικά, κακό fan fiction του εουρού. Τίποτα σχεδόν δεν είναι canon, μέχρι και το guard στο σπαθί είναι ανάποδα γιατί έτσι, άσχετος που δεν μπορεί κάποιος πρακτικά να το κρατήσει έτσι. Εδώ ένα σορό fights scenes μια πιρουέτα ένας Witcher δεν έκανε, αλλα τι να την κανεις την πιρουέτα όταν έχεις jetpack στην πλάτη. Ας μην ξεκινήσω και λέω όλες τις μούφα αλλαγές που κάνανε για ευκολίες και ανικανότητα γιατί θα γράψω short novel. Έχω την εντύπωση ότι η Hissrich μισεί το universe του Witcher και μάλλον και τους Witchers. Αλλα όπως και είπα λογικό από την στιγμή που ο writer της ταινίας δεν το ξέρει ούτε η μάνα του. Αμφιβάλλω άμα έστω διάβασαν ένα από τα βιβλία. Ποσο μάλλον τα games. Έχουν ποσα βιβλία και τρία games και δεν μπορούν να κάνουν σωστά πράγματα, δηλαδή... Επεξ/σία 25 Αυγούστου 2021 από {TDi}Dj2k..infc 6
totalius Δημοσ. 28 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Απορώ τι ηλικια κ τι εμπειρία εχουν τα άτομα που γράφουν αυτα τα σενάρια . Που δε χρειάζεται δλδ καν να γράψουν σενάριο απλα να προσαρμόσουν τις ιστορίες των βιβλίων στην οθόνη . Αλλα οοοοοχι εμείς θα γράψουμε το δικο μας γιατι ποιος ασχολειται τωρα με τα βιβλία . Είμαι σίγουρος οτι δεν τα εχουν διαβάσει καν . Άντε να έπαιξαν λίγο το game . Τεσπα κρίμα για ένα τέτοιο σύμπαν με τοσο γαμάτους χαρακτήρες που έπεσε στο Netflix . Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2021 από totalius 3
rudigarcia222 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 παιδες cashgrab ειναι η φαση 5 με 6 και πολυ ειναι,ειχαν ετοιμη την πλατφορμα του καστλβανια και βαλανε αντιγραφη επικολληση τα παντα,την δραση,το σχεδιο,το χιουμορ,τα τερατα,ηθοποιους,ρυθμο,τα χρωματα,την χαρακτηριστικη προφορα,ακομα ο βεσεμιρ ειναι το αλτερ εγκο του τρεβορ οτι να ναι...δεν μπαινω στη διαδικασια να σκεφθω για σεναρια η αν σεβαστηκαν το υλικο.Ok αν εισαι καζουαλ θα δεις μια τυπικη anime ταινιια,τολμω να πω υπαρχουν και χειροτερα!!!!
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Aντε δεν μπορούν να πάρουν από CDPR λόγο δικαιωμάτων, που χαλαρά τα περνούν μιας και η CDPR went whoring, αλλα τους μουσικούς γιατί όχι? Μιλάμε η μουσική είναι εκπληκτική και ούτε το "toss a coin" δεν πιάνει μια μπροστά τους. Ειλικρινά απορώ με τις αποφάσεις του Netflix.
panther_512 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 24/8/2021 στις 3:07 ΠΜ, Gilmaru είπε Κάτι που αρκετοί σχολίασαν και νομίζω ισχύει είναι ότι ο Vesemir παρουσιάζεται ολίγον imba Δηλαδή ο Vesemir είναι μέλος του International Mountain Bike Association? Πάντως δεν πειράζει αν ο Vesemir είναι imba. Μακάρι αυτό να ήταν το μόνο πρόβλημα. Δεν το έχω δεί ακόμα και με αυτά που διαβάζω δεν ξέρω αν θα το δώ, παρά το γεγονός ότι γουστάρω mountain bikes. Επεξ/σία 31 Αυγούστου 2021 από panther_512
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα