Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

και τα προγραμματα και το λειτουργικό να τρεχουν στον ssd  

Δεν θα καταπονεθεί ο ssd δηλαδη; Η να βαλω μονο τα βαρια προγραμματα εκει; Διαφορετικες οι γνωμες.Ενα  παλικαρι ποιο πανω λεει μονο το λειτουργικο... 

Δημοσ.

Δεν θα καταπονεθεί ο ssd δηλαδη; Η να βαλω μονο τα βαρια προγραμματα εκει; Διαφορετικες οι γνωμες.Ενα  παλικαρι ποιο πανω λεει μονο το λειτουργικο... 

nα βάλεις τα προγράμματα της δουλειά σ και το λειτουργικό σου  ο δισκος θα καταπονήθει οταν εσεις τον φτάσεις στα όρια του  !

Δημοσ.

Για μένα βάλε και τα 3 προγράμματα που λες!

250 GB SSD μόνο για λειτουργικό είναι υπερβολή!

Κοίτα μόνο να μην ξεπεράσεις το 70% (περίπου) της χωρητικότητάς του, διότι θα μειωθούν αρκετά οι ταχύτητές του!

Από εκεί και πέρα ο SSD είναι για να βελτιώνει την εμπειρία χρήσης και όχι για να μας δημιουργεί παραπάνο άγχος με το τι πρέπει και τι δεν πρέπει να εγκαταστήσουμε!

• Like 1
Δημοσ.

Για ταχυτητες ,δινεις κατι παραπανω σε ποιοτητα

Δηλαδη τι ενοεις φιλε μου;

Για μένα βάλε και τα 3 προγράμματα που λες!

250 GB SSD μόνο για λειτουργικό είναι υπερβολή!

Κοίτα μόνο να μην ξεπεράσεις το 70% (περίπου) της χωρητικότητάς του, διότι θα μειωθούν αρκετά οι ταχύτητές του!

Από εκεί και πέρα ο SSD είναι για να βελτιώνει την εμπειρία χρήσης και όχι για να μας δημιουργεί παραπάνο άγχος με το τι πρέπει και τι δεν πρέπει να εγκαταστήσουμε!

Αυτο σκεφτομουν οτι για 250 GB χωρο μονο το λειτουργικο ειναι υπερβολη...Οποτε θα βαλω αυτα τα 3 προγραμματα μονο και τα αλλα θα τα αφησω στον hdd που εχω. Αυτο για το 70% δε το ξερα...Ευχαριστω.

Aναλογα ποσες φορες διαβαζει

Οχι καθημερινα.Οποτε θα τα βαλω.

Δημοσ.

Καλά μην το ξεφτιλίσουμε και κόλας. 80-85% είναι καλά. Αν ήταν έτσι να παίρναμε 500αρηδες και βάλε.

Έχεις δίκαιο!

Απλά είμαι λίγο υπερβολικός μερικές φορές :D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...