The_Judas Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, mindtrapper είπε Απόκρυψη περιεχομένων Δεν έχει transporter το Orville. χαχά, σωστά. Τέλος πάντως, χρησιμοποιοντας κάποια άλλη τεχνολογία. Πάντως σίγουρα έχουν stealth γιατί σε προηγούμενο επεισόδιο ο Ed παρακολουθούσε την πρώην του με stealth shuttle 😃 Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2019 από The_Judas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
burgos4 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 διαζυγιο τον moclus.....ολα τα λεφτα🔪 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mesqal Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Πως το βλεπετε το νεο γκομενακι απο Xelaya? 😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vangelis_D9 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Βρήκε το βηματισμό του με το 6ο επεισόδιο και γέλασα. Ουάου Spoiler ο Άιζακ! Να το χαίρεται το τεκνάκι η γιατρός. Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2019 από Vangelis_D9 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CarbonFibre Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 29/1/2019 στις 1:15 ΠΜ, Mesqal είπε Πως το βλεπετε το νεο γκομενακι απο Xelaya? 😁 Προσωπικά προτιμούσα την προηγούμενη αλλά και αυτή δεν είναι κακή. Εχει ενα δυναμισμό αλλά προς το παρόν δεν έχουν αναλύσει καθόλου τον χαρακτήρα της. Αν δω ωραίο χαρακτήρα μπορεί να ανέβει στα rankings μου! Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2019 από CarbonFibre 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koolisk6 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Στις 8/2/2019 στις 8:28 ΠΜ, CarbonFibre είπε Προσωπικά προτιμούσα την προηγούμενη αλλά και αυτή δεν είναι κακή. Εχει ενα δυναμισμό αλλά προς το παρόν δεν έχουν αναλύσει καθόλου τον χαρακτήρα της. Αν δω ωραίο χαρακτήρα μπορεί να ανέβει στα rankings μου! δε νομίζω να ρώτησε για το χαρακτήρα ο φίλος....η προηγούμενη ήταν baby face,αυτή μου ξυπνάει κάτι άγριο μέσα μου..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koolisk6 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 😅😅😂😂 έκλαψα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mike299 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 Το διπλό identity επεισόδιο ήταν πολύ καλό 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gdriver Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 δεν καταλαβαίνω πως γίνεται οι άκατοι να έχουν λειτουργία προκάλυψης και να μην έχει το ίδιο το orville. Μου άρεσε αρκετά το love story επεισόδιο, γιατί περισσότερο ασχοληθήκαμε και με έναν άλλο χαρακτήρα πέρα από καπετάνιο, και τη «τον θέλω δεν τον θέλω» κέλυ, και φυσικά την εκνευριστική ιατρό. Συμπάθεις περισσότερο τον μαλόϊ και βλέπεις σιγά σιγά πως εξελίσσεται ο χαρακτήρας από πλακατζή σε ωριμότερο και προσγειωμένο. Από την άλλη σχεδόν εξαφανίστηκαν άλλοι χαρακτήρες, όπως ο γιάφιτ και μαλάρ. Σιγά σιγά και άΪζακ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mesqal Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koolisk6 Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 ναι, σκηνοθετει τη σειρα ο Frakes. η Sirtis θα παιξει σε κανα επεισοδιο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koolisk6 Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 4 ώρες πριν, KilliK είπε ναι, σκηνοθετει τη σειρα ο Frakes. η Sirtis θα παιξει σε κανα επεισοδιο; επαιξε στο χτεσινο s2e12-sanctuary 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hexenlord Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 2 ώρες πριν, koolisk6 είπε επαιξε στο χτεσινο s2e12-sanctuary φοβερο το χτεσινο, μακαρι να ηταν ετσι το τρεκ. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mesqal Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Τι σεναρια γραφεις ρε MacFarlane 😁😁😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα