odygr02 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2004 Έχω το Acer Travelmate 290Lmi laptop, το οποίο έχει ένα DVD-RW Teac DV-W22E. http://www.teac.co.jp/dspd/product/optical/dv-w22e.html Το laptop έχει Windows XP Home Edition. Όταν γράφω DVD με Nero, Instant Copy, DVD Decrypter η ταχύτητα εγραφής είναι 1x και ας έχω επιλέξει 2x. Τα DVD-R που έχω χρησιμοποιήσει είναι Taiyo 2x και 4x, TDK 4x. Τι μπορεί να φταίει??
Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2004 mpouuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Τι ...ωραια απαντηση...Και ειναι η πρωτη σου φιλε...Αμαν !!!!! :twisted: :twisted: :twisted:
marios1957 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2004 Γιάννη,κρατάς τα κλειδιά πρόχειρα;Άνοιξε σε παρακαλώ την πόρτα,να πάει να παίξει στην αυλή...
Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2004 Γιάννη,κρατάς τα κλειδιά πρόχειρα;Άνοιξε σε παρακαλώ την πόρτα,να πάει να παίξει στην αυλή... Μαλλον καπου αλλου πρεπει να παει αλλα καποιος.... κοιμαται!!!Εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε !!!!!!!!!Super moderator ???????? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
keeper Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2004 dokimase alla dvdr ta dvdr pou perneis den ypostirizontai apo tin siskeuh sou
panokali Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2004 Σε συνδυασμό με αυτό που λέει ο keeper ψάξε να δεις αν υπάρχει κάποιο ενημερωμένο firmware για τη συσκευή σου. Ίσως μετά το update να υποστηρίζει περισσότερα (και σωστότερα) δισκάκια (ανάλογα με τα fixes του).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.