Moderators GeorgeMan Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Moderators Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Δεν πρόκειται να ξανάρθει, τον φοβίσατε 2
Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 λοιπον στο θεμα... εισαι πιτσιρικας κ θες να κανεις την καυλα σου, να πουλησεις τη μουρη σου δεκτο... το καλυτερο που εχεις να κανεις κατα τη γνωμη μου ειναι να παρεις το διπλωμα για το 50αρακι και να τσιμπησεις κατι απο τα παρακατω ετσι ωστε και νομιμος να εισαι και την μουρη σου να πουλας αλλα και να μαθεις να μαθεις να οδηγας μηχανη ωστε αργοτερα να πας σε κατι μεγαλυτερο (με την αντιστοιχη αναβαθμιση διπλωματος) https://www.car.gr/9871530-aprilia-rs-50 https://www.car.gr/2426577-aprilia-rx-50-2008-super-motart-a https://www.car.gr/9999693-derbi-gpr-50 https://www.car.gr/8667248-derbi-senda-sm-x-treme Εγω που δεν εχω καμμια ιδεα από μηχανάκια από από εμφανιση με τιποτα δεν θα ελεγα ότι είναι 50αρακια. Ο φιλος όμως μαλλον μοιαζει με οδηγο που θελει πρωτο αμαξι μια Ferrari και νομιζει ότι θα μπορει να την οδηγησει !! Εχω 40 χρονια αδεια οδηγησης και οδηγησα μια Ferrari για μισυ ωρα πριν 3-4 χρονια και φυσικα όχι στα ορια της στην Αττικη οδο και δεν ηταν και το πιο απλο ... Δεν πρόκειται να ξανάρθει, τον φοβίσατε Καλυτερα να τον φοβίσουμε εμεις παρα αυτος εμας !!!
Ntinaras Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Δεν πρόκειται να ξανάρθει, τον φοβίσατε η επεσε σε τοιχο 2
Leon90 Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 (επεξεργασμένο) Το δίπλωμα φυσικά και έχει ημερομηνία έκδοσης, αλλά η λογική στην αθώωση/μικρότερη ποινή είναι ότι εφόσον τη στιγμή του δικαστηρίου έχεις βγάλει δίπλωμα αυτό δείχνει ότι έχεις συμμορφωθεί με το νόμο. Το λογικό είναι να έχεις βγάλει δίπλωμα οδήγησης μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση. (μπορεί να πάρει κάμποσα χρόνια) Αν έχεις δίπλωμα τότε μαζί με την δικιολογία της "ηλικιακής ανωριμότητας" και της "μεταμέλειας" (συνήθως άτομα ηλικίας κάτω των 18 "πιάνονται" να οδηγούν χωρίς δίπλωμα ή πιάνονται να οδηγούν μηχανή περισσότερων κυβικών απο ότι τους αναλογούν) μπορείς να την γλυτώσεις με ελαφρύτερη ή και χωρίς καμία ποινή. Βέβαια αν ο δικάστής "κόψει" κάποιον ότι είναι "αχταρμάς" ή δεί ότι εκκρεμούν είς βάρος του και άλλες παραβάσεις παρότι έχει δίπλωμα, παίζει να εξαντλήσει όλη την ποινή πάνω του. Επεξ/σία 18 Μαΐου 2017 από Leon90
saleit Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Όντας διανομέας (κοινώς delivery) οδηγώ την μισή μέρα. Πιστεψέ με οσο και να γνωρίζω το μηχανάκι που οδηγάω αλλα και τους δρόμους της πόλης μου, εχω βρεθεί πολλές φορές στο παρατσάκ απο το τροχαίο οπου ευτηχώς είτε το απέφυγαν αυτοί με τους οποίους θα συγκρουόμουν είιτε το απέφυγα εγώ. Με δεδομένο οτι είσαι 16 και το γκάζι είναι γλυκό αλλα και το οτι μας λές για τόσα κυβικά φαντάζομαι οτι θα κινείσαι σε μεγάλες ταχύτητες. Οταν βγαίνεις στον δρόμο δεν πρέπει μόνο να ξέρεις να οδηγάς πρέπει να είσαι σε θέση να κρίνεις την ασφαλή απόσταση απο τον μπροστινό, την κατάσταση του οδοστρώματος, την κλίση που θα πάρεις στις στροφές ανάλογα και με την ένταση των ανέμων, πότε είναι ασφαλές να επιταχύνεις αλλα και πότε υπάρχουν ενδείξεις μπροστά σου που επιβάλουν να μειώσεις ταχύτητα. Π΄ρεπει να έχεις συνεχώς το κεφάλι σου καθαρό και έτοιμο να αντιδράσει στα ερεθίσματα που πέρνει. Αν δεν σκοπεύεις να τρέχεις και τόσο ούτε σκοπεύεις να βγαίνεις και τοσο συχνά σε μεγάλους δρόμους και να κάνεις και ταξίδια, γιατι να πάρεις κάτι με τόσα κυβικά; Για να καις πιο πολυ βενζίνη; Για να είναι πιο ακριβό το σέρβις και η συντήρηση; Για την μούρη; Παρε ενα 50αρι να μάθεις πανω του ολα αυτά που προανέφερα και σε 2 χρόνια παίρνεις κάτι μεγαλύτερο. Στην τελική αν θές κάτι για την πόλη τα 125 κυβικά είναι οτι πρέπει σε σχέση απόδοσης και οικονομίας. Ότι πιο φρόνιμο έχω διαβάσει!!! Τώρα για το θέμα μας, φίλε ts, πάρε ένα 125 yamaha, και θα είσαι μια χαρά. Πιο μεγάλη μηχανή, στα 25.
YourTrueLegend Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 λοιπον στο θεμα... εισαι πιτσιρικας κ θες να κανεις την καυλα σου, να πουλησεις τη μουρη σου δεκτο... το καλυτερο που εχεις να κανεις κατα τη γνωμη μου ειναι να παρεις το διπλωμα για το 50αρακι και να τσιμπησεις κατι απο τα παρακατω ετσι ωστε και νομιμος να εισαι και την μουρη σου να πουλας αλλα και να μαθεις να μαθεις να οδηγας μηχανη ωστε αργοτερα να πας σε κατι μεγαλυτερο (με την αντιστοιχη αναβαθμιση διπλωματος) https://www.car.gr/9871530-aprilia-rs-50 https://www.car.gr/2426577-aprilia-rx-50-2008-super-motart-a https://www.car.gr/9999693-derbi-gpr-50 https://www.car.gr/8667248-derbi-senda-sm-x-treme To ολο προβλημα ξεκιναει απο τη λογικη του να πουλησει μουρη με τη μηχανη. Το αν ειναι σημερα 50cc δεν λεει κατι. Αυριο θα ειναι 1000cc. Κατα τ'αλλα εχουν πολλη πλακα αυτα τα 50ρακια που εχουν εμφανιση μηχανης απο motoGP και ενδεχεται να τα προσπερνανε ακομα και τα συγκρουομενα του λουνα παρκ. Μονο μουρη δεν πουλας με αυτα. Το αναποδο θα ελεγα. 1
saleit Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 To ολο προβλημα ξεκιναει απο τη λογικη του να πουλησει μουρη με τη μηχανη. Το αν ειναι σημερα 50cc δεν λεει κατι. Αυριο θα ειναι 1000cc. Κατα τ'αλλα εχουν πολλη πλακα αυτα τα 50ρακια που εχουν εμφανιση μηχανης απο motoGP και ενδεχεται να τα προσπερνανε ακομα και τα συγκρουομενα του λουνα παρκ. Μονο μουρη δεν πουλας με αυτα. Το αναποδο θα ελεγα. Είναι δίχρονα φίλε. Έχουν πολύ δύναμη, και ανεβάζουν απίστευτα γρήγορα ταχύτητα. Είναι πιο επικίνδυνα από τετράχρονη 400cc. Μην σε ξεγελάν τα κυβικά. 1
elvisjedi Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Είναι δίχρονα φίλε. Έχουν πολύ δύναμη, και ανεβάζουν απίστευτα γρήγορα ταχύτητα. Είναι πιο επικίνδυνα από τετράχρονη 400cc. Μην σε ξεγελάν τα κυβικά. ενταξει λιγο υπερβολη αυτο.... εχουν καλη αποκριση λογο διχρονιλας αλλα απο επιδοσεις ειναι σαν 125
saleit Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 ενταξει λιγο υπερβολη αυτο.... εχουν καλη αποκριση λογο διχρονιλας αλλα απο επιδοσεις ειναι σαν 125 Σαν 125 ναι, δεν είπα πιο γρήγορο από 400ρα, αλλά πιο επικίνδυνο. Στην 400ρα, ξες ότι έχει δύναμη στο γκάζι και ξες ότι θέλει προσοχή. Στο δίχρονο, καμιά φορά φεύγει το μυαλό πάνω από το κεφάλι! Και συνήθως, η τελευταία φράση επιβεβαιώνεται και κυριολεκτικά δυστυχώς...
snow22 Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 (επεξεργασμένο) Και εγώ όταν ήμουν στην ηλικία σου είχα το ίδιο δίλλημα,για 125 βέβαια,όχι παραπάνω κυβικά.Τελικα έτυχε και πήρα ένα πενηντάρι με την λογική ότι θα το άλλαξα όταν πάω 18,δλδ τώρα που τελειώνω τις πανελλήνιες άμα περάσω λέω να πάρω την cbf125 Αυτό που θέλω να σου πω είναι πως με το 50αρι σε δυο χρόνια πήγα να φάω γερι ξάπλα καθώς σε περίπτωση άγχους πάτησα μπροστινό και γύρισε το μηχανάκι και μια άλλη φορά ένας παραβίασε στοπ και με πήρε ΣΥΡΙΖΑ Πάρε 50αρι και βλέπεις για εμένα Θέλει πόλυ προσοχή Επεξ/σία 20 Μαΐου 2017 από kostas.mouts4 1
seithan Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Μην του λες παπάτζες και ψέμματα. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ GSXR 1400. Υ.Γ Θα πάει σε καμιά έκθεση και θα το ψάχνει ο καψερός η μπουσα (1340;) τζιξερ είναι. Δεν πρόκειται να ξανάρθει, τον φοβίσατε καλύτερα, ας μιλήσουμε για μηχανές τότε ΧΑΧΑΧΑ To ολο προβλημα ξεκιναει απο τη λογικη του να πουλησει μουρη με τη μηχανη. Το αν ειναι σημερα 50cc δεν λεει κατι. Αυριο θα ειναι 1000cc.Κατα τ'αλλα εχουν πολλη πλακα αυτα τα 50ρακια που εχουν εμφανιση μηχανης απο motoGP και ενδεχεται να τα προσπερνανε ακομα και τα συγκρουομενα του λουνα παρκ. Μονο μουρη δεν πουλας με αυτα. Το αναποδο θα ελεγα.θα ξαφνοιαστεις το πόσοι ψαρωνουν.
jimzak Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 μαγκες , ειμαι 16 χρονων θα βγαλω διπλομα για 50αρι και εχω καταπροτημηση να παρω μηχανη 600 κιβικα η 450 η 250 η 125 (motard κυριως) τι γινεται στη καθε μια περιπτωση απο τις παραπανω κατηγοριες ? αν με σταματησει αστυνομια τρωω μονο προστημο ? η δικαστηριο κτλπ ? σας παρακαλω απαντηστε με ειναι επιγοννν 1000% πας δικαστικά, το δίπλωμα ΑΜ είναι για 50 κυβικά, οτιδήποτε άλλο οδηγήσεις δεν σε καλύπτει και θα θεωρηθεί ότι δεν έχεις διπλωμα.Το κακό είναι ότι επειδή είσαι ανήλικος αν σε σταματήσουν θα μπλέξουν και οι κηδεμόνες σου. Όπως είπανε τα παιδιά πάρε ένα 50αρι πρώτα να μάθεις και να είσαι και νόμιμος. Έχω κάνει αρκετές χιλιάδες χιλιόμετρα με μηχανές και έχω αλλάξει αρκετές, σαν πιο έμπειρος θα σου έλεγα να κάτσεις στα αυγά σου , να αποκτήσεις την εμπειρία με τα χρόνια και όλα θα έρθουν στην ώρα τους. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα