Προς το περιεχόμενο

Samsung Galaxy S8 / S8+ Review

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

για ποιο κινητο θα εδινες πανω απο 300 ευρω;

Μιας και είμαι χομπίστας και αλλάζω κινητό θα έδινα πάνω από 300 ευρώ σίγουρα στην huwei για το p10 plus που θερίζει στην κάμερα για το Google pixel που είναι ο βασιλιάς αλλά και για το one plus 5 που θα βγεί και θα το παραγγείλω με την πρώτη ευκαιρία. Η Σάμμυ ξανά λεφτά από εμένα ΔΕΝ

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ολα τα λεφτα τα σχολια απο οσους δεν μπορουν να το παρουν και το κραζουν η προσπαθουν να το υποβαθμισουν η μαλλον να αναβαθμισουν τα κινεζικα (τους)...ο αλλος μιλαει για lag, πως φαινεται οτι εχει πολλα χρονια να πιασει συσκευη...κλασικα πραματα!

• Like 3

Ρε παιδιά όσοι γκρινιάζετε ακόμη για το touchwiz, έχετε πιάσει ναυαρχίδα της Samsung στα χέρια σας μετά το s5? Καμία υποψία lag δεν υπάρχει πλέον και η έκδοση με Android 7 πανέμορφη!
Επιασα S6, νομίζω σε καλυψα.

Ποιο tw και μπουρδες.αν ειχα φραγκα για ξοδεμα ανετα επερνα..και θα τοβαζα διπλα σε οποιο θελει να συγγρηνουμε οποια συσκευη με στοιχηματακια
Πες μου ωρα και και μέρος να φέρω το Z3 Compact μου κι εσυ ενα A5 της Lagsung(θες 2015,θες 2016,οποιο θες). Και πες μου και το ποσό. Και δε μου αρέσουν και τα στοιχήματα, αλλά τέτοια ευκαιρία δε χάνεται!
  • Like 2

το touch Wiz που είχε ήταν για πέταμα,το καινούριο που φτιάξανε είναι ελαφρύ και πιο στοκ στυλ.

Τι ειναι το touch wiz?Stock?

Το review το διαβασαμε ?

''''Σε ότι αφορά τις «διπλές εφαρμογές», το φαινόμενο δηλαδή να βρίσκουμε προεγκατεστημένες 2 εφαρμογές που είναι υπεύθυνες για την ίδια εργασία, παραμένει στο Galaxy S8, με τις εφαρμογές της Samsung να συγκρούονται με αυτές της Google. Έτσι για τις φωτογραφίες έχουμε τη “Συλλογή” και τα “Google Photos”, για το σερφάρισμα το “Internet” και το “Chrome”, για τα email σας το “Email” και το “Gmail” κ.α

Τελος οσον αφορα τα περι lag σε ναυαρχιδα samsung προφανως και δεν ισχυουν ουτε για αστειο(τουλαχιστον οπως εχουμε μαθει τι παει να πει πραγματικο lag απο τις προηγουμενες συσκευες.

Εχει τα μικρο κολληματα του που και που σε βαθος χρονου οπως φυσικα και stuttering(προσωπικη εμπειρια απο s7)πιο πολυ λογω του android + των παραπανω αχρηστων εφαρμογων,αλλα σιγουρα τα πραγματα δεν ειναι τοσο χαλια.

Παιδιά ας μην γελιόμαστε ... Lag and android πάνε μαζί . Στην εποχή μας με τόσες υλικές δυνατότητες σχεδόν έχει εξαφανιστεί και δεν θυμίζει σε τίποτα το ανδροιδ του 2014 για παράδειγμα .

Αν ήμουν φίλος του ανδροιδ γενικά λογικά θα το έπαιρνα αν και προτιμάω το p10 να είμαι ειλικρινής .

Προσωπικές απόψεις βέβαια αυτές και μάλλον όχι αντικειμενικές ...

Εν ολίγοις , μην χτυπιέστε για το ποια είναι η καλύτερη συσκευή . Εγώ λέω iPhone άλλος λέει SAMSUNG και πάει λέγοντας . Ο καθένας διαλέγει την συσκευή που του κάνει περισσότερο και είναι υποκειμενικό . Από την δίκη του οπτική γωνία έχει την καλύτερη συσκευή .

Τώρα σε ότι αφορά την συσκευή δεν μου άρεσε το screen ratio στο πλας μοντέλο που έπιασα απλά στα χέρια μου αλλά όπως είπα περί ορέξεως ...

• Like 3

Το ότι ασχολείστε με speed test ακόμα είναι απίστευτο έπαψα να ασχολούμαι από 6 plus το οποίο και είχα από εκεί και πέρα όλα είναι αδιάφορα η διαφορά ταχύτητας είναι μηδαμινή

Πλέον έχω s7 edge έχοντας αλλάξει πριν από αυτό 4 iPhone όλο το θέμα μα τη ταχύτητα είναι υποκειμενικό βγάλτε τα animation για το άνοιγμα μιας εφαρμογής και θα δείτε πόσο γρήγορα ανοίγει

• Like 1

Ρε παιδιά όσοι γκρινιάζετε ακόμη για το touchwiz, έχετε πιάσει ναυαρχίδα της Samsung στα χέρια σας μετά το s5?

Καμία υποψία lag δεν υπάρχει πλέον και η έκδοση με Android 7 πανέμορφη!

Εχω το Note 4 και με stock rom το lagαρισμα ήταν καθημερινό φαινόμενο. Δεν μιλάμε αν εχεις 3 εφαρμογές μεσα (οποτε στην ουσία το εχεις μόνο σαν τηλεφωνο) αλλα αν το έχεις φορτωμένο σαν Note. Να πατας να κλείσει η γραμμή. Να μην κανει τίποτα. Να ξαναπατάς και αυτό να κλείνει την γραμμή και να παίρνει τηλεφωνο καποιον αλλο από την λίστα που εβγαινε ότι εκλεισε η κληση.

Προσωπικά πιστευω ότι δεν είναι θεμα touchwiz αλλα θέμα tweaking. Αυτή την στιγμή εχω μεσα Racerom 7 και όλα πανε καλα.

ΥΓ: Το S8 που το χρησιμοποιησα λίγο..... καλό από θεμα λογισμικου αλλα στο χέρι μου δίνει την αίσθηση του πλαστικου. Ίσως λόγω βαρους μου φαίνεται ψευτικο :)

• Like 1

Επισκέπτης

Ωραιο κινητο......αλλα νομιζω οτι ξεπερναει πολυ το μπατζετ που θα διεθετα για κινητο...σχεδον 850€...καλυτερα να παρεις μια 50''tv Samsung και με τα ρεστα ενα αλλο vfm τηλεφωνο...αλλιως OnePlus 3t για μενα....σε καλυπτει σε ολες σου τις αναγκες,απλως δεν ειναι τοσο εντυπωσιακο σε εμφανιση.

το ανδροιντ 6 ειχε λαγκ, το 7 σχεδον καθολου. 

περιμενω να δω ποσα s8 θα βγουν για πωληση με ραγισμενες οθονες! ειδικα οσοι τολμηροι το εχουν χωρις σοβαρη θηκη!

το ανδροιντ 6 ειχε λαγκ, το 7 σχεδον καθολου. 

περιμενω να δω ποσα s8 θα βγουν για πωληση με ραγισμενες οθονες! ειδικα οσοι τολμηροι το εχουν χωρις σοβαρη θηκη!

Από day one armored case και tempered glass.Στην δουλειά ήρθαν οι πρώτοι και κλαιγαν που τους έσπασε η οθόνη και όταν του λέω γιατί δεν βάλατε θήκη και tempered πήρα την κλασική απάντηση "ε δεν με έφταναν τα λεφτά" seriously,είχες 800€ και δεν ήθελες να δώσεις 20-30€ για προστασία?!

• Like 2

Ολα τα λεφτα τα σχολια απο οσους προτιμούν κάτι ποιοτικότερο από τον ανταγωνισμό και προτιμούν να δώσουν τα λεφτά τους για κάτι αξιόπιστο.

Fixed.

κάλο χρυσό το σ8 άλλα το lagwiz δεν παλεύεται ... και μονό 4gb ram?  shock-gif.gif

Lol,παμε ενα στοιχηματακι πως δεν το εχεις δει καν απο κοντά?

• Like 1

Ωραία παρουσίαση...Hal!

Το τηλέφωνο (ειδικά το Plus) είναι καταπληκτικό!

Το εμβαδόν του S8 είναι για την ακρίβεια 85,363 cm^2. Μικρότερο εμβαδόν (από 16:9) στις ίδιες ίντσες.

Η αναλογία 18.5:9 (18:9) πιστεύω θα αρχίζει να καθιερώνετε σιγά σιγά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...