Προς το περιεχόμενο

samsung s8 replace

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Έχουν πάει αρκετοί γνωστοί μου S7 και S7 edge στην Sammy για αλλαγή μπαταρία και οθόνης και τους είπαν ότι παπαλα το χαρακτηριστικό αυτό. Μακάρι να βγω ψεύτης με το s8

Η smartech που ρώτησα όταν έκανα αλλαγή οθόνης μου επιβεβαίωσαν ότι δεν δεν χάνετε,
  • Moderators
Δημοσ.

η smartech ειναι επισημη αντιπροσωπια service της samsung?

Ναι μπορεί να γράφετε λίγο διαφορετικά αλλά ναι υπάρχουν και μερικά ακόμα που είναι εξουσιδοτημενα
Δημοσ.

Λοιπον εν τελει το πρόβλημα λυθηκε...Μετα από ένα αναλυτικο και καλογραμμενο email που εστειλα σε

samsung και plaisio το κινητο αντικατασταθηκε πλήρως..Επειδη τα καλα πρεπει να λεγονται..συγχαρητηρια στην Πλαισιο πρωτίστως αλλα και στη Samsung δευτερευόντως για την βοηθεια...Ιδιως το τεχνικο τμημα της Plaisio σε επικοινωνια με τη Samsung πραγματικα σε 2 μερες επιταχυνε τις διαδικασιες και το κινητο αλλαχτηκε..για την ιστορια απλα να αναφερω ότι η καινουρια συσκευη δεν εχει ΚΑΝΕΝΑ απολυτως πρόβλημα και είναι απολυτα λειτουργικη...κατι το οποιο φανηκε από την ΠΡΩΤΗ στιγμη που ανοιξα τοπ κινητο...Πραγματικα δε γνωριζω τι ειχε συμβει με το πρωτο αλλα θυμαμαι χαρακτηριστικα ότι ενεργοποιώντας το μου εβγαζε γλωσσα εισαγωγης κατι αλαμπουρνέζικα...Με το καινουριο όλα εν τελει οκ!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...