Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σίχαμα θρεντ.

Eγω περισσοτερο σιχαμα βρισκω την ιδεα να κανεις το μπανιο σου και μετα να φορεσεις στο βρεγμενο ποδι την δερματινη παντοφλα που εχεις να πλυνεις από περυσι :mellow:

• Απαντ. 93
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μπηκα να παρω ιδεες για καμια παντοφλα, και αηδιασα.

Σίχαμα θρεντ.

Eγω περισσοτερο σιχαμα βρισκω την ιδεα να κανεις το μπανιο σου και μετα να φορεσεις στο βρεγμενο ποδι την δερματινη παντοφλα που εχεις να πλυνεις από περυσι :mellow:

Κι αυτό σίχαμα είναι, υπάρχουν πολλά είδη σιχαμάτων.

Αναγούλα μεσημεριάτικα...h040.gif

Δημοσ.

Τι κάνεις εδώ τέτοια ώρα; Aυτά τα θρετζ δεν τα διαβάζεις τώρα, τα διαβάζεις το βράδυ πριν κοιμηθείς για να δεις βρώμικα όνειρα.

• Like 3
Δημοσ.

Δεν ξερω γιατι συζητιεται. Εχω να δηλωσω τα εξης.

Οταν κανεις βγαινει απο το μπανιο το λογικο ειναι να σκουπιζει πληρως τα ποδια του (οπως και το υπολοιπο σωμα του) με την πετσέτα. Εξαιρούνται - ισως - τα μαλλιά.

Παντοφλες μεσα στην ντουζιερα/μπανιέρα το κανει κανεις στο στρατο. Λογικα πουθενα αλλου.

Καλτσες φυσιολογικά αλλαζει κανεις πολλες φορες την βδομαδα (προσωπικα 1-2x/ημέρα).

Αυτα γιατί σιχάθηκα/αηδιασα με οτι διαβασα εδω μεσα.

• Like 1
Δημοσ.

να πω και εγω σαν απολυτο αρσενικο τι κανω?

αρχικα 1 πετσετα για το μπανιο και καλυβει τα παντα...χερια ποδια μαλια και οτι αλλο υπαρχει :P

παντοφλα κλασσικη πλαστικη σαν του αγιου των προηγουμενων σελιδων, αν και δεν χρησιμοποιω πολυ... την εχω δει αμερικανακι και φοραω τα παπουτισα ακομα και μεσα στο σπιτι χωρις κανενα θεμα και ενδιασμο :devil:

Δημοσ.

να πω και εγω σαν απολυτο αρσενικο τι κανω?

αρχικα 1 πετσετα για το μπανιο και καλυβει τα παντα...χερια ποδια μαλια και οτι αλλο υπαρχει  :P

Ωραίος ρε τύπε

φάση

μπουρνουζοκουνελάκι

asteiesgates3_thumb.jpg?imgmax=800

:P

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Παντοφλες μεσα στην ντουζιερα/μπανιέρα το κανει κανεις στο στρατο. Λογικα πουθενα αλλου.

Εγω το κανω και στο γυμναστηρι, οπου δεν παιζει να πατησω με γυμνο ποδι πουθενα στα αποδυτηρια και να καλωσορισω αποικιες στα δαχτυλα. Μαλιστα τρελαινομαι που βλεπω αρκετους να ειναι yolo και να σουλατσαρουν σε ολοκληρο τον χωρο των αποδυτηριων ξυπολητοι.

• Like 3
Δημοσ.

Ναι, αν δε κάνω λάθος, αν π.χ. σε βραχυκύκλωμα στην πρίζα, δε θα γειωθείς άρα θα σε χτυπήσει το ρεύμα, έτσι δεν είναι;

Οπότε καταλήξαμε, ξυπόλυτοι όλοι!  :-D  :-D  :-D

για να σε χτυπήσει πρέπει να κλείσεις κύκλωμα,δηλαδή να γειωθείς.

on topic:για μέσα στο σπίτι και μπαλκόνι ,δερμάτινη.Όσο για το πλύσιμο,μια χαρά πλένονται με βούρτσα και απορρυπαντικό στη βρύση του μπαλκονιού.Για παραλία λαστιχένια στρινγκοπαντόφλα.Όπουδήποτε αλλού παπούτσια.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι, μπερδέψαμε λίγο τα μπούτια μας!
Πρώτα, κάνω μπάνιο, στεγνώνω πλήρως, και μετά βγαίνω από την μπανιέρα.
Όπως έγραψα και πριν, πλένω παντόφλες (νερό, σαπούνι, και ενίοτε αντισηπτικά μαντίλια. Δεν έχουν πιάσει μάκα/ βρωμιά), αλλά και σόλες (εσωτερικές) παπουτσιών.
Κάλτσες αλλαγή 1-3/4 την μέρα.

Στο θέμα μας τώρα, γι αυτό και το άνοιξα, δερμάτινες ή πλαστικές;
Δερμάτινες τις έχω και είναι μια χαρά, πλένονται εύκολα. Οι πλαστικές, είναι το ίδιο; Πλένονται εύκολα; 
Είναι για μόνο μέσα στο σπίτι. Όχι έξω. Ούτε παραλία.

Δημοσ.

Οταν κανεις βγαινει απο το μπανιο το λογικο ειναι να σκουπιζει πληρως τα ποδια του (οπως και το υπολοιπο σωμα του) με την πετσέτα.

Σκουπιζει τα ποδια του ορθιος λοιπον, και τις πατουσες? και μετα παταει στο πατωμα ξυπολητος? αρα τα ξαναλερωνει αμεσως.

Πρεπει να εισαι στο στρατο για να πλενεις τις παντοφλες σου? Και σου φαινεται παραλογο να φορας στο φρεσκοπλυμενο ποδι σου καθαρη παντοφλα?...

• Like 1
Δημοσ.

Σκουπιζει τα ποδια του ορθιος λοιπον, και τις πατουσες? και μετα παταει στο πατωμα ξυπολητος? αρα τα ξαναλερωνει αμεσως.

Πρεπει να εισαι στο στρατο για να πλενεις τις παντοφλες σου? Και σου φαινεται παραλογο να φορας στο φρεσκοπλυμενο ποδι σου καθαρη παντοφλα?...

Κάνεις πλάκα, έτσι δεν είναι;

Σκουπιζεις τα ποδια και το σωμα μεσα στο ντους και πατας - το 1ο βημα μολις βγεις - στην παντόφλα.

Εναλλακτικά, χαλακι μπάνιου που και αυτο πλενεται τακτικα.

Παντοφλες πλυνε τες οπως θες. Φορωντας τες μεσα στην μπανιερα μου ακούγεται παντως αδυνατο.

Δημοσ.

Κάνεις πλάκα, έτσι δεν είναι;

Σκουπιζεις τα ποδια και το σωμα μεσα στο ντους και πατας - το 1ο βημα μολις βγεις - στην παντόφλα.

Εναλλακτικά, χαλακι μπάνιου που και αυτο πλενεται τακτικα.

Παντοφλες πλυνε τες οπως θες. Φορωντας τες μεσα στην μπανιερα μου ακούγεται παντως αδυνατο.

Oχι φιλε μου, στη παντοφλα θα πατησω μονο αν είναι καθαρη, δηλαδη αν την εχω προηγουμενως πλυνει.

Tις παντοφλες σου στη μπανιερα θα τις φορεσεις μονο στο τελος για να πλυθουν.

Σκούπισμα εγω δε κανω ορθιος γιατι δε βολευει, ουτε και σκουπιζεται ετσι τελειως το νερο. Το κανω με την ησυχια μου στο δωματιο  μου (με δυο πετσετες).

Δημοσ.

Oχι φιλε μου, στη παντοφλα θα πατησω μονο αν είναι καθαρη, δηλαδη αν την εχω προηγουμενως πλυνει.

Ποιος φοραει τις παντοφλες του στη μπανιερα??

Σκούπισμα εγω δε κανω ορθιος γιατι δε βολευει, ουτε και σκουπιζεται ετσι τελειως το νερο. Το κανω με την ησυχια μου στο δωματιο μου (με δυο πετσετες).

Αυτό λέω. Με παντοφλες θα εκανες μπανιο μονο στο στρατό. Η στο γυμναστηριο πoυ λεει και ο stormrain.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...