trelofanis Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Σε συνεχεια προηγουμενου θεματος που ΟΡΘΑ κλειδωθηκε από moderator λογω ανταλλαγης ειρωνικων σχολιων...απλα να ενημερωσω τους ενδιαφέροντες και να προστατεψω τους οποιους εχουν το ιδιο πρόβλημα ότι το κινητο δεν επανηλθε και μετα από κάθε είδους reset στο service και εγινε αντικατασταση της πλακετας του κινητου...δεν το εχω παραλαβει και δε ξερω φυσικα αν θα παρουσιασει εκ νεου το πρόβλημα...αιτηθηκα στην εταιρεια ολικη αντικατασταση κινητου,περιμενω ειδοποιηση αλλα προφανως δυσκολα θα ικανοποιηθεί το αιτημα μου.... αυτά....
GeorgeSmirlis Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Μολις ξεχασες την αδιαβροχοποιηση. . Καλα ξεμπερδεματα.
GeorgeSmirlis Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Στις ποσες μερες μετα την αγορα ανακαλυψες το προβλημα?
GeorgeSmirlis Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Μπορουσες να κανεις υπαναχωρησ η αγορας και να παρεις κανουριο με πιστωτικο απο το πλαισιο παλι. Φυσικα το ιδανικο θα ηταν doa μεσα σε 7 μερες αλλα ατυχησες.
GeorgeSmirlis Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Τωρα τιποτα απολυτως. Περιμενεις την συσκευη και ρωτας τι της κανανε. Δηλαδη αν αλλαξανε πλακετα, αν την αντικαταστησανε κτλ
trelofanis Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 μα φιλε μου αν την αλλαξουν ολη οκ....εχω κανει ηδη αιτημα για ολικη αλλαγη..αλλα με την πλακετα όπως ειπες και συ δε χανεται η αδιαβροχοποιηση?μπορω να στηριχθω πανω σε αυτό και να απαιτησω ολικη αλλαγη?
GeorgeSmirlis Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Αν γινει αντικατασταση τοτε θα εχεις και αδιαβροχοποιηση. Αν γινει μονο αντικατασταση πλακετας τοτε δεν θα εχεις.
trelofanis Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Οκ λοιπον..για να μη γινομαι κουραστικος θα το θεσω αλλιως..αν λοιπον με την αντικατασταση της πλακετας το προβλημα εξαλειφθει να εφησυχαστω?η επειδη προκειται για λιγοτερο απο μηνα κινητο και ανοιχτηκε να τους πω οτι χαθηκε η αδιαβροχοποιηση κ γω απαιτω αλλαγη?απλα μου κανει εντυπωση γιατι ετσι η αδιαβροχοποιηση σε εισαγωγικα απαγορευει το απλο ανοιγμα του κινητου για το οποιοδηποτε μικρο η μεγαλο προβλημα?
GeorgeSmirlis Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Οκ λοιπον..για να μη γινομαι κουραστικος θα το θεσω αλλιως..αν λοιπον με την αντικατασταση της πλακετας το προβλημα εξαλειφθει να εφησυχαστω?η επειδη προκειται για λιγοτερο απο μηνα κινητο και ανοιχτηκε να τους πω οτι χαθηκε η αδιαβροχοποιηση κ γω απαιτω αλλαγη?απλα μου κανει εντυπωση γιατι ετσι η αδιαβροχοποιηση σε εισαγωγικα απαγορευει το απλο ανοιγμα του κινητου για το οποιοδηποτε μικρο η μεγαλο προβλημα?Δηλαδή δεν σε πειράζει που θα μειωθεί η μεταπωλητικη του αξία; Στο μέλλον θα το πουλήσεις πχ πολύ φθηνότερα από ένα που είναι άριστο και δεν έχει ανοιχτεί ποτε
trelofanis Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Συμφωνω 100% μαζι σου!!Εγω ομως πως τους πειθω να μου το αλλαξουνε?
Moderators Inuyasha Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Moderators Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Μολις ξεχασες την αδιαβροχοποιηση. . Καλα ξεμπερδεματα. Αυτο από που το συμπεραίνεις? Στο s7 edge έχεις κανονικά αδιάβροχοποιηση αν στο ανοίξουν, αν πάει στο κυρ Μήτσο της γειτονιάς να κάνει κάποια επισκευή τότε ναι θα την χάσεις
GeorgeSmirlis Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Αυτο από που το συμπεραίνεις? Στο s7 edge έχεις κανονικά αδιάβροχοποιηση αν στο ανοίξουν, αν πάει στο κυρ Μήτσο της γειτονιάς να κάνει κάποια επισκευή τότε ναι θα την χάσεις Έχουν πάει αρκετοί γνωστοί μου S7 και S7 edge στην Sammy για αλλαγή μπαταρία και οθόνης και τους είπαν ότι παπαλα το χαρακτηριστικό αυτό. Μακάρι να βγω ψεύτης με το s8
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα