Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποιο είναι το καλύτερο μέγεθος γραμματοσειράς για ένα powerpoint που θα γίνει σε προτζέκτορα; Δε θέλω να φαίνονται πολύ μικρά ούτε πολύ μεγάλα.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Σε μέγεθος γραμματοσειράς 20, παρουσίασα την πτυχιακή μου και ήταν μια χαρά. Αφού ολοκληρώσεις το κείμενο, πάτα στο powerpoint 'προβολή παρουσίασης' να δεις αν φαίνονται καλά τα γράμματα.

Δημοσ.

Σε μέγεθος γραμματοσειράς 20, παρουσίασα την πτυχιακή μου και ήταν μια χαρά. Αφού ολοκληρώσεις το κείμενο, πάτα στο powerpoint 'προβολή παρουσίασης' να δεις αν φαίνονται καλά τα γράμματα.

Σε όλο το κείμενο έβαλες 20; Στους τίτλους τι είχες; Στον υπολογιστή μια χαρά φαίνεται. Σε προτζέκτορα σε πανεπιστήμιο δε ξέρω πως θα φαίνεται.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Μόνο στο κείμενο έβαλα 20, τους τίτλους τους είχα 33 μέγεθος. Σε αίθουσα θα γίνει η παρουσίαση ή κανα αμφιθέατρο? Γιατί παίζει ρόλο πόσο μακριά κάθονται αυτοί που θα παρακολουθούν.

Δημοσ.

Μόνο στο κείμενο έβαλα 20, τους τίτλους τους είχα 33 μέγεθος. Σε αίθουσα θα γίνει η παρουσίαση ή κανα αμφιθέατρο? Γιατί παίζει ρόλο πόσο μακριά κάθονται αυτοί που θα παρακολουθούν.

Σε αίθουσα με 25 άτομα. Δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλη αίθουσα.
Επισκέπτης
Δημοσ.

Για τέτοια αίθουσα, εντάξει θα είναι τα μεγέθη γραμματοσειράς που σου πρότεινα. Συνήθως το μέγεθος γραμματοσειράς 'πάει' και με την έκταση του κειμένου στη εκάστοτε διαφάνεια.

Δημοσ.

Για τέτοια αίθουσα, εντάξει θα είναι τα μεγέθη γραμματοσειράς που σου πρότεινα. Συνήθως το μέγεθος γραμματοσειράς 'πάει' και με την έκταση του κειμένου στη εκάστοτε διαφάνεια.

Φαντάσου σε κάθε διαφάνεια ένας τίτλος και 3-5 κουκκίδες με 2 σειρές κείμενο. Ποια γραμματοσειρά χρησιμοποίησες;

Επισκέπτης
Δημοσ.

Χρησιμοποίησα τη γραμματοσειρά Georgia που ήταν επιλεγμένη από το μοτίβο της διαφάνειας."Δημοτικός".

Δημοσ.

Χρησιμοποίησα τη γραμματοσειρά Georgia που ήταν επιλεγμένη από το μοτίβο της διαφάνειας."Δημοτικός".

Οκ σ΄ευχαριστώ πολύ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...