Προς το περιεχόμενο

Windows 7 ή 10;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους, αύριο μεθάυριο λέω να κάνω ένα φορμάτ και δεν έχω αποφασίσει ποια windows να βάλω. Τώρα χρησιμοποιώ τα 7 professional. Το σύστημα είναι της υπογραφής μου και το λειτουργικό σύστημα θα μπει στον SSD. Τα παρακάτω δεν ξέρω αν παίζουν ρόλο απλώς τα γράφω μήπως και βοηθήσουν κάπου. Το pc είναι κυρίως για παιχνίδια, μετά για 3D σχέδιο (βλέπε AutoCad), ταινίες και internet. Τα 10άρια δεν τα έχω χρησιμοποιήσει καθόλου αλλά αν αξίζει θα τα μάθω. Επόμενο φορμάτ θα κάνω μετά απο 2 χρόνια εκτός απροόπτου. Τώρα τις διαφορές ανάμεσα στα versions των Windows δεν τα ξέρω γι αυτό τον λόγο θα ήθελα να προτείνετε και από αυτό κάτι. Να σας πω στα 7άρια, τα ultimate μου φάνηκαν αρκετά βαριά ενώ με τα prof ήμουν εντάξει. Αυτά, αν θέλετε να ρωτήσετε κάτι ώστε να βοηθήσει στην τελική απόφαση είμαι εδώ για να το απαντήσω. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Δεν νομίζω ότι μπορεί να βοηθήσει κανένας. Τα συμπεράσματα θα βγάλεις μόνος σου. Τα εγκαθιστάς και βλέπεις. Προσωπικά έχω σαν βασικό λειτουργικό τα 10. Είναι πολύ πιο γρήγορα και καλύτερα στα games και όχι μόνο. Μπορεί όμως να σου εμφανιστούν διάφορα προβλήματα κυρίως μετά τα μεγάλα updates που θα γίνονται πλέον κάθε 6 μήνες. Μέχρι τώρα πολλοί χρήστες αναγκάστηκαν να κάνουν φορματ λόγω αρκετών δυσλειτουργιών. Αυτό είναι σίγουρα κάτι που πρέπει να λάβεις υπόψιν σου μιας και δεν σε βλέπω να κάνεις συχνά φορμάτ.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...