Hellaslover Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Οταν παταω ενα κουμπι (πχ το back button) πολλες φορες κολλαει, δηλαδη δε κανει τιποτα και μετα δουλευει αλλα με παει πολυ πισω γιατι το πατησα πολλες φορες. Οταν γραφω μηνυμα το ιδιο, γραφω μια λεξη, κολλαει και μετα εμφανιζει ολη τη λεξη. Κανει πολυ lag δηλαδη. Επισης εχω παρατηρησει οτι συνεχεια μου βγαζει το icon της μπαταριας και λεει οτι το ταδε app κανει drain τη μπαταρια. Το κανει με διαφορετικα apps και ενο τα εχω κανει force stop. Δε ξερω αν σχετιζονται αυτα τα 2. Το κινητο ειναι android. Δοκιμασα ccleaner και 2-3 αλλα για να το καθαρισω αλλα και παλι. Τι μπορω να κανω εκτος απο factory reset;
meletis_m Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Δωσε περισσότρς λεπτομέρειες , τι τηλέφωνο είναι; Έχις εγκαταστησει καποια εφερμογη τελευταία; Μηπως έχεις αλλάξει Rom;
UsualSuspect__ Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Πρώτον, τι κινητό έχεις; Δεύτερον όσο χρησιμοποιείτε τέτοια app του στυλ ccleaner και λοιπές αηδίες, μόνο χειρότερα κάνετε τα πράγματα.
chris_ma Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Προτείνω να προσπαθήσεις να το φτιάξεις... Δοκίμασε κάποιες λύσεις και αν δεν δουλέψουν, δοκίμασε άλλες... 2
Hellaslover Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Ειναι το lg stylo 2. Δεν ειχα αλλαξει τιποτα, το επαθε απο μονο του και ειναι καινουργιο κινητο- το χω κανα μηνα. Οταν λεω δεν αλλαξα τιποτα εννοω δεν ειναι οτι κατεβασα κατι και το επαθε. Οτι εφαρμογες ειχα τις ειχα απο την αρχη
kataramenos32 Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Οταν παταω ενα κουμπι (πχ το back button) πολλες φορες κολλαει, δηλαδη δε κανει τιποτα και μετα δουλευει αλλα με παει πολυ πισω γιατι το πατησα πολλες φορες. Οταν γραφω μηνυμα το ιδιο, γραφω μια λεξη, κολλαει και μετα εμφανιζει ολη τη λεξη. Κανει πολυ lag δηλαδη. Επισης εχω παρατηρησει οτι συνεχεια μου βγαζει το icon της μπαταριας και λεει οτι το ταδε app κανει drain τη μπαταρια. Το κανει με διαφορετικα apps και ενο τα εχω κανει force stop. Δε ξερω αν σχετιζονται αυτα τα 2. Το κινητο ειναι android. Δοκιμασα ccleaner και 2-3 αλλα για να το καθαρισω αλλα και παλι. Τι μπορω να κανω εκτος απο factory reset; Πρωτα απο ολα να μας πεις πια συσκευη εχεις Προτείνω να προσπαθήσεις να το φτιάξεις... Δοκίμασε κάποιες λύσεις και αν δεν δουλέψουν, δοκίμασε άλλες... Κατατοπιστικοτατος φιλε μου
chris_ma Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Κατατοπιστικοτατος φιλε μου Με βάση τις πληροφορίες έδωσα την καλύτερη δυνατή συμβουλή. 1
kataramenos32 Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Ειναι το lg stylo 2. Δεν ειχα αλλαξει τιποτα, το επαθε απο μονο του και ειναι καινουργιο κινητο- το χω κανα μηνα. Οταν λεω δεν αλλαξα τιποτα εννοω δεν ειναι οτι κατεβασα κατι και το επαθε. Οτι εφαρμογες ειχα τις ειχα απο την αρχη Δες και πες μας τι εφαρμογες περασες τελευταια μεσα και αρχισε να κολλαει.Επισης πεταξε απο μεσα οτιδηποτε εχει να κανει με ccleaner,clean master,battery savers κτλ
Hellaslover Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Και τωρα που κανω scroll κολλαει λιγο για κανα 2 δευτερα και μετα δουλευει. Με βάση τις πληροφορίες έδωσα την καλύτερη δυνατή συμβουλή. Ειπα οτι ειναι android, δε νομιζω να χει και τοση σημασια ποιο μοντελο ειναι πανω κατω τα ιδια ειναι ολα αν δεν ειναι iphone. Η τελευταια εφαρμογη που περασα ειναι το soccer stars, ενα παιχνιδι. Αυτο το κατεβασα κανα 2 βδομαδες πριν το παθει ομως. Τα apps που λεει κανουν drain τη μπαταρια ειναι το navigation (το οποιο εκανα reinstall) και το ινσταγκραμ. Μου το βγαλε και για ενα αλλο αλλα δε θυμαμαι ποιο ηταν
lek88 Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Πόσο καιρό έχεις το κινητό; Σου κάνει καιρό αυτά τα lag? Αρχικά δοκίμασε να σβησεις τις εφαρμογές που προσθεσες πρόσφατα για να δεις αν κάποια από αυτές δημιουργεί το πρόβλημα. Αν τις έχεις κατεβασμενες από εξωτερικές πηγές (εκτός Google play) ακόμα χειρότερα. Αν δεις και δεν φτιάχνει το πρόβλημα μάλλον πας για εργοστασιακες αναγκαστικά.
chris_ma Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Και τωρα που κανω scroll κολλαει λιγο για κανα 2 δευτερα και μετα δουλευει. Ειπα οτι ειναι android, δε νομιζω να χει και τοση σημασια ποιο μοντελο ειναι πανω κατω τα ιδια ειναι ολα αν δεν ειναι iphone. Ναι φίλε μου έτσι είναι. Έχουν κυκλοφορήσει μερικές χιλιάδες διαφορετικά μοντέλα τα τελευταία δέκα χρόνια, αλλά όλα πάνω κάτω το ίδιο είναι... ΥΓ. Αν ξέρω κάποιος πως να περάσω Android 7 σε HTC Magic ας με βοηθήσει, το θέλω για VR και desktop replacement.
Hellaslover Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Πόσο καιρό έχεις το κινητό; Σου κάνει καιρό αυτά τα lag? Αρχικά δοκίμασε να σβησεις τις εφαρμογές που προσθεσες πρόσφατα για να δεις αν κάποια από αυτές δημιουργεί το πρόβλημα. Αν τις έχεις κατεβασμενες από εξωτερικές πηγές (εκτός Google play) ακόμα χειρότερα. Αν δεις και δεν φτιάχνει το πρόβλημα μάλλον πας για εργοστασιακες αναγκαστικά. Το χω περιπου ενα μηνα, η τελευταια εφαρμογη που κατεβασα ηταν το soccer stars πριν 2 βδομαδες. Ολες οι εφαρμογες απο play store. Ειχα το ιδιο κινητο πριν το σπασω πριν και δεν ειχα τετοιο θεμα ποτε. Δε με πειραζει να κανω factory reset αλλα λεω μηπως υπαρχει απλη λυση. Το lag το κανει εδω και 3-4 μερες. 1
lek88 Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Το χω περιπου ενα μηνα, η τελευταια εφαρμογη που κατεβασα ηταν το soccer stars πριν 2 βδομαδες. Ολες οι εφαρμογες απο play store. Ειχα το ιδιο κινητο πριν το σπασω πριν και δεν ειχα τετοιο θεμα ποτε. Δε με πειραζει να κανω factory reset αλλα λεω μηπως υπαρχει απλη λυση. Το lag το κανει εδω και 3-4 μερες. Δύσκολα θα βρεις άλλη λύση κατά τη γνώμη μου...
Hellaslover Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Ξεχασα να πω οτι μου χει βγαλει να κανω system update. Θα το κανω κ αν ειναι παλι το ιδιο τοτε reset. Δεν εχω να χασω και τιποτα οτι θελω να κρατησω τα εχω σε sd καρτα.
UsualSuspect__ Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Το συγκεκριμένο κινητό δεν θα πρεπε να κολλάει έτσι. Σβήσε μια προς μια τις εφαρμογες που έχεις μέσα να δεις τι θα γινει και αν συνεχίσει το ίδιο, κάνε factory reset και μην ξανα βάλεις καμία εφαρμογή του τύπου clean master κτλ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα