heavyrain Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 αμα κάνει ένα χιλιάρικο δεν πρέπει να είναι και απο τις καλύτερες συσκευές σαν να μου λες τα αυτονόητα ότι η veyron τα πατάει όλα η σχεδόν όλα. Που ακριβως κολαει το καλο με την τιμη του; το ενα δεν αναιρει το αλλο... Δεν νομιζω να ειπα εφω η να ειπε κανεις οτι ειναι vfm! Η συγκριση με αμαξια ειναι ατυχης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neg Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Δεν είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί αλλά αρκετά κάλα, τα S. Τώρα τα Note είναι μια κατηγορία μόνα τους. Τα Note από το 5 και μετά είναι το ίδιο κινητό με το S με μεγαλύτερη οθόνη και πένα. Από εκεί και πέρα θα συμφωνήσω, είναι αρκετά καλά αλλά όχι και τα καλύτερα Smartphones τα τελευταία 3 χρόνια όπως λέει ο άλλος από πάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AlexKane Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Δεν είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί αλλά αρκετά κάλα, τα S. Τώρα τα Note είναι μια κατηγορία μόνα τους. Θα συμφωνήσω! Για όσους επιθυμούν το σύνηθες concept με ευμεγέθη οθόνη και πένα, η shammy ηγείται στη συγκεκριμένη κατηγορία εδώ και χρόνια. Δε νομίζω ότι η σύγκριση με τα S είναι έγκυρη, αφού μιλάμε για συσκευές άλλου τύπου και εκεί όμως παραδίδει μαθήματα στους ανταγωνιστές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Yeroplatanos Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Θα συμφωνήσω! Για όσους επιθυμούν το σύνηθες concept με ευμεγέθη οθόνη και πένα, η shammy ηγείται στη συγκεκριμένη κατηγορία εδώ και χρόνια. Δε νομίζω ότι η σύγκριση με τα S είναι έγκυρη, αφού μιλάμε για συσκευές άλλου τύπου και εκεί όμως παραδίδει μαθήματα στους ανταγωνιστές. δεν ειχα ποτε note και λογικα δεν θα εχω και ποτε γιατι σε αντιθεση με τα s αυτα διατηρουν την τιμη τους πιο πανω οποτε no money.αλλα το note 5 απο το s6 edge plus η το s7 edge απο το note 7(αλλο που εγινε οτι εγινε) ποια μεγαλη διαφορα εχουν?τοσο πολυ αλλάζει το πενακι την εμπειρια χρησης? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AlexKane Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 ^Αυτό που επιτυγχάνει το stylus είναι ότι προσφέρει αμεσότητα σε συγκεκριμένες λειτουργίες όπως πχ, σημειώσεις, annotations κλπ. Πρακτικά, μπορείς να αξιοποιήσεις ορισμένες από τις υπάρχουσες λειτουργίες της συσκευής, με πιο εύκολο τρόπο. Σε σχέση με τις συσκευές που αναφέρεις, παρέχει έναν επιπλέον τρόπο αλληλεπίδρασης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα