Manolakos1991 Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Καλησπέρα σε όλους, θα ήθελα τα 'φωτα' σας στην απορία μου. Είμαι χρήστης Windows και σκέφτομαι να κάνω το βήμα να πάρω υπολογιστή MAC γιατι εχω μια τρέλα με την apple λόγω IPhone και όλα τα συναφή εκτός απο τους υπολογιστές της προς το παρόν... Αυτό λοιπόν που ρωτάω χωρίς να εχω δοκιμάσει να δουλέψω mac υπολογιστή ακόμα ειναι αν υποστηρίζει λειτουργίες των windows όπως πχ προγράμματα κτλ... Ας πούμε αν θα μπορώ να δουλεύω κατέβασμα ταινιών όπως κάνω μέχρι τωρα με το μtorrent, αν υποστηρίζει players όπως VLC, GOM, BS player και προγράμματα όπως NORTON antivirus, google drive, DVDvideosoft (κατέβασμα τραγουδιών-βίντεο απο YouTube), Viber, skype και τέτοια προγράμματα... Οποιαδήποτε άλλη βοήθεια σχετικά με την 'αλλαγή' που θέλω να κάνω ειναι φυσικά καλοδεχούμενη!! Ευχαριστω πολυ!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Avatar_GR Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Αν δεν έχεις σοβαρό λόγο να πας σε mac (π.χ λόγο δουλειά γραφίστας, μουσικός κτλ κτλ) κάτσε εκεί που είσαι. Εκτός αν το φυσάς το χρήμα, οπότε κράτα το pc και πάρε και mac έτσι για να υπάρχει... Windows Πρoγράμματα δεν δουλεύουν σε apple παρά μόνο μέσω virtual machines. Θα πρέπει να αγοράσεις/κατεβάσεις τα αντίστοιχα της apple Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neg Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Καλησπέρα σε όλους, θα ήθελα τα 'φωτα' σας στην απορία μου. Είμαι χρήστης Windows και σκέφτομαι να κάνω το βήμα να πάρω υπολογιστή MAC γιατι εχω μια τρέλα με την apple λόγω IPhone και όλα τα συναφή εκτός απο τους υπολογιστές της προς το παρόν... Αυτό λοιπόν που ρωτάω χωρίς να εχω δοκιμάσει να δουλέψω mac υπολογιστή ακόμα ειναι αν υποστηρίζει λειτουργίες των windows όπως πχ προγράμματα κτλ... Ας πούμε αν θα μπορώ να δουλεύω κατέβασμα ταινιών όπως κάνω μέχρι τωρα με το μtorrent, αν υποστηρίζει players όπως VLC, GOM, BS player και προγράμματα όπως NORTON antivirus, google drive, DVDvideosoft (κατέβασμα τραγουδιών-βίντεο απο YouTube), Viber, skype και τέτοια προγράμματα... Οποιαδήποτε άλλη βοήθεια σχετικά με την 'αλλαγή' που θέλω να κάνω ειναι φυσικά καλοδεχούμενη!! Ευχαριστω πολυ!! 1ον δεν χρειάζεσαι Antivirus σε Mac. 2ον τα περισσότερα προγράμματα που ανέφερες υπάρχουν σε εκδόσεις Mac ή υπάρχουν εναλλακτικά 3ον Άμα έχεις 1400€ να πάρεις Mac και δεν έχεις μερικά ευρώ να αγοράσεις ή να νοικιάσεις μια ταινία τότε τι να πω... έζησα να το διαβάσω και αυτό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
m32s Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Άμα έχεις 1400€ να πάρεις Mac και δεν έχεις μερικά ευρώ να αγοράσεις ή να νοικιάσεις μια ταινία τότε τι να πω... έζησα να το διαβάσω και αυτό. Υπάρχει κομμάτι της καταναλωτικής πίτας που αυτό ακριβώς θέλει μέσα από μια αγορά, να δείχνει ότι ανήκει σε συγκεκριμένο κομμάτι της κοινωνίας. Λίγοι έχουν καρτοκινητό σε iPhone και ψαχουλεύονται τα ευρω; Σα να έχεις μτχ Porsche και να παρκάρεις στο πεζοδρόμιο έξω από το ημιυπόγειο που μένεις. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
onelonelystar Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Καλύτερα να μη κρίνουμε για ποιό λόγο θέλει ο φίλος μας να πάρει Mac... δικά του είναι τα λεφτά, ας τα κάνει ό,τι θέλει. Τώρα, όσον αφορά τη συμβατότητα προγραμμάτων, τα περισσότερα υπάρχουν και σε έκδοση OS, οπότε θα βολευτείς. Για τα υπολοιπα, προτείνω να δεις το βιντεάκι: https://www.youtube.com/watch?v=I96nVmnzUqE Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Καλησπέρα σε όλους, θα ήθελα τα 'φωτα' σας στην απορία μου. Είμαι χρήστης Windows και σκέφτομαι να κάνω το βήμα να πάρω υπολογιστή MAC γιατι εχω μια τρέλα με την apple λόγω IPhone και όλα τα συναφή εκτός απο τους υπολογιστές της προς το παρόν... Αυτό λοιπόν που ρωτάω χωρίς να εχω δοκιμάσει να δουλέψω mac υπολογιστή ακόμα ειναι αν υποστηρίζει λειτουργίες των windows όπως πχ προγράμματα κτλ... Ας πούμε αν θα μπορώ να δουλεύω κατέβασμα ταινιών όπως κάνω μέχρι τωρα με το μtorrent, αν υποστηρίζει players όπως VLC, GOM, BS player και προγράμματα όπως NORTON antivirus, google drive, DVDvideosoft (κατέβασμα τραγουδιών-βίντεο απο YouTube), Viber, skype και τέτοια προγράμματα... Οποιαδήποτε άλλη βοήθεια σχετικά με την 'αλλαγή' που θέλω να κάνω ειναι φυσικά καλοδεχούμενη!! Ευχαριστω πολυ!! Επειδή είμαστε στο 2017 κι όχι στο 1997, μπορείς να βρεις σχεδόν τα πάντα σε OSX. Antivirus δεν θα χρειαστείς, αν και υπάρχουν, το VLC για παράδειγμα τρέχει άνετα σε Mac και γενικότερα σε οτιδήποτε αφορά εικόνα/ήχο η Apple είναι πιο μπροστά από τα Windows. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SakislolGR Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Επειδή είμαστε στο 2017 κι όχι στο 1997, μπορείς να βρεις σχεδόν τα πάντα σε OSX. Antivirus δεν θα χρειαστείς, αν και υπάρχουν, το VLC για παράδειγμα τρέχει άνετα σε Mac και γενικότερα σε οτιδήποτε αφορά εικόνα/ήχο η Apple είναι πιο μπροστά από τα Windows. μου αρέσουν οι απόψεις 'φανατικών' χρηστών και από τις 3 μεριές (windows/linux/macos). Τώρα εγώ αν σε ρωτήσω πως το τεκμηριώνεις αυτό που λες, έκανες έρευνα; , θα γίνω κακός. Οπότε το προσπερνάω ως μια γνώμη ενός που υποστηρίζει κάτι άλλο για δικούς του λόγους. Το οποίο είναι απολύτως αποδεκτό! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Όχι επειδή ενοχλήθηκες από κάτι που είπα σε ένα άλλο thread να έρχεσαι όπου με βρεις και να ψάχνεις αφορμή για καυγά. Είναι παιδιάστικο. Πες μου συγκεκριμένα σε τι διαφωνείς να συζητήσουμε. Για την ιστορία δεν έχω mac, οπότε δεν έχω και κανένα απολύτως λόγο να είμαι φανατικός, με ή χωρίς εισαγωγικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinos_12345 Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 μου αρέσουν οι απόψεις 'φανατικών' χρηστών και από τις 3 μεριές (windows/linux/macos). Τώρα εγώ αν σε ρωτήσω πως το τεκμηριώνεις αυτό που λες, έκανες έρευνα; , θα γίνω κακός. Οπότε το προσπερνάω ως μια γνώμη ενός που υποστηρίζει κάτι άλλο για δικούς του λόγους. Το οποίο είναι απολύτως αποδεκτό! Αντικειμενικά επειδή έχω χρησιμοποιήσει και τα 3, το Mac είναι απλά Gold. Μόνο στα παιχνίδια υστερεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasSTi Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Αν δεν έχεις σοβαρό λόγο να πας σε mac (π.χ λόγο δουλειά γραφίστας, μουσικός κτλ κτλ) κάτσε εκεί που είσαι. Εκτός αν το φυσάς το χρήμα, οπότε κράτα το pc και πάρε και mac έτσι για να υπάρχει... Windows Πρoγράμματα δεν δουλεύουν σε apple παρά μόνο μέσω virtual machines. Θα πρέπει να αγοράσεις/κατεβάσεις τα αντίστοιχα της apple Μπα, το γραφίστας σβήστο, περισσότερες επιλογές έχει με το pc! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UsualSuspect__ Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 3ον Άμα έχεις 1400€ να πάρεις Mac και δεν έχεις μερικά ευρώ να αγοράσεις ή να νοικιάσεις μια ταινία τότε τι να πω... έζησα να το διαβάσω και αυτό. Μου θύμισες εποχές 1999 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
web_assasin Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Αντικειμενικά επειδή έχω χρησιμοποιήσει και τα 3, το Mac είναι απλά Gold. Μόνο στα παιχνίδια υστερεί. παραμενεις υποκειμενικος. και ας μην ξεχναμε το value for money,ετσι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα