Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα ,

Οταν πατάω στο Power button , δεν μου βγαζει τις επιλογες για shutdown, restart κτλ.αλλα

το παρακατω στο κουτακι που φαινεται στο ss.

Ξερει κανεις πως το φτιαχνουμε ? Δοκιμασα ηδη 5 διαφορετικες λυσεις που βρηκα στο web αλλα τιποτα!

124969d1489422639t-there-currently-no-po

Δημοσ.

Με δεξί κλικ στο win και το κέρσορα στο "Τερματισμός λειτουργίας ή έξοδος"  τι σου βγάζει εσένα;

(κανονικά πρέπει να έχεις 4 επιλογές γιατί προσθέτει και την έξοδο χρήστη)

Δημοσ.

Ποια updates? Την μεγάλη αναβάθμιση εννοείς? Το creators update?

Ναι , αν και σε καποια pc δεν μου το εχει κανει , ισως και καποιο επομενο απο αυτα

να προκαλει το προβλημα...

Με δεξί κλικ στο win και το κέρσορα στο "Τερματισμός λειτουργίας ή έξοδος"  τι σου βγάζει εσένα;

(κανονικά πρέπει να έχεις 4 επιλογές γιατί προσθέτει και την έξοδο χρήστη)

Μονο το sign out , αλλα δεν θελω με δεξι να το κανω, αλλα κανονικα με αριστερο κλικ πανω

στο power button , οπως ηταν πριν...

Δημοσ.

Εμένα μου βγάζει αναστολή λειτουργίας, τερματισμός λειτουργίας, επανεκκίνηση και με δεξί κλικ τα ίδια μόνο που προσθέτει και την έξοδο χρήστη.

Τι να πω!

Μήπως άλλαξες μετά την αναβάθμιση κάτι στις ρυθμίσεις της έναρξης και άλλαξαν τα μενού;

Προσπάθησε να θυμηθείς ίσως εκεί είναι η λύση.

Με κλικ πάνω στην εικόνα του λογαριασμού σου βγάζει κανονικά το μενού είναι ακριβώς ίδιο με δεξί κλικ πάνω του δεν αλλάζει κάτι:

Αλλαγή ρυθμίσεων λογαριασμού

Κλείδωμα

Έξοδος

και από κάτω ακολουθούν οι λογαριασμοί χρηστών του υπολογιστή.

Μήπως δημιουργείται κόλλημα με χρήστη που δεν έχει γίνει έξοδος ενώ δουλεύεις σε διαφορετικό;

Ίσως έξοδο από όλους και είσοδο στο λογαριασμό του admin μήπως και έφτιαχνε η κατάσταση!  

Δημοσ.

Το ίδιο έπαθα και εγώ με μεγάλη αναβάθμιση. Όχι την creators αλλά την προηγούμενη. Η λύση είναι καθαρή εγκατάσταση εγκαθιστώντας το iso που έχει περασμένη την έκδοση creators.

Δημοσ.

Εμένα μου βγάζει αναστολή λειτουργίας, τερματισμός λειτουργίας, επανεκκίνηση και με δεξί κλικ τα ίδια μόνο που προσθέτει και την έξοδο χρήστη.

Τι να πω!

Μήπως άλλαξες μετά την αναβάθμιση κάτι στις ρυθμίσεις της έναρξης και άλλαξαν τα μενού;

Προσπάθησε να θυμηθείς ίσως εκεί είναι η λύση.

Με κλικ πάνω στην εικόνα του λογαριασμού σου βγάζει κανονικά το μενού είναι ακριβώς ίδιο με δεξί κλικ πάνω του δεν αλλάζει κάτι:

Αλλαγή ρυθμίσεων λογαριασμού

Κλείδωμα

Έξοδος

και από κάτω ακολουθούν οι λογαριασμοί χρηστών του υπολογιστή.

Μήπως δημιουργείται κόλλημα με χρήστη που δεν έχει γίνει έξοδος ενώ δουλεύεις σε διαφορετικό;

Ίσως έξοδο από όλους και είσοδο στο λογαριασμό του admin μήπως και έφτιαχνε η κατάσταση!  

δεν εχω πειραξει τιποτα , απο οτι ειδα κραζουν πολλοι στο internet...

Το ίδιο έπαθα και εγώ με μεγάλη αναβάθμιση. Όχι την creators αλλά την προηγούμενη. Η λύση είναι καθαρή εγκατάσταση εγκαθιστώντας το iso που έχει περασμένη την έκδοση creators.

οντως , δοκιμασα σε αλλο pc καθαρη εγκατασταση με iso creators update και δουλευει κανονικα !

αν κανεις updates τα windows που δεν εχουν τις μεγαλες αναβαθμισεις , τοτε εμφανιζεται το προβλημα :(

Δημοσ.

Σε 3ο pc...εβαλα το creators update ολα καλα , βαζει μονο του καποια ακομα, κανει restart και να σου παλι το προβλημα !

Στα καπακια κανει restart μπλε οθονη inaccesible boot device , του κανω reset pc απο τα windows 10 μηπως και το

φτιαξει μονο του , κανει 1 ωρα να το κανει και μετα βγαζει οτι δεν εχω λειτουργικο στο pc !!!

αυτα ειναι !

"Λυση" ??!?!??

Καθαρή εγκατασταση απο iso με ενσωματωμενο creators update , ολα τζαμι , ελεος !

Κανενας αλλος με παρομοια προβληματα ?

Δημοσ.

Ακομα και μετα απο καθαρη εγκατασταση με iso με ενσωματωμενο creators update απο microsoft ,

οι ενημερωσεις που κατεβαζει μετα απο αυτο , προκαλουν παλι το προβλημα...

Αν καποιος αλλος βρηκε λυση στο προβλημα ας μας πει εδω...

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ποια μητρική και επεξεργαστή έχει το pc που "δίνει" αυτό το αποτέλεσμα που γράφεις παραπάνω?

Δημοσ.

δεν εχει καμια σχεση με το τι μητρικη/επεξ. εχει το pc...

μου κανει το προβλημα σε 6 διαφορετικα Pc και ενα laptop...

το κανει μετα απο τα updates που κατεβαζει , μετα το creators update.

Δημοσ.

Παιδιά Καλησπεέρα! Έχω ένα θέμα με τα windows αλλά δεν είναι τα 10. Θα μπορούσα να ρωτήσω ?

Δημοσ.

δεν εχει καμια σχεση με το τι μητρικη/επεξ. εχει το pc...

μου κανει το προβλημα σε 6 διαφορετικα Pc και ενα laptop...

το κανει μετα απο τα updates που κατεβαζει , μετα το creators update.

Από που κατέβασες windows?? Εδώ είναι στην τελευταία έκδοση:

https://www.microsoft.com/el-gr/software-download/windows10

Με το εργαλείο που σου δίνει, βάλε USB stick να στο ετοιμάσει για boot και εγκατάσταση. Μη κατεβάζεις το  ISO. Παρατήρησα ότι μερικές φορές περνώντας το ISO σε USB ή DVD κάτι χαλάει. 

Δημοσ.

Από που κατέβασες windows?? Εδώ είναι στην τελευταία έκδοση:

https://www.microsoft.com/el-gr/software-download/windows10

Με το εργαλείο που σου δίνει, βάλε USB stick να στο ετοιμάσει για boot και εγκατάσταση. Μη κατεβάζεις το  ISO. Παρατήρησα ότι μερικές φορές περνώντας το ISO σε USB ή DVD κάτι χαλάει. 

το εκανα και απο εκει εφτιαξα καθαρο iso με το media creation tool , μια απο τα ιδια...

εμενα μου κανει εντυπωση που κανενας ακομη δεν εχει το ιδιο προβλημα και δεν εχει ποσταρει εδω...

μετα τα updates απο το creators , βγαινει το προβλημα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...