bluesattack Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 η οποια είναι φωλια κωλοβακτηριδιων που μεταφερεις και στο κρεβατι σου E καλα με την λογικη αυτη θα επρεπε πρωι μεσημερι βραδυ να κανουμε μπουγαδα στο ποντικι με μπεταντιν Τωρα το καλοκαιρι θα παρω μια σαν αυτες https://lida.com.gr/resizedimage380/footwear/images/proionta/anoiksikalokairi/andrika/pantofles/lidaset_13a3aade-f24a_antrikes-pantofles-kalokairines-xontrikis-4801-025-40-44-6pcs.jpg ban στις παπαριες με το μαρκουτσι στο δαχτυλο 1
patrickdrd Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 μμμ όντως καλύτερα, αλλά δεν έχω φορέσει ποτέ σαγιονάρα και δεν ξέρω αν θα με βολέψουν, με τα πετραδάκια /χαλικάκια πως τα πάνε; αντέχει το από κάτω τους; αλλη καμια προταση; ουτε στο εξοχικο βολευει σαγιοναρα (επειδη ειναι αρκετα χαλια το εδαφος με πετρες κλπ μεχρι να φτασεις παραλια), αλλα ουτε και σε νησι γιατι κι εκει δεν ξερεις τι θα σου τυχει, βλ περπατημα, μονοπατι για να πας για μπανιο κλπ οποτε θελουμε κατι πιο "γερο" και σταθερο, αλλα να παιρνει κι αερα το ποδι, κατι σανδαλοειδες που ηταν της μοδος τι απεγιναν; τα φαγε η μαρμαγκα; edit: αυτα εδω π.χ.: http://www.koolfly.com/el/birkenstock-bir-171bksh0129421000000.html κι εδω για ποικιλια: https://www.skroutz.gr/c/1466/andrika-sandalia.html?from=catspan&keyphrase=%CF%83%CE%B1%CE%BD%CE%B4%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CE%B1+%CE%B1%CE%BD%CE%B4%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%B1 edit2: μμμ, κι αυτο μ αρεσει: https://www.spartoo.gr/Crocs-CLASSIC-SLIDE-x4564808.php?sx=H&track_id=linkwiseCD16639&lkws_399=59090a92-1e02-3080-812e-da0f2e15ded8
saleit Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Έχετε αλλάξει το θέμα, και δεν πείρα χαμπάρι; Για διαβάστε τον τίτλο ξανά λίγο. Για παραλία, υπάρχει άλλο θέμα. Έχει παρατεθεί λίγο πιο πίσω..
patrickdrd Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 το διαβασα ολο το θεμα παιχταρα μου και δεν βρηκα που ειναι για παραλια.... επισης, δεν τελειωσε το θεμα σου; 5 σελιδες τα λετε, δεν σου φτασε; αν ηθελε εξαλλου κανεις να απαντησει στο θεμα σου θα απαντουσε, εγω τον εμποδισα λες; χαχα καλο και ποια η διαφορα δηλαδη; αλλες φορας εσυ στην παραλια και αλλες στο σπιτι; καποιοι μπορει να φοραμε τις ιδιες, το σκεφτηκες αυτο; και τελος μην μου γραφεις κεφαλαια εμενα, δεν περνανε
saleit Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 το διαβασα ολο το θεμα παιχταρα μου και δεν βρηκα που ειναι για παραλια.... επισης, δεν τελειωσε το θεμα σου; 5 σελιδες τα λετε, δεν σου φτασε; και ποια η διαφορα δηλαδη; αλλες φορας εσυ στην παραλια και αλλες στο σπιτι; καποιοι μπορει να φοραμε τις ιδιες, το σκεφτηκες αυτο; και τελος μην μου γραφεις κεφαλαια εμενα, δεν περνανε Μάλλον δεν το διάβασες όλο τότε. Όχι δεν τελείωσε. Ναι, άλλες στο σπίτι, άλλες στην παραλία. Δεν είναι κεφαλαία, είναι τονισμένα,μικροί χαρακτήρες. ΚΕΦΑΛΑΙΑ > μικρά Πάρε το θέμα: http://www.insomnia.gr/topic/527371-%CF%83%CE%B1%CE%B3%CE%B9%CE%BF%CE%BD%CE%AC%CF%81%CE%B1-%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%84%CE%B9%CE%BC%CE%AC%CF%84%CE%B5/
patrickdrd Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Οκ, το ειχα δει, αλλα και παλιο ηταν και για σαγιοναρες (κυριως εστω.. ) anyway, παρηγγειλα εγω, εσυ μαλλον εχεις ορεξη για κους κους παρα να παρεις, οποτε καλη συνεχεια
saleit Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Οκ, το ειχα δει, αλλα και παλιο ηταν και για σαγιοναρες (κυριως εστω.. ) anyway, παρηγγειλα εγω, εσυ μαλλον εχεις ορεξη για κους κους παρα να παρεις, οποτε καλη συνεχεια Nope, Απλά ξες τί;, πάντα έπαιρνα δερμάτινες, ποτέ πλαστικές/ καουτσούκ. Και είμαι σε δίλημμα. Αλλά μάλλον πάλι σε δέρμα θα πάω..
saleit Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 κι εγω το αντιθετο γιατι ομως; Σπίτι vs Παραλία!!! Στο σπίτι θες κάτι άνετο και δροσερό, και μάλλον κάτι πιο premium, ενώ παραλία κάτι για να κάνεις την δουλεία σου, κάτι προσιτό, που και να χαλάσει, λες θα πάω να πάρω άλλο. Έτσι εικάζω! 2
TriLoBiTe Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Το 'χετε κάνει επιστήμη το θέμα παντόφλα Σας πάω 1
rus Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Πληροφοριακά, στα πόδια, δεν υπάρχουν κολοβακτηρίδια (εκτός αν κάνεις την ανάγκη σου στα πόδια σου ή στις παντόφλες σου), παρά μόνο βακτήρια, τα οποία, τις περισσότερες φορές είναι φιλικά προς την επιδερμίδα. Πόσο μάλλον, όταν διατηρείσαι καθαρός. Το ότι έχετε συνδέσει τα πόδια, με ότι πιο βρώμικο πάνω σας, είναι αφελές. Αν ψάξουμε από ιατρικής άποψης το θέμα, στις μασχάλες, έχει πολύ περισσότερα βακτήρια από ότι στις παλάμες, πέλματα. Επίσης, και στο τριχωτό τις κεφαλής. Ανάλογα, και στο μαξιλάρι σου (μην το πάρεις προσωπικά, γενικά μιλάω). Τα... κωλοβακτηριδια ειναι κωμικη γενικευση για τα μικροβια. Είναι δεδομενο ότι οι δερματινεε παντοφλες με αυτο το μαλλινο υλικο από μεσα που φανταζομαι ότι μιλατε, μαζευουν μπολικα μικροβια. Οχι μονο από το ποδια του χρηστη αλλα και από το περιβαλλον, τα χαλια και το πατωμα δηλαδη. Τις μασχαλες και τα μαλλια μας υποτιθεται ότι τα πλενουμε καθημερινα. Μαξιλαροθήκες αλλαζουμε μαζι με τα σεντονια. Αφου λοιπον στο μαξιλαρι υπαρχουν περισσοτερα βακτηρια απ'οτι στα ποδια, δεχεσαι να πατησεις το μαξιλαρι με τα ποδια σου και μετα να κοιμηθείς με αυτό? Πλενεις τα ποδια σου το καλοκαιρι . Eνω το χειμωνα δεν τα πλενεις?
saleit Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Τα... κωλοβακτηριδια ειναι κωμικη γενικευση για τα μικροβια. Είναι δεδομενο ότι οι δερματινεε παντοφλες με αυτο το μαλλινο υλικο από μεσα που φανταζομαι ότι μιλατε, μαζευουν μπολικα μικροβια. Οχι μονο από το ποδια του χρηστη αλλα και από το περιβαλλον, τα χαλια και το πατωμα δηλαδη. Τις μασχαλες και τα μαλλια μας υποτιθεται ότι τα πλενουμε καθημερινα. Μαξιλαροθήκες αλλαζουμε μαζι με τα σεντονια. Αφου λοιπον στο μαξιλαρι υπαρχουν περισσοτερα βακτηρια απ'οτι στα ποδια, δεχεσαι να πατησεις το μαξιλαρι με τα ποδια σου και μετα να κοιμηθείς με αυτό? Eνω το χειμωνα δεν τα πλενεις? Α, εγώ νόμιζα αναφερόσουν όντως στα κολοβακτηρίδια. Μάλλον δε διάβασες το άρθρο. Πιο πριν αναφέρω το είδος που είναι οι δερμάτινες. Καθαρά δερμάτινες, χωρίς πλέξη, μόνο δέρμα. Επίσης, νομίζω σε αυτό το ποστ, αναφέρω πως δεν έχω χαλιά, και αποφεύγω να αφήνω σκόνη, λόγω αλλεργίας! Και κάλτσες αλλάζονται καθημερινά! Και μπάνιο!
rus Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Πιο πριν αναφέρω το είδος που είναι οι δερμάτινες. Καθαρά δερμάτινες, χωρίς πλέξη, μόνο δέρμα. Επίσης, νομίζω σε αυτό το ποστ, αναφέρω πως δεν έχω χαλιά, και αποφεύγω να αφήνω σκόνη, λόγω αλλεργίας! Και κάλτσες αλλάζονται καθημερινά! Και μπάνιο! Γενικα μιλουσα, οχι ειδικα για σενα μονο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα