Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καθότι οπαδός του barefoot, δε φοράω παντόφλες στο σπίτι. Ένα ζευγάρι χοντρές κάλτσες το χειμώνα (που αλλάζω σε εβδομαδιαία βάση), εντελώς ξυπόλητος το καλοκαίρι.

Εχε το σαν επιλογή.

• Like 1
  • Απαντ. 93
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εεε αν είναι να πάρουμε θα πάρουμε καλές!!! μια φορά στο εξάμηνο παίρνω παντόφλες!! 

Της nike έχουν 15 με 20 ευρώ! τώρα για δέκα ευρώ θα πάρω brand, να με και σίγουρος για την ποιότητα, λόγω πολλών αλλεργιών!

Για λίγο το λες; Εμένα συχνό μου φαίνεται! :)

Καθότι οπαδός του barefoot, δε φοράω παντόφλες στο σπίτι. Ένα ζευγάρι χοντρές κάλτσες το χειμώνα (που αλλάζω σε εβδομαδιαία βάση), εντελώς ξυπόλητος το καλοκαίρι.

Εχε το σαν επιλογή.

Το χειμώνα άντε οκ βολεύει, αλλά το καλοκαίρι ξυπόλητος εντελώς δεν θα μπορούσα.

Δημοσ.

Ειδικά το καλοκαίρι, όσο συχνά και να σκουπίζεις/σφουγγαρίζεις, μαζεύει σκόνη το σπίτι, δεν ξέρω κατά πόσο βολεύει να κυκλοφορείς ξυπόλητος και μετά να θες να την πέσεις στο κρεβάτι ή τον καναπέ.

Απ' την άλλη βέβαια θα μου πεις ότι και οι παντόφλες σκονίζονται έστω και λίγο, οπότε πεντακάθαρα τα πόδια δεν παίζει να είναι ποτέ εκτός απ' όταν τα πλένεις, κι αυτό για λίγη ώρα.

Δημοσ.

Ααααα, βασικά ξέχασα να αναφέρω ότι στο σπίτι μου δεν έχω καθόλου χαλιά, γιατί, δεν ξέρω, αλλά αηδιάζω. Νομίζω είναι εστίες μικροβίων. Σφουγγαρίζω μέρα παρά μέρα. Κάτω είναι μάρμαρο. Παντόφλες κυρίως, θέλω ξες, εαν βαρεθώ ξέρω γω να σφουγγαρίσω 4-5  μέρες (άνθρωποι είμαστε, κάποτε βαριόμαστε!), να τις έχω. Πιο πολύ για μετά το μπάνιο θέλω, και για έξω στο μπαλκόνι. 
Τελικά, καταστάλαξα, εφόσον έχω ακόμα τις δερμάτινες, να πάρω τις  Nike, να έχω δύο επιλογές!

Δημοσ.

Διχαλα με εχει εξυπηρετησει πολυ.

Εναλλακτικα καλτσακια (μέχρι τον αστραγαλο). Η ξυπολυτος.

Δύσκολα τα 2 τελευταια.

Δημοσ.

Γενικά μέσα στο σπίτι, και μπαλκόνι!

Ναι αυτό λέω, δερμάτινες που έχω, μια χαρά με βόλεψαν, απλά ποτέ δεν είχα, αυτές της Nike.

Πολύ καλές και οι δερμάτινες αλλά χαλάνε αν τις φοράς με το που βγεις από το μπάνιο χωρίς να σκουπισεις τα πόδια σου από τα νερά.
  • Like 1
Δημοσ.

Πολύ καλές και οι δερμάτινες αλλά χαλάνε αν τις φοράς με το που βγεις από το μπάνιο χωρίς να σκουπισεις τα πόδια σου από τα νερά.

Δέρμα κοπανιτό (έτσι το λένε οι δερματοτεχνίτες). Είναι αδιάβροχο! Δηλαδή και νερό να ρίξεις πάνω, το κρατάει, δεν το απορροφάει!

Δεν είναι δηλαδή τύπου καστορ. 

• Like 1
Δημοσ.

1425975.jpg

Τέτοια φάση, λίγο διαφορετικές. Όχι τόσος μεγάλος πάτος.

Φίλε, πιο πιθανο να παρω σύνταξη στα 50 παρα τέτοιες παντοφλες.
  • Like 6
Δημοσ.

Φίλε, πιο πιθανο να παρω σύνταξη στα 50 παρα τεροιες παντοφλες.

χααχαχαχα! τί φάση; Και μια παιδική μου φίλη, με το που ήρθε σπίτι μου, μου τράβηξε σχεδόν μπουνίδι με το που με είδε, και απαίτησε να τις πετάξω(!!!).  Γιατί ρε παιδιά;; Παντόφλες είναι!

παρεμπιπτόντως, θα συμφωνούσε με τους από πάνω (ξυπόλυτο), καθώς πριν μπει μέσα, έχει βγάλει παπούτσια και κάλτσες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...