yannis27gr Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Καθότι οπαδός του barefoot, δε φοράω παντόφλες στο σπίτι. Ένα ζευγάρι χοντρές κάλτσες το χειμώνα (που αλλάζω σε εβδομαδιαία βάση), εντελώς ξυπόλητος το καλοκαίρι. Εχε το σαν επιλογή. 1
zio10 Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 εεε αν είναι να πάρουμε θα πάρουμε καλές!!! μια φορά στο εξάμηνο παίρνω παντόφλες!! Της nike έχουν 15 με 20 ευρώ! τώρα για δέκα ευρώ θα πάρω brand, να με και σίγουρος για την ποιότητα, λόγω πολλών αλλεργιών! Για λίγο το λες; Εμένα συχνό μου φαίνεται! Καθότι οπαδός του barefoot, δε φοράω παντόφλες στο σπίτι. Ένα ζευγάρι χοντρές κάλτσες το χειμώνα (που αλλάζω σε εβδομαδιαία βάση), εντελώς ξυπόλητος το καλοκαίρι. Εχε το σαν επιλογή. Το χειμώνα άντε οκ βολεύει, αλλά το καλοκαίρι ξυπόλητος εντελώς δεν θα μπορούσα.
phanispal Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Ειδικά το καλοκαίρι, όσο συχνά και να σκουπίζεις/σφουγγαρίζεις, μαζεύει σκόνη το σπίτι, δεν ξέρω κατά πόσο βολεύει να κυκλοφορείς ξυπόλητος και μετά να θες να την πέσεις στο κρεβάτι ή τον καναπέ. Απ' την άλλη βέβαια θα μου πεις ότι και οι παντόφλες σκονίζονται έστω και λίγο, οπότε πεντακάθαρα τα πόδια δεν παίζει να είναι ποτέ εκτός απ' όταν τα πλένεις, κι αυτό για λίγη ώρα.
saleit Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Ααααα, βασικά ξέχασα να αναφέρω ότι στο σπίτι μου δεν έχω καθόλου χαλιά, γιατί, δεν ξέρω, αλλά αηδιάζω. Νομίζω είναι εστίες μικροβίων. Σφουγγαρίζω μέρα παρά μέρα. Κάτω είναι μάρμαρο. Παντόφλες κυρίως, θέλω ξες, εαν βαρεθώ ξέρω γω να σφουγγαρίσω 4-5 μέρες (άνθρωποι είμαστε, κάποτε βαριόμαστε!), να τις έχω. Πιο πολύ για μετά το μπάνιο θέλω, και για έξω στο μπαλκόνι. Τελικά, καταστάλαξα, εφόσον έχω ακόμα τις δερμάτινες, να πάρω τις Nike, να έχω δύο επιλογές!
Θεkλα Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Διχαλα με εχει εξυπηρετησει πολυ. Εναλλακτικα καλτσακια (μέχρι τον αστραγαλο). Η ξυπολυτος. Δύσκολα τα 2 τελευταια.
mary Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Γενικά μέσα στο σπίτι, και μπαλκόνι! Ναι αυτό λέω, δερμάτινες που έχω, μια χαρά με βόλεψαν, απλά ποτέ δεν είχα, αυτές της Nike. Πολύ καλές και οι δερμάτινες αλλά χαλάνε αν τις φοράς με το που βγεις από το μπάνιο χωρίς να σκουπισεις τα πόδια σου από τα νερά. 1
saleit Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Πολύ καλές και οι δερμάτινες αλλά χαλάνε αν τις φοράς με το που βγεις από το μπάνιο χωρίς να σκουπισεις τα πόδια σου από τα νερά. Δέρμα κοπανιτό (έτσι το λένε οι δερματοτεχνίτες). Είναι αδιάβροχο! Δηλαδή και νερό να ρίξεις πάνω, το κρατάει, δεν το απορροφάει! Δεν είναι δηλαδή τύπου καστορ. 1
Θεkλα Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Αυτές κατάλαβα και εγώ. Η πασουμι στη γυναικεια version.
saleit Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Τέτοια φάση, λίγο διαφορετικές. Όχι τόσος μεγάλος πάτος.
Θεkλα Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Τέτοια φάση, λίγο διαφορετικές. Όχι τόσος μεγάλος πάτος. Φίλε, πιο πιθανο να παρω σύνταξη στα 50 παρα τέτοιες παντοφλες. 6
saleit Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Φίλε, πιο πιθανο να παρω σύνταξη στα 50 παρα τεροιες παντοφλες. χααχαχαχα! τί φάση; Και μια παιδική μου φίλη, με το που ήρθε σπίτι μου, μου τράβηξε σχεδόν μπουνίδι με το που με είδε, και απαίτησε να τις πετάξω(!!!). Γιατί ρε παιδιά;; Παντόφλες είναι! παρεμπιπτόντως, θα συμφωνούσε με τους από πάνω (ξυπόλυτο), καθώς πριν μπει μέσα, έχει βγάλει παπούτσια και κάλτσες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα