MerlinB4 Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Καλησπέρα! Αρχικά να πω πως έχω Forthnet. Μένω Ηρακλειο κρητης και εχω αποσταση περιπου 2 χιλιομετρα απο το καφαο του ΟΤΕ. Λοιποννννν, θελω το ιντερνετ κατα 95% για να εχω καλο ping σε online games. Έχω την συνδεση μου εδω και 1.5 χρονο. Τον πρωτο χρονο ηταν Interleaved και ειχα αρκετα καλο ping(60-78) κυριως στο League of Legends. Πριν απο περιπου 20 μερες, αρχισα να εχω προβλημα με το ping μου. Ανεβαινε στα 90~120. Εψαξα και εδω στο φορουμ και γενικα στο ιντερνετ τι μπορω να κανω ωστε να εχω καλυτερο ping.. Μην σας κουραζω, βρηκα οτι εχω interleaved και οτι με το Fast Path θα φτιαξει το ping μου! Φυσικα αν ειχα αρκετα μεγαλη αποσταση απο το Καφαο του ΟΤΕ ισως να ειχα και θεματακια με πολλαπλα disconects του router. Το έκανα λοιπον Fast Path, 1η βδομαδα... καμια αποσυνδεση ρουτερ. το ping επαιζε 58-68.. εεε λεω εδω ειμαστε μπομπα! Ξαφνικα εδω και μια βδομαδα ομως θα εχω 4-5 disconects την ημερα + οτι το ping πλεον παιζει απο 68-80. Απο οτι εψαξα στο φορουμ θα σας αφησω εδω καποιες φωτο που ησως σας βοηθησουν να μου δωσετε καμια λυση! Μηπως θελω αλλαγη μοντεμ/ρουτερ? το ethernet καλωδιο τα ηπιε? Κυριο προβλημα μου ειναι πως οτι αυτα τα 5 στανταρ DC που γινονται καθημερινα ειναι τοσο εκνευριστηκα.. φταιω εγώ; ή ο παροχος μου; Ξερω πως δουλευει το FastPath δεν μπορω ομως να κατανοησω πως ενω αρχικα δεν ειχα ουτε 1 DC πλεον εχει φτασει στα 5 καθημερινα!? Επίσης απο οσα λεει εδω http://googlareto.gr/273/ καταλαβαινω οτι το ρουτερ μου εχει προβλημα με τον θορυβο η κανω καποιο λαθος; παιζει ρολο στα Disconnects που συμβαινουν? * μην ρωτατε για καλωδιωση δεν εχω ιδεα σε ενοικιο μενω .. μπορω να πω πολυκατοικια του 2000+ Ευχαριστω για τον χρονο σας παιδια!
mihalis19 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Εξαιτίας προβλήματος παρόμιου με του δικού σου θα σου πω τα εξής. Έχω απόσταση 4-5 χλμ από καφάο. Άρα πολύ μεγαλύτερο πρόβλημα από εσένα και όχι μόνο αυτό αλλά πολλά από τα κουτιά του π_ΟΤΕ που παρεμβάλλονται έχουν πρόβλημα. Άρα τελικά σε εμένα φτάσει μια τρομερή ταχύτητα 4mbps. Κλάμα. Κατά 99% ασχολούμαι με online gaming θες να σου πω για Ping? 90 και πάνω. Έχω κάνει πολλά πειράματα fast path/ interleaved / snr 6 αν στο επιτρέπει ο πάροχος (ο ΟΤΕ μάλλον δεν αλλάζει σε 6) / snr 10. Είχα ακριβώς το ίδιο με fast path βελτιώθηκε το ping ομως από ένα σημείο και μετά έκανα 50000 resart το router γιατί γέμιζε με σφάλματα. Το SNR από 6 έφτανε 1. και 0,1. Συμβιβάστηκα με την κατάσταση και έκανα το εξής. Γύρισα την γραμμή interleaved. Άφησα το SNR 6. Η γραμμή πλέον μένει σταθερή και έχει και καλύτερο συγχρονισμό. Όσο για το gaming?? Επειδή δεν υποστηρίζω VDSL και επειδή έχω τόσα προβλήματα πήρα το mobile boradband της WIND με 30GB τον μήνα και παίζω μια χαρά. Και δεν επιβαρύνω και την άλλη μου σύνδεση. Έχει αυξηθεί κατά πολύ το down και το up συγκεκριμένα 25MB / 7ΜΒ Βέβαια το Ping έχει μείνει περίπου στα ίδια 90 100 όμως υπάρχει καλύτερη απόκριση λόγω down και up..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα