NtaVi Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Είχα την επιλογή Wake Up/Power on keyboard. Μόλις το απενεργοποίησα ηταν έτοιμο. όλα δουλεύουν ρολόι πλέον.
ZELOMOTH Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Και παλι ομως τι σχεση εχει αυτο με το ανοιξε-σβησε του φωτος! ΜΗπως ειχες κωδικο lamp για να ανοιγει το pc? Το αστειο της υποθεσης ειναι οτι εδω και καποιους μηνες, οταν ανοιγει το φως του διπλανου δωματιου μου, σβηνει η οθονη και ξανα αναβει κατευθειαν! Τελικα εχει εισχωρησει παντου ο βρωμοσατανας! 666 the number of the beast... 666 the number of the beast!Ουστ! Ουστ!Ουστ! Οξ απο δω! Οξ απο δω! Οξ απο δω! 3
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Moderators Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Μήπως το φως είναι λαμπτήρας φθορισμού;
ZELOMOTH Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 (επεξεργασμένο) Αν ρωτας εμενα, νομιζω οτι ναι φθοριου-φθορισμου ειναι και ειναι και πανω απο 10 ετων σιγουρα! Αλλα γιατι να το κανει αυτο τωρα τελευταια? Τωρα δεν το κανει! Ο,τι να ναι.... Επεξ/σία 16 Ιουνίου 2017 από ZELOMOTH
talon sigma Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Εδώ και μερικές μέρες μου έχει παρουσιάσει το εξής πρόβλημα ο υπολογιστής. Όταν τον κλείνω κανονικά με "Shut Down" και μετά απο λίγα δευτερόλεπτα κλείσω το φως από το δωμάτιο, ο υπολογιστής μου ανοίγει. Δεν μου το είχε παρουσιάσει ξανά στο παρελθόν αυτό. Τι μπορεί να είναι;πολυ πολυ πιθανον για βραχυκυκλωμα .
Mpiftekis Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Εγώ στο σπίτι που έμενα φοιτητής 2001-2006, το οποίο ήταν του <1990, κάποια στιγμή πήγα να ανοίξω το φως του δωματίου κι έκλεισε ο υπολογιστής... αλλά εμένα δεν άνοιξε ποτέ. Είχε κάψει το τροφοδοτικό!!! Τραγικό!!!
ChimairaX Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Η παροιμία "όταν κλάνεις σβήνει η λάμπα" εξελίσσεται και αποκτά διάσταση της εποχής μας "όταν κλάνεις σβήνει η λάμπα και ανοίγει το pc" Εγώ θα πρότεινα να αγοράσεις ένα UPS ή ένα πολύπριζο με σταθεροποιητή τάσης γιατί αυτό το πρόβλημα κρύβει από πίσω του μεγαλύτερα προβλήματα..... Εγώ στο σπίτι που έμενα φοιτητής 2001-2006, το οποίο ήταν του <1990, κάποια στιγμή πήγα να ανοίξω το φως του δωματίου κι έκλεισε ο υπολογιστής... αλλά εμένα δεν άνοιξε ποτέ. Είχε κάψει το τροφοδοτικό!!! Τραγικό!!! .... καλή ώρα (τώρα το είδα αυτό)
Lied Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Internet of ThingsStranger ThingsThe truth is out thereΑν δεν τρολαρεις τωρα, δοκιμαστε εναν σταθεροποιητη τασης να δεις αν γινετε το ιδιο, εαν ειναι φθοριου το φως παιζει να τραβαει πολυ ρευμα το starter και θα θελει αλλαγη γιατι δεν κραταει την ταση για καποιο λογο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα