Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα σας. Περιμενω ενα καινουργιο ssd ( samsung 250 Εvo 250GB) να βαλω στο pc. Αυτον που εχω τωρα (ssd120GB) θελω να τον βαλω σε ενα λαπτοπ δικο μου.Τα δεδομενα του παλιου  στον νεο πως θα τα μεταφερω; Η να κανω απο την αρχη εγκατασταση τα windows στον καινουργιο; Να αναφερω οτι στον ssd τον παλιο,εχω μονο το λειτουργικό εγκαταστησει.

Δημοσ.

Eνταξει παιδια ευχαριστω.Θα τα περασω απο την αρχη. Χρειαζεται ο νεος δισκος πριν τιποτα η περναω τα windows κανονικα; Nα ρωτησω και κατι αλλο: εκτος του λειτουργικου να βαλω και 3 προγραμματα (photoshop κτλ) να τρεχουν απο εκει για καλυτερα; Τα αλλα ελαφρυτερα προγραμματα που εχω ειναι στον αλλον σκληρο HHD δισκο μου.

Δημοσ.

Δες μόνο στο BIOS αν είναι επιλεγμένο το achi και όχι IDE.

Οχι απο την αρχη που ειχα βαλει τον αλλον τον μiκροτερο ητανε στο ahci.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η καλύτερη λύση είναι όπως σου είπαν και οι πιο πάνω είναι η καθαρή εγκατάσταση.Όμως αν έχεις εγκαταστήσει πολλά προγράμματα παιχνίδια και οτιδήποτε άλλο το οποίο θες να κρατήσεις και να μη το ξανά κατεβάσεις υπάρχει το disc cloning.Η κλωνοποίηση του δίσκου δηλαδή.Αυτό γίνεται με διάφορα προγράμματα.Ο νέος Samsung έρχεται με ένα DVD το οποίο έχει ένα τέτοιο πρόγραμμα,το Samsung data migration το οποίο κάνει αυτή τη δουλειά,όπως και κάποια άλλα προγράμματα που μπορείς να βρεις στο internet (acronis,EaseUS Todo Backup).Εδώ οδηγίες στα Ελληνικά.Εγώ πάντως έχω κάνει κλώνο με λειτουργικό και δούλεψε άψογα.

Επεξ/σία από black66.gr
Δημοσ.

Ενταξει παιδια.Δεν εχω προγραμματα εγκαταστησει.Μονο το λειτουργικο οποτε θα κανω καθαρη εγκατασταση. Μπορω να βαλω στον νεο ssd 3 προγραμματα μονο; (photoshop-Ligthroom-Power Director 15). Mηπως στον ssd τρεχουν ποιο γρηγορα; Η θα ζοριστεί ο δισκος;

Δημοσ.

Ενταξει παιδια.Δεν εχω προγραμματα εγκαταστησει.Μονο το λειτουργικο οποτε θα κανω καθαρη εγκατασταση. Μπορω να βαλω στον νεο ssd 3 προγραμματα μονο; (photoshop-Ligthroom-Power Director 15). Mηπως στον ssd τρεχουν ποιο γρηγορα; Η θα ζοριστεί ο δισκος;

μπορείς να κάνεις και τ άλλο η samsung mesa έχει ένα cd pernaσ ton ssd sto koyti ton sindeeis bazeis mesa to magician και ακολουθείς τα βήματα γ να κανεις τον κλώνο από τον δίσκο π έχεις το λειτουργικό να πάνε στον ssd otan τελειώσει η διαδικασία που ειναι 5 λεπτα μετά μπαίνεις στο bios και κάνεις διαμορφώσει τον 120ρι σου και είσαι κομπλέ !

Δημοσ.

μπορείς να κάνεις και τ άλλο η samsung mesa έχει ένα cd pernaσ ton ssd sto koyti ton sindeeis bazeis mesa to magician και ακολουθείς τα βήματα γ να κανεις τον κλώνο από τον δίσκο π έχεις το λειτουργικό να πάνε στον ssd otan τελειώσει η διαδικασία που ειναι 5 λεπτα μετά μπαίνεις στο bios και κάνεις διαμορφώσει τον 120ρι σου και είσαι κομπλέ !

Καταλαβα. Για τα προγραμματα να τα βαλω στο νεο δισκο η να τον αφησω να τρεχει μονο το λειτουργικο για ποιο καλυτερα;

Δημοσ.

Καταλαβα. Για τα προγραμματα να τα βαλω στο νεο δισκο η να τον αφησω να τρεχει μονο το λειτουργικο για ποιο καλυτερα;

Καλυτερα μονο το λειτουργικο

Δημοσ.

Καλυτερα μονο το λειτουργικο

Α ωραια αυτο ηθελα να ρωτησω.Τον παρελαβα σημερα και τον τοποθετω.Ευχαριστω.

Ακριβως φιλε μου σε τι χρησιμευει το προγραμμα; Δε ξερω αγγλικα και το εβαλα μεταφραση αλλα δε πολυκαταλαβαινω...Για αυτο σε ρωταω. 

Δημοσ.

και τα προγραμματα και το λειτουργικό να τρεχουν στον ssd  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...