Προς το περιεχόμενο

Xiaomi redmi 4x (32gb) (2017) ή Xiaomi redmi 4 prime (32gb) (2016)?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.
Θέλω να πάρω ένα από τα παραπάνω. Δεν ξέρω όμως τι παίζει με τη γλώσσα των μενού και τι με τις εγγυήσεις που δίνουν τα καταστήματα. Αρχικά ,το prime δεν έχει σε όλα τα μαγαζιά ελληνικό μενού και έχει μόνο αγγλικό.Επίσης, κάποια μαγαζιά δίνουν 1 χρόνο εγγύηση ενώ άλλα 2?
Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει ,γιατί δεν ξέρω καλά από αυτά.
Ποιο από τα δύο πρoτείνετε? Θέλω κινητό με οθόνη έως 5 ίντσες και όχι παραπάνω.

Δημοσ.

Αυτά που εχουν 2 χρόνια εγγύηση είναι η επίσημη διανομής τις Info quest και είναι ΜΟΝΟ αυτά εδώ http://www.xiaomi-greece.gr/sales-points

Επίσης εκτός από την εγγύηση έχουν Ελληνικά,επίσημες αναβαθμίσεις (OTA) 4G κάλυψη και δεν χρειάζεται να ασχοληθείς με rom,φλασαρισμα και τα σχετικά.

Το πέρνεις και φεύγεις.

Τα κινητά που υπάρχουν και υποστηρίζονται από αυτά τα μαγαζιά μπορείς να τα δεις εδώ http://www.xiaomi-greece.gr/

Τα άλλα μαγαζιά που δίνουν 1 ή 2 χρόνια εγγύηση είναι παραεισαγωγης και δεν έχου τα "προνόμια" που παρέχουν τα άλλα τις Info quest.

Νομίζω να σε κάλυψαν αυτά .....

• Like 1
Δημοσ.

Να πω την γνωμη μου για το redmi 4 prime μιας και το χρησιμοποιω εδω και καμποσους μηνες.Δεν ειμαι ειδικος στο θεμα γι'αυτο αν υπαρχει καποιος αλλος που να γνωριζει καλυτερα ακου αυτον.

*Οσον αφορα την οθονη του ειναι αρκετα καλη και η αφη ειναι καλη πιστευω.Ο,τι βιντεακια κ τετοια εχω δει φαινονται αισθητα καλυτερα απο το παλιοτερο μου κινητο που εχει οθονη 720p

*Η μπαταρια ειναι τερας,με φουλ χρηση καθημερινα βγαζει 3-4 μερες.

*Θεματα με υπερθερμανσεις δεν εχουν υπαρξει.

*Το ηχειο του ειναι καλο σχετικα κ σε ικανοποιητικη για εμενα ενταση

*Οσες εφαρμογες και να του'χω φορτωσει δεν εχει ζοριστει πουθενα, και οσον αφορα τα παιχνιδια οσα εχω δοκιμασει (πχ mobius Final fantasy ή παιχνιδια στο psp emulator) τα επαιζε διχως κανενα προβλημα,τα περισσοτερα τα παιζει και στο high.Αν δεν τα παιζει στο high θα τα παιζει στα αλλα settings.

*Το wi-fi του μερικες φορες μου ψιλο κανει κονξες,πχ για να συνδεθει σε ενα δικτυο μπορει να χρειαστει να το ανοιγοκλεισω,αλλα ισως οφειλεται στο οτι εχω custom rom.

*Η καμερα βγαζει κανονικες-καλουτσικες φωτογραφιες.Μην φανταστεις τιποτα τρελο αλλα οκ 

Νομιζω αυτα πανω κατω.Αν ηταν να προτεινω κατι θα ηταν να το ψαξεις με αυθεντικη ρομ και οχι καμια κινεζικη custom οπως ειχα εγω γιατι ειναι μια διαδικασια να του βαλεις αλλη.Ελπιζω να βοηθησα εστω κ λιγο,αν θες να ρωτησεις τιποτα αλλο στειλε πμ!

Η χρήση που κάνω κυρίως είναι fb messenger και κανα παιχνίδι.Extreme tests και τέτοια δεν έχω δοκιμάσει

• Like 1
Δημοσ.

Να πω την γνωμη μου για το redmi 4 prime μιας και το χρησιμοποιω εδω και καμποσους μηνες.Δεν ειμαι ειδικος στο θεμα γι'αυτο αν υπαρχει καποιος αλλος που να γνωριζει καλυτερα ακου αυτον.

*Οσον αφορα την οθονη του ειναι αρκετα καλη και η αφη ειναι καλη πιστευω.Ο,τι βιντεακια κ τετοια εχω δει φαινονται αισθητα καλυτερα απο το παλιοτερο μου κινητο που εχει οθονη 720p

*Η μπαταρια ειναι τερας,με φουλ χρηση καθημερινα βγαζει 3-4 μερες.

*Θεματα με υπερθερμανσεις δεν εχουν υπαρξει.

*Το ηχειο του ειναι καλο σχετικα κ σε ικανοποιητικη για εμενα ενταση

*Οσες εφαρμογες και να του'χω φορτωσει δεν εχει ζοριστει πουθενα, και οσον αφορα τα παιχνιδια οσα εχω δοκιμασει (πχ mobius Final fantasy ή παιχνιδια στο psp emulator) τα επαιζε διχως κανενα προβλημα,τα περισσοτερα τα παιζει και στο high.Αν δεν τα παιζει στο high θα τα παιζει στα αλλα settings.

*Το wi-fi του μερικες φορες μου ψιλο κανει κονξες,πχ για να συνδεθει σε ενα δικτυο μπορει να χρειαστει να το ανοιγοκλεισω,αλλα ισως οφειλεται στο οτι εχω custom rom.

*Η καμερα βγαζει κανονικες-καλουτσικες φωτογραφιες.Μην φανταστεις τιποτα τρελο αλλα οκ 

Νομιζω αυτα πανω κατω.Αν ηταν να προτεινω κατι θα ηταν να το ψαξεις με αυθεντικη ρομ και οχι καμια κινεζικη custom οπως ειχα εγω γιατι ειναι μια διαδικασια να του βαλεις αλλη.Ελπιζω να βοηθησα εστω κ λιγο,αν θες να ρωτησεις τιποτα αλλο στειλε πμ!

Η χρήση που κάνω κυρίως είναι fb messenger και κανα παιχνίδι.Extreme tests και τέτοια δεν έχω δοκιμάσει

ευχαριστώ πολύ..με βοήθησες πάρα πολύ..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...