~mxls~ Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 ...,θα περιμένω 2-3 μέρες και να συνεχίσει να πονάει ανάλογα Μην το κάνεις. Χειροτερεύει συνήθως έτσι.
konni Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Μην το κάνεις. Χειροτερεύει συνήθως μα και να πάω δε μπορεί να κάνει κάτι,το έκοψα αρκετά 1
dollyyy19 Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 αν ενοχλεί ακόμη,δεν το έκοψες αρκετά βαθια.αυτο που δεν κόπηκε την προηγούμενη φορά,αυτό είναι που εισχώρησε στο δέρμα,και αυτό είναι που πρέπει να κοπεί η αφαιρεθεί,η το καλύτερο,να βγει πανω και έξω απο το δέρμα. 1
vairass Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 μα και να πάω δε μπορεί να κάνει κάτι,το έκοψα αρκετά Πήγαινε σε νυχου λέμε άμεσα
Myron Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Εκτός από γιατρό και πεντικιουρίστα που αναφέρθηκαν ήδη, μπορείς να δοκιμάσεις και το ακόλουθο: με την μία λεπίδα από το ψαλιδάκι των νυχιών (ή κάτι παρόμοιο αντίστοιχου μεγέθους. 'ισως και να γίνεται με μία (σκληρή) λίμα νυχιών, αν πάρεις από την γυναίκα/κοπέλα/μητέρα σου) ξύνεις σιγά-σιγά την πάνω μεριά του νυχιού. Ο σκοπός είναι να μειωθεί το πάχος του νυχιού (μην το ξύσεις όμως υπερβολικά και καταλήξει να σπάσει το νύχι), το οποίο στην συνέχεια θα "μαζευτεί" από τα σημεία που έχει μεγαλώσει και έχει μπει μέσα στο κρέας. Αν επαναλαμβάνεις το "ξύσιμο" κάθε 3-4 μέρες, το νύχι θα μαζευτεί και υποχωρήσει η φλεγμονή από το σημείο που έμπαινε στο κρέας, οπότε θα μπορέσεις σχετικά άνετα να κόψεις το επίμαχο κομμάτι. Στο μέλλον, αν προσέχεις πώς το κόβεις, δεν θα έχεις πρόβλημα. Ένας απλοϊκός κανόνας είναι "όπου κόβεις το νύχι, εκεί μεγαλώνει", οπότε αν ακολουθήσεις την συμβουλή που δόθηκε πιο πάνω ("να τα κόβεις τετράγωνα όχι στρογγυλεμένα") θα είσαι εντάξει. (προφανώς και είναι γιατροσόφι, αλλά σε εμένα δούλεψε. είχα μεγάλο πρόβλήμα πριν από 25-30 χρόνια και με την ακόλουθη μέθοδο γλύτωσα το γιατρό. Αν θυμάμαι καλά, στις 5 μέρες είχε ηρεμήσει το πόδι μου και στην 1,5 εβδομάδα μπόρεσα να το κόψω. Έκτοτε δεν έχω πρόβλημα, αλλά πλέον τα κόβω και πιο προσεκτικά.)
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Γιατί την Παρασκευή να περιμένει τους γιατρούς του σαιτ?Τις υπόλοιπες μέρες που είναι?Τις υπόλοιπες κρατάμε το φόρουμ όσοι κάνουμε πρακτική στο μπλα μπλα για να πάρουμε την πιστοποίηση. Ontopic, τι πρέπει να κάνω για να πάθω αυτή την αηδία που περιγράφετε; Δεν μου έχει τύχει ποτέ
greekbusters Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Γενικά να προσέχεις πως κόβεις τις άκρες των μεγάλων δαχτύλων τα νύχια στις άκρες. Πχ να μην είναι πολύ μυτερά γτ όταν μεγαλώσουν θα μπουν στο κρέας. Και άπαξ και το πάθεις και δεν σου κάνουν καλή δουλειά στην αρχή μετά θα τρέχεις για πολύ καιρό. Εγώ δύο χρόνια τρέχω με αυτό άσε... Αφού δεν το έχεις πάθει , σου εύχομαι να μην το πάθεις ποτέ!!! Προσωπικά τον πόνο τον θεωρώ σαν των δοντιών, τόσο ανυπόφορο και επίπονο
Ελλεν Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Συμβουλή μου επειδή πέρασα παρόμοιο περιστατικό μην περιμένεις και μην το κόψεις κλπ αν είναι και πρησμένο σχετικά το δάχτυλό σου. Πήγαινε σε κάποια που ασχολείται με πεντικιούρ και να προσέξεις να είναι κάποια που να ξέρει (όχι πχ σαν τις νυχούδες που καλούν στα σπίτια κλπ ποτέ δεν ξέρεις τι γνώσεις έχουν σε τέτοια ζητήματα) θα στο δει και θα στο κάνει. Αν έχει πύον θα σου δώσει μάλλον και αντιβίωση να ξεπρηστεί πριν στο κόψει. Η διαδικασία δεν πονάει και δεν είναι κάτι απλά με τα εργαλεία της σηκώνει το νύχι τοποθετει βαμβάκι και κόβει τη " μύτη" από το νύχι ώστε να μην ξαναμπεί στο δέρμα. Θα σου δώσει και κάποιες οδηγίες να εφαρμόζεις όταν ξαναμεγαλώσει το νύχι ώστε να μην ξαναμπεί στο δέρμα. Μην ξεχνάμε ότι δεν φταίει μόνο το κόψιμο των νυχιών αλλά και τα στενά παπούτσια.
vairass Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Λοιπον προχτες ενιωσα παλι πονο στο νυχι... Οποτε εκανα την ψιλο επεμβαση μονος... Εκοψα απο ακρη σε ακρη ισια χωρις να πειραξω τις γωνιες.. Μετα ειδα το προβλημα ακριβως που ειναι.. και εκοψα οχι πολυ βαθια το κομματι που ειχε μπει μεσα.. χτες πονουσε λίγο.. σημερα ειναι μια χαρα.. ΓΛυτωσα την νυχου και τα 20 ευρω
vairass Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Ετοιμάσου για γαγγραινα χα χα ποσο λαλακας εισαι...ειχε μπει ουτε χιλιοστο μεσα Με ενοχλεί το νύχι στο μεγάλο δάχτυλο του ποδιού-ακουμπάει στο κρέας.έβαλα βαμβάκι με οινόπνευμα στη γωνία αλλα πονάει όταν το πατάω.να περιμένω 2-3 μερες μπας κ περασει ή να παω σε γιατρό; και σε τι γιατρό να πάω; δερματολόγο,χειρουργό ή ορθοπεδικό; Σου πέρασε τελικά;
Anorymous Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Εγώ στο μεγάλο δάκτυλο του αριστερού ποδιού έχω τρελή ευαισθησία και λίγο να το ακούμπησω σε κάνα έπιπλο κατά λάθος πονάει τρελά, το νύχι μια χαρά φαίνεται και δεν υπάρχει κάποια πληγή. 1
vairass Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Εγώ στο μεγάλο δάκτυλο του αριστερού ποδιού έχω τρελή ευαισθησία και λίγο να το ακούμπησω σε κάνα έπιπλο κατά λάθος πονάει τρελά, το νύχι μια χαρά φαίνεται και δεν υπάρχει κάποια πληγή. μονιμα εννοεις το εχεις η τωρα που χτυπησες ;
Anorymous Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 μονιμα εννοεις το εχεις η τωρα που χτυπησες ; Ναι μόνιμα εδώ και λίγο καιρό
vairass Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Ναι μόνιμα εδώ και λίγο καιρό ΠΙθανον να εχεις μικρη πληγη...ριξε λιγο οινοπνευμα, εγω προχτες εριξα μετα την επεμβαση οινοπνευμα.
eidikos33 Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 ειχα και εγω προβλημα και με ταλαιπωρουσε κανα 6μηνο αλλα μου περασε απο μονο του...φυσικα εβγαζε πυον και με πονουσε οχι πολυ ομως οταν περπατουσα...αλλα περασε μονο του κοβοντας το οχι πολυ κοντο εμενα ειχε ενα κενο στο κατω μερος του νυχιου και δεν ηταν ενωμενο με το κρεας και στην ακρη εβγαζε πυον οταν το πιεζα λιγο αλλα τελικα ολα οκ εθρεψε μονο του αλλα ηθελε καιρο
Προτεινόμενες αναρτήσεις