Προς το περιεχόμενο

The Orville - FOX

akpe

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το γεγονός πάντως ότι ξεψαχνίζουμε σεναριακά ψεγάδια και λεπτομέρειες ως τα αρνητικά αντί να βγάζουμε τα μάτια μας και να τραβάμε τα μαλλιά μας, όπως σε αλλά σύγχρονα  sci-fi, το θεωρώ πολύ μεγάλο θετικό για την σειρά :D

• Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 193
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Έχει αφήσει πίσω στο μακρινό παρελθόν το parody και νομίζω το βλέπουμε όλοι αυτό. Ακόμα και άλλες sci fi σειρές που ξεκίνησαν ως σοβαρές, έχουν περισσότερα αστεία μέσα σε ένα επεισόδιο, σε μια προσπάθεια να μιμηθούν το στυλ των ταινιών της Marvel. Αντίθετα το The Orville έχει σοβαρέψει πολύ και τα αστεία περιορίζονται συνήθως με την μορφή αντιδράσεων των πρωταγωνιστών, που όμως είναι λογικό να συνεχίσουν να υπάρχουν μιας και οι πρωταγωνιστές συνεχίζουν σε μεγάλο βαθμό να κουβαλάνε τον χαρακτήρα που είχαν στην πρώτη σεζόν όταν η σειρά ήταν και καλά parody.

• Like 3

6 ώρες πριν, john_dr είπε

Έχει αφήσει πίσω στο μακρινό παρελθόν το parody και νομίζω το βλέπουμε όλοι αυτό. Ακόμα και άλλες sci fi σειρές που ξεκίνησαν ως σοβαρές, έχουν περισσότερα αστεία μέσα σε ένα επεισόδιο, σε μια προσπάθεια να μιμηθούν το στυλ των ταινιών της Marvel. Αντίθετα το The Orville έχει σοβαρέψει πολύ και τα αστεία περιορίζονται συνήθως με την μορφή αντιδράσεων των πρωταγωνιστών, που όμως είναι λογικό να συνεχίσουν να υπάρχουν μιας και οι πρωταγωνιστές συνεχίζουν σε μεγάλο βαθμό να κουβαλάνε τον χαρακτήρα που είχαν στην πρώτη σεζόν όταν η σειρά ήταν και καλά parody.

Ιδίως όταν έκλεισε την ανακοίνωση με "May the Force be with you", έπεσα κάτω στα γέλια. 

(είναι στο trailer της season επίσης, οπότε δεν είναι spoiler). 

• Like 1

1 ώρα πριν, Apoll είπε

Ιδίως όταν έκλεισε την ανακοίνωση με "May the Force be with you", έπεσα κάτω στα γέλια. 

(είναι στο trailer της season επίσης, οπότε δεν είναι spoiler). 

Αυτό. Σε μια parody σειρά ο λόγος θα είχε πολλά goofy σημεία. Αντίθετα εδώ ήταν σοβαρότατος και το όλο αστείο είναι αυτό που αναφέρεις, κάτι που θα φέρει γέλιο στον θεατή που ξέρει από που προέρχεται η φράση, αλλά αν υποθέταμε ότι ήμασταν στο διαστημόπλοιο ως μέλη του πληρώματος, θα ήταν απλά το πρωτότυπο κλείσιμο ενός καλού λόγου.

• Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

3ο επεισόδιο σήμερα, δεν ξέρω τι να γράψω εκτός του ότι το επεισόδιο είναι "τρελό" και ένα rollercoaster με σκηνές όπως αυτή 

(spoiler) 

Spoiler

https://imgur.com/YKsQJFO

που οδηγεί στο τέλος σε φιλοσοφικό συλλογισμό περί της ύπαρξης του ανθρώπου και του θανάτου. 

Επεξ/σία από Apoll

3.03

Αρκετα καλο κι αυτο το επισοδειο 

Spoiler

με αρκετες ανατροπες μεχρι να δουμε στο τελος την πολυ εξελιγμενη φυλη που ειναι πισω απ'τη κατασταση και το λογο που εγινε ολο αυτο.Η πλακα θα ειναι ενα σεναριο που ειδαμε στην κατασταση που περασανε να γινει  πραγματικοτητα καποια στιγμη απ'τους Κεηλον.

Ενδιαφέρον επεισόδιο. Καθαρά Sci Fi επεισόδιο με τα φιλοσοφικά του μηνύματα, αλλά ίσως λίγο κουραστικό. Θα μπορούσαν να το τρέξουν λίγο πιο γρήγορα.

Η ατάκα που πετάει η τύπισσα προς το τέλος "as simple as blinking an eye", δεν είναι τυχαία.

Είναι το αγαπημένο μου επεισόδιο από το Voyager και ίσως ένα από τα ελάχιστα που έχω δει πάνω από μία (χμμμμ.... πέντε) φορές.

• Like 3

Στις 17/6/2022 στις 2:34 ΠΜ, john_dr είπε

Είναι το αγαπημένο μου επεισόδιο από το Voyager και ίσως ένα από τα ελάχιστα που έχω δει πάνω από μία (χμμμμ.... πέντε) φορές.

Εκπληκτικο επεισοδιο, κλασσικο Star Trek.

Κατα τα λοιπα, ενδιαφερουσα η υποθεση του 3ου επεισοδιου του Orville, αλλα αυτη η αυξηση του χρονου των επεισοδιων απο 40-45λεπτα σε 60 δεν τους εχει βγει σε καλο γιατι μεχρι στιγμης δε ξερουν πως να γεμισουν το χρονο και σερνουν ολες τις σκηνες.
Αυτη τη σκαλα που ηταν 1000 μετρα βαθος περιμενα να μας τη δειξουν να την κατεβαινουν ολοκληρη, σκαλι-σκαλι ενω εκει στη λιμνη, τραβα κουπι και τραβα κουπι... για ονομα! 😄

Βγήκε σήμερα το 4ο επεισόδιο, πραγματικά αυτή η σειρά πάει από το καλύτερο στο καλύτερο κάθε επεισόδιο μέχρι τώρα και ξεκίνησε αρκετά ψηλά ήδη! 

• Like 1
  • Thanks 1

Πολυ καλο το 4ο επεισοδιο, νομιζω το καλυτερο της σαιζον. Ενδιαφερουσα η ιστορια και της πηγε γαντι η μεγαλυτερη διαρκεια,  αν και οι αναφορες στα τωρινα ζητηματα της Αμερικης παραηταν φανερες. Πολυ ενδιαφερων και ο χαρακτηρας της Τελεγια. 

• Like 1

Πολυ καλο κι αυτο το επισοδειο

Spoiler

καθως ξανανοιγει ενα μετωπο που υποτιθεται ηταν σε μια σειρα,αυτο με τους Κριλ,λογω της αλλαγης στην εξουσια μετα το οριακο αποτελεσμα των εκλογων.Αν ελειπε και το σαπουνι της υποθεσης θα ηταν καλυτερο.Βεβαια αυτο το σαπουνι μπορει να οδηγησει σε μια νεα ανατροπη υπο το φοβο των Κεηλον.Ιδωμεν.
Επισης ηταν ακυρη η σκηνη που φτασαν τα σκαφη της Ενωσης στον πλανητη τους και δεν ηταν κανενα σκαφος των Κριλ εκεινη την ωρα αλλα εμφανιστηκαν μετα απο λιγο.

• Like 2

13 ώρες πριν, johny f είπε

Πολυ καλο κι αυτο το επισοδειο

Απόκρυψη περιεχομένων

καθως ξανανοιγει ενα μετωπο που υποτιθεται ηταν σε μια σειρα,αυτο με τους Κριλ,λογω της αλλαγης στην εξουσια μετα το οριακο αποτελεσμα των εκλογων.Αν ελειπε και το σαπουνι της υποθεσης θα ηταν καλυτερο.Βεβαια αυτο το σαπουνι μπορει να οδηγησει σε μια νεα ανατροπη υπο το φοβο των Κεηλον.Ιδωμεν.
Επισης ηταν ακυρη η σκηνη που φτασαν τα σκαφη της Ενωσης στον πλανητη τους και δεν ηταν κανενα σκαφος των Κριλ εκεινη την ωρα αλλα εμφανιστηκαν μετα απο λιγο.

Όντως αυτό το τελευταίο ήταν το μόνο που χτύπαγε άσχημα στο επεισόδιο.

Spoiler

Κανονικά έπρεπε να έχουν γίνει κομφετί με την άφιξή τους.

Πρέπει να είμαι ο μόνος που εχω ξενερώσει με 3η σεζον. Προσπάθει το orville να γίνει αποκλειστικά σοβαρό, αλλα οι ηθοποιοι δεν βοηθάνε καθόλου σε αυτό. Λένε καποιο αστείο και προσπαθούν να μη χασκογελάσουν καν, δεν ξέρω τι νόημα έχει όλο αυτο. Και τα σενάρια πολύ πρόχειρα γραμμένα, οπως και το μοντάζ.

• Confused 1

2 ώρες πριν, Mesqal είπε

Πρέπει να είμαι ο μόνος που εχω ξενερώσει με 3η σεζον. Προσπάθει το orville να γίνει αποκλειστικά σοβαρό, αλλα οι ηθοποιοι δεν βοηθάνε καθόλου σε αυτό. Λένε καποιο αστείο και προσπαθούν να μη χασκογελάσουν καν, δεν ξέρω τι νόημα έχει όλο αυτο. Και τα σενάρια πολύ πρόχειρα γραμμένα, οπως και το μοντάζ.

Είσαι σίγουρος βλέπεις την 3η season; 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...