Προς το περιεχόμενο

Φήμες για διπλή κύρια κάμερα και Infinity Display στις 6,3 ίντσες στο Samsung Galaxy Note8

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αραγε πόσο θα κοστίζει? Χμμμ... 1000? 1500 ευρώ? Πολύ θα πάει είμαι σίγουρος. Λίγοι, τρελοί και εκλεκτοί θα το αποκτήσουν. Πάντως κρατάω μικρό καλάθι όσπου να το πιάσω στα χέρια μου. 

Μια κίνηση απομένει στην Samsung για να τα διαλύσει όλα ... Αλλά δεν την συμφέρει. Να βάλει όλο αυτό το εργοστάσιο σε ένα σώμα φθηνότερο με ποιο απλή οθόνη για τους σκληροπυρηνικούς που ενδιαφέρονται μόνο για δύναμη αυτονομία και δυνατότητες. Και να το βάλει στα 500-600 ευρώ.. Ναι αλλά να έχει ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια τεχνικά χαρακτηριστικά με αυτό και με το S8/S8+ κλπ... 

Ότι έκανε η Xiaomi.. Mimix με αληθινό χρυσό (άχρηστο για πολλούς) και οθονάρα στα 900 και mi5s κοινό σχεδιασμό αλλά ίδια ακριβώς χαρακτηριστικά και καλύτερη(!) κάμερα στα 400...

Αν πράξει έτσι και η Samsung και δώσει επιλογές στους απαιτητικούς στον όρο κόστος/απόδοση και είμαι σίγουρος ότι δεν πρόκειται να την αγγίξει κανείς και τίποτε για πολλά χρόνια. 

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Αραγε πόσο θα κοστίζει? Χμμμ... 1000? 1500 ευρώ? Πολύ θα πάει είμαι σίγουρος. Λίγοι, τρελοί και εκλεκτοί θα το αποκτήσουν. Πάντως κρατάω μικρό καλάθι όσπου να το πιάσω στα χέρια μου. 

Γιαυτό μην είσαι σίγουρος.Στα υπόλοιπα που λες πολλά like!!

Το επόμενο μου (πιθανώς) κινητό, θα αποκτηθεί γύρω στο Πάσχα 2018...! :D

Εάν η παρουσίαση γίνει των Οκτώβρη και η συσκευή διατεθεί πχ. ένα μήνα μετά (Νοέμβριο) τότε τον Απρίλιο η τιμή του θα είναι αρκετά καλή.

https://youtu.be/fddIl8UGFvE

Η Χρονια που θα αλλαξω το Note 3 ειναι φετος αντε αντε η απλο S8 ή S8 note για να δουμε :D. Μαλλον Note βλεπω ;) 

+1 για dual cam !

Ίδιο με το note σε φάρδος είναι το s8+,λογικά το note 8 να είναι σε φάρδος 5.8-5.9"

Το S8+ είναι σε πλάτος όσο το Note 7 (5.7") που έχει μικρά bezels, αυτό εδώ θα είναι όσο το Note 5 (επίσης 5.7"). Χωρίς να λάβουμε υπόψη μας τα bezels, οι 6.4" 18.5:9 = 5.7" 16:9

προφανως ειμαι σωστος ρε μεγαλε.εκανα ενα αστειο για το note 7 και με ειπατε φανατισμενο(που προφανως δεν ειμαι αφου εχω σαμμυ) οπαδο(εγω παντα σαμσουνγκ εχω οπαδος ποιου ειμαι λοιπον?) και οτι ειμαι εμπαθης στα θεματα τεχνολογιας καλα αυτο και αν ειναι οτι να ναι.αν εσυ αντιμετωπιζεις τη σαμσουνγκ σαν θρησκεια εγω τι να σου κανω.εγω ενα σχολιο εκανα και εσυ αρχισες τους χαρακτηρισμους.μην λες με ποσους θα τα βαλω εσυ το ξεκινησες

Αδερφέ, μην το κάνουμε προσωπικό. Δεν έχω τίποτα μαζί σου και σου μιλάω ειλικρινά δεν έκανα το αρχικό σχόλιο για εσένα (ούτε καν είδα το username σου). Γενικό ήταν το σχόλιο, γιατί το θέμα με την μπαταρία του Note, έχει (κατά την άποψή μου) εξαντληθεί. Απλά σου απάντησα, διότι  εσύ έκανες παράθεση το σχόλιο μου και κατά κάποιον τρόπο το έκανες προσωπικό, εγώ δεν είχα κάνει καμιά παράθεση αρχικώς σε κανέναν- τη στιγμή που μάλιστα, δεν ήσουν ο μόνος που έκανες αναφορά στην μπαταρία που "έσκαγε". Το χιούμορ φυσικά πάντα είναι αποδεκτό. Τέλος, αναφέρεσαι σε εμένα "ότι έχω θρησκεία τη Samsung" ενώ επί της ουσίας δεν έχω κάνει κανένα σχόλιο θαυμασμού στην παρούσα είδηση - λάτρης της τεχνολογίας είμαι και απολαμβάνω τις αναρτήσεις του insomnia. Ας το τερματίσουμε εδώ, είμαι βέβαιος ότι παρασυρθήκαμε και οι δύο. 

• Like 1

Μάλλον δεν έχω καταλάβει κάτι ... θελουμε μικρά κινητά με μεγάλες οθόνες ; η θελουμε μεγάλα κινητά με μεγάλες οθόνες ; γιατί και στις 5,8 ίντσες η οθόνη είναι αρκετά μεγάλη για τους απαιτητικούς και πραγματικά απόρησα φέτος με το 6,2 ιντσών S8 , νόμιζα το ταβάνι θα ήταν οι 5,8 και το δεύτερο μοντέλο θα ήταν 5,κάτι ψιλά. Προσωπικά τα χέρια μου παραμένουν ίδια σε μέγεθος και θα εκτιμούσα κάτι μικρότερο με μεγάλη οθόνη , κάτι που απέτυχε να δώσει η Samsung

Οτι και να βαλει θα ειναι η καλυτερη συσκευη, οπως καθε χρονο τα S και τα note ειναι οτι καλυτερο κυκλοφορει στην αγορα τα τελευταια 3 χρονια.

Έλα πες την αλήθεια, δεν έχεις πιάσει τα τελευταία χρόνια άλλη συσκευή στα χέρια σου. Ότι καλύτερο κυκλοφορεί λέει :P παραλίγο να με πνίξεις από τα γέλια.

• Like 2

Έλα πες την αλήθεια, δεν έχεις πιάσει τα τελευταία χρόνια άλλη συσκευή στα χέρια σου. Ότι καλύτερο κυκλοφορεί λέει :P παραλίγο να με πνίξεις από τα γέλια.

Άργησες, έχεις lag; 

• Like 3

Οτι και να βαλει θα ειναι η καλυτερη συσκευη, οπως καθε χρονο τα S και τα note ειναι οτι καλυτερο κυκλοφορει στην αγορα τα τελευταια 3 χρονια.

αμα κάνει ένα χιλιάρικο δεν πρέπει να είναι και απο τις καλύτερες συσκευές :P 

σαν να μου λες τα αυτονόητα ότι η veyron τα πατάει όλα η σχεδόν όλα.

Για αυτο λεγεται NOTE ΓΚΑΣΜΑ, ΑΥΤΟ ειναι το selling point. Τα 5" ειναι αλλη σειρα. Σαν να μου λες "ΕΛΕΟΣ με αυτα τα τρακτερ, γιατι δεν βγαζουν την τσουγκρανα να το κυκλοφορω στην πολη;" ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ.

Το κακο δεν ειναι αυτο ομως, το κακο ειναι οτι ατομα που δεν μπορουν να κανουν τον πιο ΑΠΛΟ συνειρμο πριν πουνε την βλακεια τους πανε στις εκλογες και ψηφιζουν για μας τους επομενους, καμια ελπιδα.

ΝΟΤΕ ΓΚΑΣΜΑ λέγεται; Νόμιζα Note 8.

Το τι διαβάζω εδώ μέσα... Btw, η τσουγκράνα είναι add-on δεν είναι ενσωματωμένη στο τρακτέρ.

Και κλείνει με το θεικό αναγωγικό σφάλμα, αφού δεν καταλαβαίνεις το σκοπό του Note, γιατί ψηφίζεις; Λες και έχει σημασία τι ψηφίζεις.

Και βλέπω και έτοιμη την καραμελίτσα α, εσείς οι γέροι φταίτε γι αυτόν τον κόσμο, καμία ελπίδα.

Γέλασα όμως, γι αυτό σε σχολιάζω.

Δεν πιστέυω να θέλετε να σχολιάσω και το note gasma, δε βρίσκω καμία ουσία σε αυτό, αλλά το marketing είναι καλό. Να κάθεται να συζητάει ο κόσμος 6 μήνες πριν βγει κάτι πως θα είναι. Consume bitches, give all your caring to that.

Άργησες, έχεις lag; 

To ίδιο θα σε ρωτούσα, τι έγινε σου πήρε χρόνο να κατατάξεις τις διπλές εφαρμογές και άρχισε να κάνει σπασίματα ο κουβάς που ονομάζετε Smartphone;

Έλα πες την αλήθεια, δεν έχεις πιάσει τα τελευταία χρόνια άλλη συσκευή στα χέρια σου. Ότι καλύτερο κυκλοφορεί λέει  :P παραλίγο να με πνίξεις από τα γέλια.

Δεν είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί αλλά αρκετά κάλα, τα S. Τώρα τα Note είναι μια κατηγορία μόνα τους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...