Προς το περιεχόμενο

RiME

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σήμερα μπόρεσα να το παίξω περισσότερο όλα τα λεφτά είναι τα ηχητικά εφέ του περιβάλλοντος η μουσική αγγίζει την τελειότητα και αυτό που μου άρεσε πολύ είναι που έχει ημέρα και νύχτα, μένει να δούμε την δομή του σεναρίου γιατί ακόμη είμαι στην αρχή μέχρι εδώ είμαι ενθουσιασμός.

Επεξ/σία από zvarthangalos
  • Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αγαπάμε indie παιχνίδια. Εξαιρετικά όσα έχω παίξει. Να βγει κάνα patchaki για το rime και θα το λιώσουμε και αυτο.

Δημοσ.

Τερματισα :)

Πολυ δυνατο παιχνιδι μαγκες  10/10 απο μενα. 

Fps drops εχει εκει που δεν περιμενεις δηλαδη  1ωρα κ  παιζεις παει σφαιρα και ξαφνικα κανει μπαμ stuttering!  και μετα παλι  30-40 λεπτα Χωρις stuttering 100+ fps. anti aliasing off παλι τα ιδια.Ολα τα παιχνιδια με max settings κ κανενα προβλημα wtf :|

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Το παιχνίδι ήταν ένα όμορφο ταξίδι για τις 5-6 ώρες του. Ωραία γραφικά και εξαιρετική μουσική σε μια εμπειρία όπου δεν υπάρχει combat αλλά puzzle που αφορούν τη χρήση διαφόρων αντικειμένων και του περιβάλλοντος και platforming.

Κάθε περιοχή είναι αρκετά μεγάλη και διαφέρει από τη προηγούμενη αισθητικά αλλά είναι άδεια. Υπάρχουν πολλά collectibles αλλά χωρίς μεγάλο κίνητρο για να τα μαζέψεις. Η εξερεύνηση δε σε ανταμοίβει ιδιαίτερα αλλά έχει ωραία ατμόσφαιρα και τα puzzle αν και εύκολα με κράτησαν. 

Το τέλος είναι συγκινητικό κατά τη γνώμη μου. Η αρχική τιμή του είναι υψηλή αλλά σε έκπτωση αξίζει ένα playthrough. Από μένα 8/10.

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Το τερματισα σημερα,να ναι καλα η Epic που το χε δωσει free το καλοκαιρι αν θυμαμαι καλα. Πολυ καλο,παραμυθενιο με ωραιο μουσικη και visuals και πολυ δυνατο φιναλε. Δεν ειχα ιδεα τι παιζοταν με την ιστορια,μεχρι που αποκαλυπτονται ολα στο τελος.

Απο κει και περα,ειναι τερμα γραμμικο παιχνιδι,παρα την αισθηση του open field κατα καιρους. Εχει αρκετα collectibles που μπορεις να φας ωρες αν θες να τα βρεις ολα,αλλα κατα τα αλλα ειναι πολυ γραμμικο με απλοικα puzzle. Επισης θα θελα να τρεχει λιγο πιο γρηγορα ο κεντρικος χαρακτηρας,σε φασεις ηταν λες και πηγαινε σε slow motion το τρεξιμο του

Ενα γεματο 7.5/10 απο μενα,αξιζει αν σας αρεσουν indies με ωραια visuals και παραμυθενιο story

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...