akpe Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Νέα κωμική σειρά του Fox, παρωδία του Star Trek από τον Seth McFarlane στην οποία πρωταγωνιστεί κιόλας. Μόνο σε εμένα θυμίζει αρκετά Galaxy Quest; https://www.youtube.com/watch?v=Yy9sKeCE8V0 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
swstost Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Ωραίος! Star Trek, MacFarlane, Favreau... This is going to be epic! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mozzie Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Είδε κανείς το 1ο επεισόδιο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
swstost Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Παρών Πολύ καλύτερη παραγωγή & 3D graphics από αυτό που περίμενα. Έχει αστειάκια here & there αλλά η αίσθησή μου είναι ότι το πρώτο ήταν λίγο άνευρο και flat. Tο συνεχίζω και θα του δώσω χρόνο... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Συμφωνώ με τον swtost. Καλή παραγωγή. Πλήρης αντιγραφή του star trek σε σημείο που σηκώνει μύνηση Δεν μου φάνηκε και εμένα ιδιαίτερα αστείο. Περισσότερο σαν να ζει το όνειρό του ο seth... να παίξει σε επεισόδιο star trek. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindtrapper Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Και εγώ το είδα, συμφωνώ με τα παραπάνω σχόλια. Το συνεχίζω και ελπίζω να ανέβει και να μην πέσει. Είχαμε ήδη αρκετά homage, σε TNG κυρίως, και γενικά μπορεί να κάνει αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα. Star Trek Uncut φάση. Έχω μια φοβία ότι το Discovery θα είναι χειρότερο από αυτό εδώ και θα ξενερώσω τρελά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gdriver Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 ψιλο μουδιασμένο και πιο πολύ για συστάσεις το πρώτο. πιστέυω πως θα καλλιτερεύσει στο μέλλον και θα βρει την πραγματική του ταυτότητα. αυτό που προωθούσαν δηλαδή , πως θα είναι παρωδία του star trek. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mozzie Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Προσωπικά μου αρέσει πολύ, το ύφος, οι χαρακτήρες, και η θεματολογία των επεισοδίων (ειδικά των τελευταίων 2).Δεν είναι τόσο κωμωδία (καλύτερα), όσο adventure, drama με μικρές πετυχημένες δόσεις χιούμορ.Στο 4ο έχουμε και guest appearance από Liam Neeson και Robert Knepper (T-Bag από Prison Break).Γενικά, ευχάριστη έκπληξη.Plus, έχει Adrianne Palicki και Halston Sage... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν είναι παρωδία πάντως όπως αναφέρεται στο αρχικό post (όπου φαντάζομαι τα στοιχεία για τη σειρά ήταν ακόμα λίγα), και είναι αρκετά μακριά από το Galaxy Quest - όπου βάραινε πολύ περισσότερο το χιούμορ. Επίσης, δεν νομίζω (και δεν θα το ήθελα) να το πάνε προς τα εκεί τελικά. Έχει ύφος Star Trek και παίζει σαν tribute/ love letter σε αυτό. Έχει δόσεις χιούμορ, όχι του πιο πετυχημένου και συνήθως αναγνωρίζουν και στη σειρά ότι κάποια αστεία είναι κρύα ή άκυρα -- κάπου σαν να παίζουν με το ότι οι θεατές περίμεναν το γνωστό χιούμορ του Seth McFarlane, ειδικά από τον ίδιο που πρωταγωνιστεί. Δεν είναι κακό μέχρι στιγμής, παρά το μουδιασμένο ξεκίνημα. Και οι ηθοποιοί στον πιλότο ακόμα παίζουν κάπως αμήχανα (και παρακάτω αυτό συνεχίζεται σε κάποιο βαθμό, ίσως σκόπιμα). Ο McFarlane έχει αυτό το πρόβλημα περισσότερο από τους υπόλοιπους, κατά τη γνώμη μου. Αλλά η σειρά υπάρχει νομίζω από δικό του pitch. Τα δύο τελευταία επεισόδια (3ο και 4ο) είχαν αρκετό ενδιαφέρον. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CarbonFibre Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Φοβερό το τελευταίο επεισόδιο του Orville!!!! Ξεφτιλίζει την υποκουλτούρα των social media!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
swstost Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Και έχει πολύ παρόμοιο concept με ένα επεισόδιο Black Mirror... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Πράγματι πολύ έξυπνο επεισόδιο. Αν έλλειπε λίγο το κρύο χιούμορ ειδικά των δύο navigators θα ήταν καλύτερη η σειρά. Ο Μπόρτ βγάζει γέλιο και ίσως λίγο ο Isaac καμιά φορά. ειδικά εκεί που έμαθε την έννοια του practical joke κόβοντας το πόδι του Malloy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_linuslost_ Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Εμένα μου αρέσει η σειρά! Ειδικά τα επεισόδια 4 και 5 ήταν πολύ καλά!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mesqal Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Διαμαντακι, πολυ καλυτερο σαν Τρεκ απ το Discovery. Eιδα τα 3 κ 4, το σεναριο ειναι επιπεδου TNG, μακαρι να συνεχιζει ετσι. Λιγακι με χαλανε τα στοιχεια παρωδιας που εχει, θα μπορουσε να ηταν αυτο το Σταρ Τρεκ του 2018 ανετα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Αν μειώσει λίγο τα στοιχεία της παρωδίας, όπως κάνουν στα τελευταία επεισόδια θα είναι καλό. Τα νοήματα της σειράς παρουσιάζονται με πολύ καλύτερο τρόπο, σε σχέση με την υστερία των social justice warriors του discovery... Οι γυναίκες είναι δυναμικοί χαρακτήρες και ταυτόχρονα συμπαθείς και με θυληκότητα. Ομοίως και το μύνημα με τους δύο άντρες γονείς που μεγαλώνουν παιδί παρουσιάζεται πολύ πιο αβίαστα και φυσιολογικά. Αντιθέτως στο discovery οι χαρακτήρες είναι σχεδόν όλοι παράλογοι, αντιπαθητικοί ή και ψυχάκηδες. Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2018 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα