Psycho_Warhead Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Tequila Works will remove the Denuvo anti-tamper tech from RiME once, and if, the game is cracked 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Tequila Works will remove the Denuvo anti-tamper tech from RiME once, and if, the game is cracked Για όνομα του θεού ποιος γραφει αυτές τις δηλώσεις?! Παίζει αύριο να κάνει release 2
tommybertsen Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Tequila Works will remove the Denuvo anti-tamper tech from RiME once, and if, the game is cracked LOLed REALLY hard... Σα να τους προσκαλει να δωσουν προτεραιοτητα... O dev μαλιστα προτεινει να κλεισουν το ΑΑ + vsync οσοι εχουν stuttering (απο reviews στο steam). Really? 2
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 https://www.youtube.com/watch?v=eoUtNBiy5nk Διαβάζω ότι το game πάσχει από stutter και αδικαιολόγητα fps drops.
Psycho_Warhead Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Tequila Works’ RiME has been cracked in just five days, slowdown/stuttering issues were due to Denuvo
naruto14 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Ένας τίτλος ακόμα που δεν θέλω να δώσω χρήματα μετά από τις πολιτικές της εταιρείας... 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Tequila Works’ RiME has been cracked in just five days, slowdown/stuttering issues were due to Denuvo Κρίμα γιατί φαίνεται πολύ ενδιαφέρον game αν και tbh τα ήθελε ο κώλος τους μετά από τέτοιες δηλώσεις και δικαιολογίες 5 χρόνου. Προσωπικά δεν έχω πρόβλημα με drm όσο δεν επηρεάζει κάπου, αν όντως αληθεύει μάλλον ήρθε καιρός να abandon ship.
Sephir Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Όπερ και εγένετο, το Denuvo αφαιρέθηκε επίσημα με patch.
ilos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Όπερ και εγένετο, το Denuvo αφαιρέθηκε επίσημα με patch. Και κλασικά έσπασε την ίδια στιγμή...
naruto14 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Όπερ και εγένετο, το Denuvo αφαιρέθηκε επίσημα με patch. Από επιδόσεις είδες αλλαγή?
MSSB Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Από επιδόσεις είδες αλλαγή?Όπως λέει το ποστ ποιό πάνω, ότι προβλήματα είχε, ήταν από το drm. Επίσης, σύμφωνα με τις ανακοινώσεις στο Steam, δουλεύουν και σε update που θα γίνει διαθέσιμο μέσα στη βδομάδα. Μάλλον αυτή που μας έρχεται.
naruto14 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Μάλιστα. Να χαιρόμαστε δηλαδή που κρακάρουν το παιχνίδι για να έχουμε καλύτερες επιδόσεις. Που φτάσαμε... 3
zvarthangalos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 (επεξεργασμένο) Έχω να νιώσω έτσι για ''τέτοιου είδους'' παιχνίδι απο τότε που βγήκε στο playstation 2 το τότε επικό για το είδος του ICO του fumito Ueda με ημερομηνία κυκλοφορίας το 2001, νομίζω πως οι επιρροές απο εκείνο το παιχνίδι είναι εμφανείς για το Prime εχω την εντύπωση πως πρόκειται για ένα διαμαντάκι του 2017. Επεξ/σία 2 Ιουνίου 2017 από zvarthangalos 1
fox_fox Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Παιχνιδαρα μαγκες!!!! Δεν περιμενω update αν και εχει θεματακι με optimization stuttering. Πολυ σπανια fps drops ενταξει αλλα τετοια γραφικα (οχι οτι ειναι μαπα) που εχει πως καταφεραν αυτο δεν ξερω. ΕΑ και τελος! πaς αγοραζεις και minimum ξερεις οτι με optimization δεν θα εχει προβλημα κ μπραβο τους.Kαλα για ubisoft δεν θα πω τιποτα ακομα και στο logo εχοuν κανει downgrade για να μην εχει lag μαλλον.
naruto14 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Ότι και να λέμε για την ΕΑ πάντως στο optimization τα πάει περίφημα τελευταία. Οι εκπλήξεις έρχονται από μικρά studios και indie games πλέον 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα