Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα,

εχω το εξης προβλημα με την agp

η μητρικη μου δουλευει κανονικα με την πανω καρτα (χωρις ανεμιστηράκι) , ειναι ομως 128 mb

εχω μια δευτερη καρτα agp (η κατω με ανεμιστηρακι) Ati Radeon x800 pro 256 mb και θελω να βαλω την δευτερη λογο περισσοτερων mb

οταν βαζω την δευτερη καρτα στην θεση agp ,μου εμφανιζει στην οθονη

you have not connected the power cable of your video card. please refer to the '''started guide '' for proper hardware instalation

η δευτερη καρτα παιρνει συνδεση εξωτερικης τροφοδοισας (σαν σκληρο δισκο 4pin ), το συνδεω κανονικα

εχω αλλαξει 3 τροφοδοτικα και μου κανει το ιδιο προβλημα

μητρικη abit is7 socket 478 cpu p4 3ghz

psu 420 watt

ram 4 gb

παρατηρισα οτι η μια καρτα εχει 1 εγκοπη και η αλλη 2

εχει τυχει σε καποιον τετοιο προβλημα ;

και κατι αλλο , πως μπορω να βρω τι μοντελο ειναι η πρωτη καρτα (128 mb) , αφου δεν γραφει πανω της

ευχαριστω

post-394889-0-30459700-1494942015_thumb.jpg

Δημοσ.

Καλησπέρα, το μόλεξ στην κάρτα το συνέδεσες και σε 2ο καλώδιο, να δοκιμάσεις μπας και είχε ζημιά το πρώτο?

Δημοσ.

ευχαριστω για την απαντηση,

ναι εχω δοκιμασει ολα τα μολεξ (κιτρινο, μαυρο, μαυρο, κοκκινο) , εχω αλλαξει και τροφοδοτικο , το εχω ελεγξει το μολεξ και με βολτομετρο και ειναι οκ . το μολεξ και να το βαλεις αναποδα δεν μπαινει .

η καρτα γραφικων παιζει κανονικα σε αλλη μητρικη (εγεινε τεστ στην gigabyte ga 81865gme)

Δημοσ.

Μόνο κάποια ασυμβατότητα με την μητρική υποθέτω. Την 1η κάρτα γραφικών μπορείς να δεις μοντέλο απο την ταμπέλα/αυτοκόλλητο. Αν δεν βγάλεις άκρη πόσταρε φωτογραφία κοντινή να σου πω.

Δημοσ.

καλησπερα,

εχω το εξης προβλημα με την agp

η μητρικη μου δουλευει κανονικα με την πανω καρτα (χωρις ανεμιστηράκι) , ειναι ομως 128 mb

εχω μια δευτερη καρτα agp (η κατω με ανεμιστηρακι) Ati Radeon x800 pro 256 mb και θελω να βαλω την δευτερη λογο περισσοτερων mb

Επειδή; Σου κολλάει πουθενά; Φαντάζομαι σε τόσο παλιό σύστημα παιχνίδια δύσκολα οπότε μόνο για γραφείο, δεν σου βγάζει κάποια ανάλυση;

Δημοσ.

Aν δεχθούμε οτι είναι οκ η κάρτα και τα τροφοδοτικά που δοκίμασες ίσως κάποιο compatibillity με τον δίαυλο agp, σπάνιο αλλά πιθανό συνήθως έπαιζαν ασυμβατότητες με την τάση του διαύλου agp 1.0 3.3v agp 2.0 1.5v όπου κάποιες vga δεν έπαιζαν σωστά επειδή κάποιοι κατασκευαστές μητρικών π.χ. asrock agi slot, έκαναν τα δικά τους agp και pci-x στην ίδια μητρική δεν γινόταν να πετύχουν 100% συμβατότητα με όλους τους πιθανούς συνδυασμούς

Θυμάμαι μόνο μια περίπτωση που μου είχε τύχει με μια μητρική της msi  (μοντέλο δεν θυμάμαι) που είχε πάνω agp 4X να παίζει κανονικά με asus 6600 256mb ddr που ήθελε δική της τροφοδοσία 4pin molex, ενώ με την 6600GT 128mb ddr3 να εκκινεί και να μαυρίζει η οθόνη μόλις έμπαινε στα windows και τέρμα, κάποιος θα έλεγε τροφοδοτικό ή κάρτα γραφικών, nope η κάρτα έπαιζε κανονικά σε qdi μητρική και το τροφοδοτικό ήταν οκ επίσης, το πρόβλημα έφτιαξε με bios update, δεν λέω οτι είναι η περιπτωσή σου μιάς και απο τα specs της μητρικής σου φαίνεται μηχανικά τουλάχιστον να είναι συμβατή τόσο με agp 4X όσο και με 8Χ 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...