Moderators Inuyasha Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Moderators Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Έχουν πάει αρκετοί γνωστοί μου S7 και S7 edge στην Sammy για αλλαγή μπαταρία και οθόνης και τους είπαν ότι παπαλα το χαρακτηριστικό αυτό. Μακάρι να βγω ψεύτης με το s8Η smartech που ρώτησα όταν έκανα αλλαγή οθόνης μου επιβεβαίωσαν ότι δεν δεν χάνετε,
trelofanis Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 η smartech ειναι επισημη αντιπροσωπια service της samsung?
Moderators Inuyasha Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Moderators Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 η smartech ειναι επισημη αντιπροσωπια service της samsung?Ναι μπορεί να γράφετε λίγο διαφορετικά αλλά ναι υπάρχουν και μερικά ακόμα που είναι εξουσιδοτημενα
trelofanis Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Λοιπον εν τελει το πρόβλημα λυθηκε...Μετα από ένα αναλυτικο και καλογραμμενο email που εστειλα σε samsung και plaisio το κινητο αντικατασταθηκε πλήρως..Επειδη τα καλα πρεπει να λεγονται..συγχαρητηρια στην Πλαισιο πρωτίστως αλλα και στη Samsung δευτερευόντως για την βοηθεια...Ιδιως το τεχνικο τμημα της Plaisio σε επικοινωνια με τη Samsung πραγματικα σε 2 μερες επιταχυνε τις διαδικασιες και το κινητο αλλαχτηκε..για την ιστορια απλα να αναφερω ότι η καινουρια συσκευη δεν εχει ΚΑΝΕΝΑ απολυτως πρόβλημα και είναι απολυτα λειτουργικη...κατι το οποιο φανηκε από την ΠΡΩΤΗ στιγμη που ανοιξα τοπ κινητο...Πραγματικα δε γνωριζω τι ειχε συμβει με το πρωτο αλλα θυμαμαι χαρακτηριστικα ότι ενεργοποιώντας το μου εβγαζε γλωσσα εισαγωγης κατι αλαμπουρνέζικα...Με το καινουριο όλα εν τελει οκ!!
GeorgeSmirlis Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Τα κατάφεραν μετά από ένα μήνα. Σιγά την φοβερή εξυπηρέτηση.
trelofanis Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 εάν δεν επεμενα φιλε δυστηχως δε θα γινοταν ποτε τιποτα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα