pirate79 Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VonLoutsos Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Το ωραίο με την Intel είναι οτι τόσο καιρό έδινε τεχνολογία με το σταγονόμετρο και τώρα που κάνει η AMD πολύ δυναμική είσοδο, τσουπ σου πετάει i9.... 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Κακώς λανσάρονται ως high-end desktop. Ελάχιστες desktop εφαρμογές μπορούν να αξιοποιήσουν πάνω από 8 πυρήνες. Σε server περιβάλλον από την άλλη είναι λουκούμι τέτοιοι επεξεργαστές. Αλλά εκεί δεν αρκούν μόνο ταχύτητες. Πρέπει να μας πουν και πόση μνήμη υποστηρίζουν, αν υποστηρίζουν ECC μνήμες, πόση κατανάλωση έχουν σε full load κλπ. Σαν ανακοίνωση πάντως είναι εντυπωσιακό. Αυτή τη στιγμή για o ταχύτερος 12πύρηνος Xeon στα 2.66Ghz έχει κοντά τρία χιλιάρικα. Αν τον δώσει στα μισά θα είναι ευκαιρία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acrobatis7 Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Δεν εχει καν νοημα να σχολιασω το οτιδηποτε.... Μπραβο AMD! Δωσε στο κοσμο την επιλογη να φυγει απο την intel... Go Go Go! (Ναι - Ειμαι φαν!) 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bazzil Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Καλά όλα αυτά αλλα για τον μέσο χρήστη λίγο τραβηγμένο. όσο ποιο πολλούς πυρήνες έχεις τόσο πιο πολύ ram θέλεις. να δούμε και τιμές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billkar13 Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Εγώ ήξερα οτι μέχρι και ένας καλός διπυρηνος ηταν αρκετός αφού δεν αξιοποιούνταν οι υπόλοιποι πυρήνες επειδή δεν υπάρχει ο κατάλληλος παράλληλος προγραμματισμός και εντάξει τα τελευταια 1-2 χρόνια μέχρι και 4πυρηνος αξιοποιείται αλλά 16 τι γίνεται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 μου τη σπαει αυτο το πραμα γινανε οι πυρηνες πασατεμπο παρτε αβερτα να χετε οπως μερικοι εδω που τιγκαρανε τη ραμ απλα για να λενε οτι την εχουν ποιο μεγαλη...τη ραμ εεε καλύτερα πασατέμπο παρά quad μέχρι να παγώσει η κόλαση αν οι τιμές είναι λογικές ας έχει και 10αδες τι μας νοιάζει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adtakhs Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Εγώ ήξερα οτι μέχρι και ένας καλός διπυρηνος ηταν αρκετός αφού δεν αξιοποιούνταν οι υπόλοιποι πυρήνες επειδή δεν υπάρχει ο κατάλληλος παράλληλος προγραμματισμός και εντάξει τα τελευταια 1-2 χρόνια μέχρι και 4πυρηνος αξιοποιείται αλλά 16 τι γίνεται? Συνήθως τέτοια cpu είναι για rendering ,virtual m. και multitasking. Δηλαδή ρεντάρεις και παίζεις και battlefield 1 άμα γουστάρεις και στριμάρεις κιόλας , έχεις και το fb ανοικτό στην δεύτερη οθόνη μαζί με καμιά εικοσαριά καρτέλες, ενώ η κοπελιά βλέπει την αγαπημένη της ταινία στον προτζέκτορα. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Εγώ ήξερα οτι μέχρι και ένας καλός διπυρηνος ηταν αρκετός αφού δεν αξιοποιούνταν οι υπόλοιποι πυρήνες επειδή δεν υπάρχει ο κατάλληλος παράλληλος προγραμματισμός και εντάξει τα τελευταια 1-2 χρόνια μέχρι και 4πυρηνος αξιοποιείται αλλά 16 τι γίνεται? Τρέχεις προγράμματα που αξιοποιούν parallel processing. Έναν web server για παράδειγμα. Μια database. Ή αν είσαι προγραμματιστής, κώδικα που έχεις γράψει μόνος σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex1_kgr Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Μπορεί να βγεί μάπα το καρπούζι...αλλά έχω την τάση να αξιολογώ τα cpu της AMD με βάση την αντίδραση της INTEL. Έχει χρόνια η INTEL να κινηθεί άρα κάτι καλό κάνει η AMD. Ακόμα και να χάνουν στον πόντο από τα αντίστοιχα INTEL θα επιλέξω AMD μόνο και μόνο για να μην παίζει μόνη της. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D.Luffy Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Τι χλιδή να φορτώσεις κανα βαρύ παιχνίδι ή εφαρμογή και να βλέπεις 16 πυρήνες να δουλέυουν φούλ και το σύστημα να δίνει πόνο Εφαρμογές οκ αλλά εδώ όταν ένα μοντέρνο παιχνίδι σήμερα αξιοποιεί 4 πυρήνες, φτάνουμε να γίνεται είδηση και να λέμε μπράβο ή ευτυχώς. Σε ποια φαντασία θα τρέξει με 16? Επίσης τα παιχνίδια δεν αξιοποιούν αυτόματα όσους διαθέσιμους πυρηνες έχει το σύστημα. Πχ το πρώτο Crysis, δεν πα να έχεις και 100 πυρήνες, τους 2 μόνο θα μαξάρει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adtakhs Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Μπορεί να βγεί μάπα το καρπούζι...αλλά έχω την τάση να αξιολογώ τα cpu της AMD με βάση την αντίδραση της INTEL. Έχει χρόνια η INTEL να κινηθεί άρα κάτι καλό κάνει η AMD. Ακόμα και να χάνουν στον πόντο από τα αντίστοιχα INTEL θα επιλέξω AMD μόνο και μόνο για να μην παίζει μόνη της. Εφέτος το δυνατότερο CPU άσχετα του τι θα το κάνεις, θα το έχει στην αγορά η AMD. Επίσης θα έχει το δυνατότερο midrange cpu Το καλύτερο performance/ €€ σε κάθε κατηγορία ενώ θα έχει και το καλύτερο APU (4/8 zen + vega + hbm) Η Intel για να το ανατρέψει, πρέπει να ρίξει τις τιμές. Καλές επιλογές για αυτή θα είναι τα υψηλά χρονισμένα εξαπύρηνα που θα φέρει. Ενδιαφέρουσες περιπτώσεις. Πρέπει όμως να τις δώσει σε σωστες τιμές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 στη φαντασία που θα γίνει mainstream και θα έχουν οι περισσότεροι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bi11 Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 τους πυρήνες να δίνουν πόνο τους βλέπεται γιατί έτσι κάνουν την διαχείριση τα λειτουργικά, αλλά το αν η κάθε εφαρμογή είναι γραμμένη να τρέχει με πάνω από έναν πυρήνα (πχ photoshop) αυτό δεν το γνωρίζεται!!! γιατι το να εκμεταλλεύεσαι σωστά τους πόρους του συστήματος και να έχεις μεγάλο φόρτωμα είναι διαφορετικό από το τρέχω μια παπαριά και μου φορτώνει το σύστημα γιατι είναι κακογραμμένη! είναι σαν αυτό το σχόλιο που γράφω και γράφω ενώ θα έπρεπε να γράψω ένα "κάθεστε και λέτε μαλακίες" και να τελειώνω, αλλά φορτώνω τους σερβερ του ινσομνια με μαλακίες!!!! θέλω και άλλους πυρήνεςςςςςς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atropa Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 εγώ πραγματικά θέλω να δω τη θα κάνει η intel τιμολογιακά τώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα