Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,παραγγέλνω συχνά από το συγκεκριμένο σάιτ αλλά μικρόπραγματα.Αυτη την φορά σκεφτόμουν να πάρω ένα κινητάκι το xiaomi 4x απλά δεν είμαι και πολύ σχετικός με τις αγορές από έξω και δεν πρόκειται για 10-20 ευρώ θέλω να ρωτήσω σχετικά με το τελωνείο.Ύπαρχει μεγάλη πιθανότητα να περάσει τελωνείο και αν ναι ποσά θα χρειαστεί να πληρώσω σε περίπτωση που το πιάσουν

Δημοσ.

Αν εισαι Αθηνα ειναι λιγο πιο χαλαρα τα πραγματα αποτι στην θεσσαλονικη. Αν μπει τελωνειο πληρωνεις 24% φπα και +12€ εξοδα εκτωλενισμου απο τα ελτα.

• Like 1
Δημοσ.

Αν εισαι Αθηνα ειναι λιγο πιο χαλαρα τα πραγματα αποτι στην θεσσαλονικη. Αν μπει τελωνειο πληρωνεις 24% φπα και +12€ εξοδα εκτωλενισμου απο τα ελτα.

Κατερίνη είμαι,λες να το ρισκάρω;

Δημοσ.

Απο θεσσαλονικη θα περασει οποτε 80% τελωνειο. Παρτο απο ευρωπαικη αποθηκη αν υπαρχει σε στοκ με μικρη διαφορα στην τιμη.

Δημοσ.

Κινητά από Κίνα είπαμε ή από eu αποθήκη ή από Vickmall και Coolicοοl που παίζει σίγουρα τριγωνική.

Τριγώνη τι είναι;ότι πάει σε ευρωπαϊκή χώρα και μετά έρχεται Ελλάδα;

Δημοσ.

Μαλλον κατι τετοιο αλλα ας το εξηγησει καλυτερα newsformobiles.

Άμα είναι έτσι δεν θα έχω θέμα αφού gb είναι από Κίνα

Δημοσ.

Τριγωνική είναι, στέλνει το μαγαζί στην αποθήκη του συνήθως στην ευρώπη και εσένα σου έρχεται από εκεί μέσω acs συνήθως, παρακάμπτοντας τα έξοδα τελωνείου, αφού τα έχει δώσει το κατάστημα. Το gearbest είχε παλιότερα τριγωνική, δεν έχω ακούσει να έχει τώρα (αν και στο fb σε κάποια πράγματα γράφει ότι σε περίπτωση τελωνείου σε αποζημειώνουν). Καλύτερα να το έχεις γραπτά από αυτούς εάν αποζημειώνεσαι ή εάν υποστηρίζουν τριγωνική. Αλλιώς όπως έχω πει, eu αποθήκη ή Vickmall ή Coolicοοl που σίγουρα την υποστηρίζουν.

Δημοσ.

Μεταφορικα? Λογω κουριερ δεν πρεπει να ειναι ανεβασμενα?

+2.5$ στο vickmall, +7$ στο coolicοοl, +24%φπα και 13€ το τελωνείο. Διάλεξε....
  • Like 1
Δημοσ.

Τριγωνική είναι, στέλνει το μαγαζί στην αποθήκη του συνήθως στην ευρώπη και εσένα σου έρχεται από εκεί μέσω acs συνήθως, παρακάμπτοντας τα έξοδα τελωνείου, αφού τα έχει δώσει το κατάστημα. Το gearbest είχε παλιότερα τριγωνική, δεν έχω ακούσει να έχει τώρα (αν και στο fb σε κάποια πράγματα γράφει ότι σε περίπτωση τελωνείου σε αποζημειώνουν). Καλύτερα να το έχεις γραπτά από αυτούς εάν αποζημειώνεσαι ή εάν υποστηρίζουν τριγωνική. Αλλιώς όπως έχω πει, eu αποθήκη ή Vickmall ή Coolicοοl που σίγουρα την υποστηρίζουν.

να σε καλα φιλε,δηλαδη αμα το παρω απο gb ας πουμε,θα τους στειλω μυνημα οτι θελω να το παρω με τριγονικη?(πως μεταφραζεται αυτο?) και αμα μου ερθει και περασει τελωνιο ας πουμε μετα τους ξαναστελνω μυνημα να με αποζημιωσουν?

αμα επιλεξω ενα απο τα αλλα δυο καταστηματα που μου προτεινες παλι πρεπει να τους το πω η θα μου ερθει σιγουρα με τριγωνικη?

και κατι αλλο,αξιζει η διαφορα απο αυτα τα δυο ? 

https://www.vickmall.com/xiaomi-redmi-note-4x-ram-4gb-rom-64gb-4g-lte-smartphone-5-5-inch-fhd-screen-miui-8-mtk-helio-x20-octa-core-2-1ghz-rom-13-0mp-touch-id-4100mah-battery-full-black.html

https://www.vickmall.com/xiaomi-redmi-note-4x-ram-3gb-rom-32gb-4g-lte-smartphone-5-5-inch-fhd-screen-miui-8-snapdragon-625-octa-core-2-0ghz-rom-13-0mp-touch-id-4100mah-battery-silver-gray.html

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...