Christos21417 Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Ποιο είναι το καλύτερο μέγεθος γραμματοσειράς για ένα powerpoint που θα γίνει σε προτζέκτορα; Δε θέλω να φαίνονται πολύ μικρά ούτε πολύ μεγάλα.
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Σε μέγεθος γραμματοσειράς 20, παρουσίασα την πτυχιακή μου και ήταν μια χαρά. Αφού ολοκληρώσεις το κείμενο, πάτα στο powerpoint 'προβολή παρουσίασης' να δεις αν φαίνονται καλά τα γράμματα.
Christos21417 Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Σε μέγεθος γραμματοσειράς 20, παρουσίασα την πτυχιακή μου και ήταν μια χαρά. Αφού ολοκληρώσεις το κείμενο, πάτα στο powerpoint 'προβολή παρουσίασης' να δεις αν φαίνονται καλά τα γράμματα. Σε όλο το κείμενο έβαλες 20; Στους τίτλους τι είχες; Στον υπολογιστή μια χαρά φαίνεται. Σε προτζέκτορα σε πανεπιστήμιο δε ξέρω πως θα φαίνεται.
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Μόνο στο κείμενο έβαλα 20, τους τίτλους τους είχα 33 μέγεθος. Σε αίθουσα θα γίνει η παρουσίαση ή κανα αμφιθέατρο? Γιατί παίζει ρόλο πόσο μακριά κάθονται αυτοί που θα παρακολουθούν.
Christos21417 Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Μόνο στο κείμενο έβαλα 20, τους τίτλους τους είχα 33 μέγεθος. Σε αίθουσα θα γίνει η παρουσίαση ή κανα αμφιθέατρο? Γιατί παίζει ρόλο πόσο μακριά κάθονται αυτοί που θα παρακολουθούν.Σε αίθουσα με 25 άτομα. Δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλη αίθουσα.
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Για τέτοια αίθουσα, εντάξει θα είναι τα μεγέθη γραμματοσειράς που σου πρότεινα. Συνήθως το μέγεθος γραμματοσειράς 'πάει' και με την έκταση του κειμένου στη εκάστοτε διαφάνεια.
Christos21417 Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Για τέτοια αίθουσα, εντάξει θα είναι τα μεγέθη γραμματοσειράς που σου πρότεινα. Συνήθως το μέγεθος γραμματοσειράς 'πάει' και με την έκταση του κειμένου στη εκάστοτε διαφάνεια. Φαντάσου σε κάθε διαφάνεια ένας τίτλος και 3-5 κουκκίδες με 2 σειρές κείμενο. Ποια γραμματοσειρά χρησιμοποίησες;
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Χρησιμοποίησα τη γραμματοσειρά Georgia που ήταν επιλεγμένη από το μοτίβο της διαφάνειας."Δημοτικός".
Christos21417 Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Χρησιμοποίησα τη γραμματοσειρά Georgia που ήταν επιλεγμένη από το μοτίβο της διαφάνειας."Δημοτικός". Οκ σ΄ευχαριστώ πολύ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα