NtaVi Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Εδώ και μερικές μέρες μου έχει παρουσιάσει το εξής πρόβλημα ο υπολογιστής. Όταν τον κλείνω κανονικά με "Shut Down" και μετά απο λίγα δευτερόλεπτα κλείσω το φως από το δωμάτιο, ο υπολογιστής μου ανοίγει. Δεν μου το είχε παρουσιάσει ξανά στο παρελθόν αυτό. Τι μπορεί να είναι; 1
phsyborg Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 απενεργοποιησε το Wake on Lan στο Bios , μπας και βραχηκυκλωνει κατι και ανοιγει απο εκει.
vste Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Βραχυκυκλωμα φιλε μου. Χανει στιγμιαια το ρευμα και επειδη ειναι ρυθμισμενο στο Bios να ανοιγει σε διακοπη ρευματος αναβει.
NtaVi Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Μπορεί να είναι ακόμα και από το "Wake on Keyboard"? Μόνο αυτό έχω σαν "Wake"
aOUaS88 Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Κανε κανα αγιασμο μεσα στο δωματιο αδελφε...μπορει να παιζουν τπτ φαντασματα μεσα Σε σπιτι φιλου οποτε κλειναμε την πορτα του μπανιου επεφτε το ιντερνετ μεχρι να την ανοιξουμε παλι... 10
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Κανε κανα αγιασμο μεσα στο δωματιο αδελφε...μπορει να παιζουν τπτ φαντασματα μεσα Σε σπιτι φιλου οποτε κλειναμε την πορτα του μπανιου επεφτε το ιντερνετ μεχρι να την ανοιξουμε παλι... Κοβόταν μάλλον το σήμα από τον γείτονα? 9
vste Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Μπορεί να είναι ακόμα και από το "Wake on Keyboard"? Μόνο αυτό έχω σαν "Wake" Η επιλογη που σου εγραψα υπαρχει σαν "On power loss" συνηθως και εχει τις εξης επιλογες. -Last State -Turn on -Stay off Δεν ειναι Wake on.
aOUaS88 Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 (επεξεργασμένο) Οχι ρε μια χαρα ιντερνετ κ ρουτερ ειχε σπιτι του το παιδι... Επεξ/σία 17 Μαΐου 2017 από aOUaS88
UsualSuspect__ Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Κανε κανα αγιασμο μεσα στο δωματιο αδελφε...μπορει να παιζουν τπτ φαντασματα μεσα Σε σπιτι φιλου οποτε κλειναμε την πορτα του μπανιου επεφτε το ιντερνετ μεχρι να την ανοιξουμε παλι... Δακρυζω
oneofthem Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Βραχυκυκλωμα φιλε μου. Χανει στιγμιαια το ρευμα και επειδη ειναι ρυθμισμενο στο Bios να ανοιγει σε διακοπη ρευματος αναβει. κάντο λιανά γιατί φίλος έχει παρόμοιο πρόβλημα με μία συσκευή το pc τραβάει συνέχεια κάποιο ελάχιστο ρεύμα ακόμη και όταν είναι κλειστό, αυτό λέμε; και λέμε ότι επειδή κάπου υπάρχει βραχυκύκλωμα, τότε μαζί με το ρεύμα στο φως, διακόπτεται και το ρεύμα στο pc κάθε φορά που ο διακόπτης κλείνει (ανοίγει τέλος πάντων) - αυτό το προκαλέι το βραχυκύκλωμα λέμε; για ποιο λόγο το pc αντιλαμβάνεται τη διακοπή ρεύματος σαν διακοπή ρεύματος εν λειτουργία όμως; και πού τοποθετούμε το βραχυκύκλωμα; μιλάμε για βραχυκύκλωμα σε συσκευές, στην εγκατάσταση ή εννοούμε στη συγκεκριμένη συσκευή που παρουσιάζει τα συμπτώματα (εξού και η απάντηση στο προηγούμενο ερώτημα); ευχαριστώ
vste Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Για το που βρισκεται το βραχυκυκλωμα δεν ξερω φιλε μου. Απο την λαμπα μεχρι την καλωδιωση μπορει να παιζει. Τωρα φια το PC. Εννοειται οτι το τεοφοδοτικο δεν κλεινει εντελως αν δεν κλεισεις το διακοπτη του. Βρισκεται σε μια κατασταση stand by. Απο εκει και περα οι περισσοτεροι συγχρονοι υπολογιστές εχουν μια ρυθμιση στο bios που λεει τι να κανει ο υπολογιστης σε περιπτωση διακοπης ρευματος. Αυτη η διακοπη μπορει να μην ειναι αντιληπτη απο εσενα αλλα να την πιανει το τροφοδοτικο σαν τετοια. Μια πτωση τασης πανω απο καποιο ποσοστο. Σε αυτη την περιπτωση μπορει να ρυθμισει καποιος, οταν επιστρεψει το ρευμα, ειτε ο pc να παραμενει κλειστος, ειτε να επιστρεφει στην προηγουμενη κατασταση (αν ηταν ανοιχτος πριν την διακοπη να ανοιγει, αν ηταν κλειστος οχι), ειτε να ανοιγει. Ξαναλεω το τι αντιλαμβάνεται το pc σαν διακοπη ρευματος εχει να κανει με την ευαισθησια του τροφοδοτικου. Πολλες φορες ακομα και η ελλειψη γειωσης στην καλωδιωση μπορει να κανει τον θπολογιστη να ανοιξει αν η ρυθμιση στο bios ειναι ON. Καλο θα ειναι να μετρησει καποιος ρην πριζα που εχεις συνδεσει το PC καθως αναβεις το φως και να δει τι γινεται. Υπαρχει βεβαια και η μικρη περιπτωση να γινεται καποιο βραχυκυκλωμα στα pins του διακοπτη, αλλα ψιλοχλωμο. Για αρχη βρες την ρυθμιση στο Bios, αλλαξε την στο OFF και δες αν στο ξανακανει. 1
oneofthem Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 (δεν έχω εγώ ο ίδιος το πρόβλημα και) δεν το έχει σε pc το πρόβλημα αλλά σε άλλη συσκευή για αυτό ρωτάω λεπτομέρειες γιατί προσπαθώ να καταλάβω την συμπεριφορά του προβλήματος για να καταλάβεις ηλεκτρολόγος (εντάξει ήταν ψιλοάσχετος βέβαια) δεν το βρήκε το πρόβλημα
cabdik Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Εδώ και μερικές μέρες μου έχει παρουσιάσει το εξής πρόβλημα ο υπολογιστής. Όταν τον κλείνω κανονικά με "Shut Down" και μετά απο λίγα δευτερόλεπτα κλείσω το φως από το δωμάτιο, ο υπολογιστής μου ανοίγει. Δεν μου το είχε παρουσιάσει ξανά στο παρελθόν αυτό. Τι μπορεί να είναι; 1 σκεψου αν εχεις γινει καποια αλλαγη σε πισι και στα ηλεκτρολογικα του σπιτιου, απο τοτε που αρχισε να κανει αυτο το κουλο..!! 2 τσεκαρισε το τροφοδοτικο -αν μπορεις, δοκμασε καποιο αλλο, ισως απο κανα φιλο- γιατι μπορει να εχει φαει καμια "φλασια" και να αρχισε τα κουλα και αυτο..!! 3 παρε εναν σοβαρο ηλεκτρολογο να ελεγξει το δικτυο του σπιτιου. δεν ειναι λογικο αυτο που συμβαινει...! 1
Sunstekos Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Κανε κανα αγιασμο μεσα στο δωματιο αδελφε...μπορει να παιζουν τπτ φαντασματα μεσα Σε σπιτι φιλου οποτε κλειναμε την πορτα του μπανιου επεφτε το ιντερνετ μεχρι να την ανοιξουμε παλι...
nikos1982 Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 αν εχει λαμπα οικονομιας η λαμπα led εχουν πυκνοτακι μεσα που καρατα ρευμα.κατι γινεται με το ποθ κλεινεις το φως και σου περναι ρευμα στο πισι και μαλλον το τροφοδοτικο ειναι πολυ ευερέθιστο και σου αναβη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα