Mr.Perfect Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Γειά σας παιδιά θέλω την βοήθεια σας έχω ένα Daytona sprinter και επειδή το έχω βαρεθεί και δεν μου αρέσει και πολύ θέλω να του αλλάξω το μοτέρ γιατί το παλιό έχει αρχίσει και μου βγάζει κάποια προβλήματα και επίσης θέλω να του αλλάξω και τα πλαστικά σκέφτομαι για μοτέρ lifan 110cc γιατί έχω ακούσει πως είναι πολύ καλά και δεν είναι και πολύ ακριβά και επίσης θέλω να βαλω πλαστικά από crypton x εσείς τι πιστεύετε ευχαριστώ προκαταβολικά. ΥΓ. Εάν έχετε κάποια άλλη πρόταση ευχαρίστως να μου την πείτε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VonLoutsos Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Άφησέ το όπως είναι(σουλούπωσέ το για να κυκλοφορείς εσύ χωρίς προβλήματα) και βάλε τα λεφτά στην άκρη, ώστε όταν έρθει η στιγμή να πάρεις κάτι καλύτερο. Λεφτά σε παπί για βελτίωση όλμοστ πεταμένα λεφτά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr.Perfect Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Έχεις δίκιο αλλά και πάλι θέλω να τα αλλάξω και ειδικά το μοτέρ γιατί όπως είχα προαναφερι το μοτέρ έχει αρχίσει και μου βγάζει κάποια προβληματα παντός ευχαριστώ που απάντησες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RedPriest Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Τι προβληματα βγαζει δλδ το μοτερ και θελει αλλαγμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr.Perfect Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Δεν ξέρω ακριβώς αλλά αναγκάζομαι να το πηγαίνω κάθε τρεις και λίγο στο μάστορα και ο μηχανικός που είναι φίλος μου είπε πως καλύτερα να πάρω καινούργιο γιατί δεν αξίζει να το φτιάξω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα