Προς το περιεχόμενο

υπερκιβισμος τσακαλια χελπ

master12345

Προτεινόμενες αναρτήσεις

μαγκες , ειμαι 16 χρονων θα βγαλω διπλομα για 50αρι και εχω καταπροτημηση να παρω μηχανη 600 κιβικα η 450 η 250 η 125 (motard κυριως) τι γινεται στη καθε μια περιπτωση απο τις παραπανω κατηγοριες ? αν με σταματησει αστυνομια τρωω μονο προστημο ? η δικαστηριο κτλπ ? σας παρακαλω απαντηστε με ειναι επιγοννν

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Οι γονείς σου τι άποψη έχουν γι αυτό το θέμα;

Λογικά θα είναι οκ.

Η μόνη περίπτωση να ανησυχήσουν  είναι αν δεν τους έχει πει ότι ξέρει να τις κουμαντάρει ;)

@ ts

Το χειρότερο που μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου (και στους άλλους βέβαια) είναι να βγεις στο δρόμο έχοντας στο μυαλό σου αυτό που είπες. "Ξέρω να τις κουμαντάρω". Γιατί πολύ απλά....δεν ξέρεις.

Το "έχω οδηγήσει" δεν μου λέει κάτι.

• Like 3

Θα είναι σαν να οδηγείς χωρίς δίπλωμα, οπότε κατά πάσα πιθανότητα δικαστήρια...

Αλλά μην ανησυχείς στην Ελλαδάρα ζουμε, κανένας δεν θα ασχοληθεί μαζί σου.

το ξερουν οτι εχω οδηγησει θελω να μαθω αν εκτοσ προστυμο υπαρχει τπτ αλλοπχδικαστηριο μηνανοιγεται αλλα θεματα 

Συγνώμη ρε φίλε που στο χαλάμε.

Δεν το κατάλαβα ότι θα κυκλοφορείς μόνος σου στον ιδιωτικό σου δρόμο και άρα δεν μας αφορά το θέμα

• Like 2

Δεν θα έχεις δίπλωμα ούτε ασφάλεια. Επίσης για να το αγοράσεις θα πρέπει να γίνει μεταβίβαση στο όνομά σου άρα πρέπει να έχεις ΑΦΜ και να το δηλώσεις στη φορολογική σου δήλωση.

Επίσης να ξέρεις ότι στο δικαστήριο θα έχουν και οι γονείς σου ποινική ευθύνη επειδή είσαι ανήλικος.

Τέλος κατανοώ την καύλα σου και τον τρόπο που σκέφτεσαι, όσοι σου απαντάνε εδώ έχουν περάσει από την ηλικία σου και πλέον έχουν περισσότερη εμπειρία από σένα στη ζωή και κάποιοι στην οδήγηση μοτοσυκλέτας.

Από την εμπειρία μου λοιπόν τώρα που είμαι 38 και οδηγώ μηχανές τα τελευταία 13 χρόνια (κάνε την αφαίρεση να δεις πότε ξεκίνησα), σου λέω ότι αν πάρεις τώρα μεγάλη μηχανή το κύριο πρόβλημα σου δεν θα είναι το δικαστήριο αλλά το ότι κατά 99% (χωρίς υπερβολή) θα σκοτωθείς ή θα γίνεις φυτό. Αν και αυτό δεν θα είναι τόσο δικό σου πρόβλημα όσο αυτών που νοιάζονται για σένα. Αυτό στην καλύτερη περίπτωση που δεν θα φας κι άλλους.

Δεν θέλω ούτε να σου πουλήσω μαγκιά ούτε να ειρωνευτώ. Κάνε υπομονή να πήξει το μυαλό σου και μετά ασχολείσου με της μηχανές. Μόνο κέρδος θα χεις από αυτό.

• Like 4

Επισκέπτης

μαγκες , ειμαι 16 χρονων θα βγαλω διπλομα για 50αρι και εχω καταπροτημηση να παρω μηχανη 600 κιβικα η 450 η 250 η 125 (motard κυριως) τι γινεται στη καθε μια περιπτωση απο τις παραπανω κατηγοριες ? αν με σταματησει αστυνομια τρωω μονο προστημο ? η δικαστηριο κτλπ ? σας παρακαλω απαντηστε με ειναι επιγοννν

Δε ξεκινάς από την ορθογραφία και να αρχίσεις τα δίτροχα αργότερα;

το ξερουν οτι εχω οδηγησει θελω να μαθω αν εκτοσ προστυμο υπαρχει τπτ αλλοπχδικαστηριο μηνανοιγεται αλλα θεματα 

Μαθε πρωτα να οδηγεις το 50αρι.

Προχωρα σε 2-3 χρονια σε 125.

Αλλα 2-3 χρονια για να αποκτησεις "παιδεια" στο δρομο.

Αν νομιζεις οτι επειδη ξερεις να πατας συμπλεκτη εισαι Ο ΠΙΛΟΤΟΣ, κανεις μεγα σφαλμα. Και κατι θειες ξερουν να οδηγουν μηχανες. Τι σημαινει αυτο?

Να στο πω αλλιως? Μπας και το καταλαβεις? Γιατι δε νομιζω να σε επεισα.

"Πιλοτος" ειναι αυτος που επιβιωνει. Οχι ο "συχωρεμενος".

Ειναι αυτος με τα λιγοτερα λαθη.

Ειναι αυτος που ξερει ποτε να τρεξει. Και ποτε να κοψει για να μη σκοτωθει.

Ειναι αυτος που υπολογιζει ακομα και το σκυλι-γατα-παιδι που μπορει να πεταχτει στη μεση του δρομου.

Ολοι οι δρομοι δεν ειναι ιδιοι.

Ειναι αυτος που υπολογιζει ποτε ειναι μεγαλυτερη η πιθανοτητα για ατυχημα. Και κοβει για να προφυλαχτει.

Η μεγαλυτερη "μαγκια" στα διτροχα δεν ειναι το γκαζι.

Ειναι το μπροστινο φρενο. Θελει εμπειρια και μαστορια να φρεναρεις γρηγορα χωρις να το μπλοκαρεις.

Αν πεσεις και σημαδευτεις, ποσες κοπελες θα θελουν να σε αντικρυσουν? Καμια.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...