lek88 Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Ξεχασα να πω οτι μου χει βγαλει να κανω system update. Θα το κανω κ αν ειναι παλι το ιδιο τοτε reset. Δεν εχω να χασω και τιποτα οτι θελω να κρατησω τα εχω σε sd καρτα. Αν κάνεις System update δεν θα χάσεις τα αρχεία σου. Μόνο με reset τα χάνεις. Δοκίμασε το update αν θες και βλέποντας και κάνοντας μετά 1
Hellaslover Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Το συγκεκριμένο κινητό δεν θα πρεπε να κολλάει έτσι. Σβήσε μια προς μια τις εφαρμογες που έχεις μέσα να δεις τι θα γινει και αν συνεχίσει το ίδιο, κάνε factory reset και μην ξανα βάλεις καμία εφαρμογή του τύπου clean master κτλ. To ccleaner, το avast και ενα αλλο τα δοκιμασα αφου αρχησε το lag. Μολις το εκανα update, μεχρι στιγμης δεν εχει κολλησει παρα μια φορα που εγραφα γρηγορα, και τωρα γραφω χωρις να κανει lag. Ελπιζω να εφτιαξε αν το ξανακανει τοτε το κανω reset
UsualSuspect__ Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 To ccleaner, το avast και ενα αλλο τα δοκιμασα αφου αρχησε το lag. Μολις το εκανα update, μεχρι στιγμης δεν εχει κολλησει παρα μια φορα που εγραφα γρηγορα, και τωρα γραφω χωρις να κανει lag. Ελπιζω να εφτιαξε αν το ξανακανει τοτε το κανω reset Δεν χρειάζονται τα κινητά antivirus και ιστορίες τέτοιες. Σβήστα όλα να χεις το κεφάλι σου ήσυχο 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα