giorgos888 Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 καλησπερα παιδια χτες που παρκαρα το αμαξι , ειδα σπασμενο το φαναρι ενα βαθουλωμα στο καπο πανω στο νευρο και κατι γρατσουνιες κατω στην μασκα. αυτο που με τρομαζει ειναι το βαθουλωμα πανω στο καπο που ειναι πανω στο νευρο το πηγα σε δυο φανοποιους και μου ειπανε για ολικο βαψιμο του καπο . εχω δυο αποριες υπαρχει περιπτωση παρ ολο που ειναι πανω στο νευρο να ερθει με βεντουζα;ναι μεν ειναι πανω στο νευρο αλλα η λακουβα ειναι 2 ποντους και δευτερη απορια σε περιπτωση που τελικα χρειαστει βαψιμο,υπαρχει περιπτωση να φαινεται δυχρωμο το αμαξι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Το βαψιμο στο καπω δεν το γλυτωνεις, εμενα μου εριξε μια κωλογρια "καταλαθος" γλαστρα στην ακρη του καπω (εκει που ειναι το σήμα) και επιασε και προφυλακτηρα και μου τα ενα νιμου καπελο και εφαγε οοοοοοολο το καπω και ολος ο προφυλακτήρας βαφή... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos888 Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 ω ρε φιλε ,ολοκληρη γλαστρα σου εριξε;; το διαβασα και μου αναψανε τα λαμπακια ..χαρα στο κουραγιο σου και στην ψυχραιμια σου . σου εκανε καλη δουλεια ο φανοποιος; δεν πιστευω να φαινεται διχρωμια ; εκει κολλαω εγω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aGka8l Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Η διχρωμία έχει να κάνει με το ποσό παλιό είναι το χρώμα σου και το ποσό τσακάλι είναι ο φανοβαφεας. Καντού ξηγα από πριν ότι αν έχεις διχρωμίες δεν πληρώνεται μέχρι να στο φέρει στα ίσια .επίσης επειδή με το μάτι δε φαινετε πάντα βγαλτο φωτό με καλή ψηφιακή και μετά δες το . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos888 Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Η διχρωμία έχει να κάνει με το ποσό παλιό είναι το χρώμα σου και το ποσό τσακάλι είναι ο φανοβαφεας. Καντού ξηγα από πριν ότι αν έχεις διχρωμίες δεν πληρώνεται μέχρι να στο φέρει στα ίσια .επίσης επειδή με το μάτι δε φαινετε πάντα βγαλτο φωτό με καλή ψηφιακή και μετά δες το . ναι εχεις δικιο ,αλλα πρωτα απο ολα θελω να εξαντλησω τα περιθωρια να το φερω με βεντουζα.εχω ακουσει για καποιον κωστα μπρεζα στην θεσσαλονικη οτι ειναι πολυ καλος μαστορας .αν ειναι καποιος απο θεσσαλονικη και τον ξερει θα ηθελα μια γνωμη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 ω ρε φιλε ,ολοκληρη γλαστρα σου εριξε;; το διαβασα και μου αναψανε τα λαμπακια ..χαρα στο κουραγιο σου και στην ψυχραιμια σου . σου εκανε καλη δουλεια ο φανοποιος; δεν πιστευω να φαινεται διχρωμια ; εκει κολλαω εγω Πήλινη κιολας ζαρντινιέρα. Πως δεν έπαθα εγκεφαλικό που το έχω το αμάξι σα τα μάτια μου δε λέγεται. Καλό το έκανε. Είχε μια ατέλεια στην αρχή του το πήγα πίσω και το έφτιαξε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Η διχρωμία έχει να κάνει με το ποσό παλιό είναι το χρώμα σου και το ποσό τσακάλι είναι ο φανοβαφεας. Καντού ξηγα από πριν ότι αν έχεις διχρωμίες δεν πληρώνεται μέχρι να στο φέρει στα ίσια .επίσης επειδή με το μάτι δε φαινετε πάντα βγαλτο φωτό με καλή ψηφιακή και μετά δες το . Εντάξει, αν δεν φαίνεται με το μάτι μια χαρά θα είναι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_BASSstarlet_ Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Είναι φρόνιμο να κάνουμε πραγματογνωμοσύνη, χωρίς να δούμε τις ζημιές; Για να μην πω το πιο προφανές, αν έχουμε ισιώσει/βάψει ποτέ στη ζωή μας.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aGka8l Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Φίλε μην σε ανχωνει , ζημιές γινονται.ενδεχομενως να είναι το πρώτο σου τρακάρισμα από το τρόπο που μιλάς. Οι μεντεσέδες αν είχαν σπάσει θα τους έβλεπες κάτι άλλο ακούς .πολύ χοντρικά 150€ μτχσμενα πόρτα και 150€ βάψιμο κ τοποθέτηση . Μην πεις ναι στον 1ο φανοποξο που θα βρεις μπροστά σου εκτός και αν σε στείλει κάποιος συστημένο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα