AMWN_RA Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Εμένα μου φαίνεται οτι εκμεταλλεύονται όλο αυτό με το wannacry για να κάνουν διαφήμιση στην ταινία. Ξαφνικά μια μέρα μετά το wannacry βγήκε όλως τυχαίως οτι θέλουν λίτρα για την ταινία.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Super Moderators Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Εμένα μου φαίνεται οτι εκμεταλλεύονται όλο αυτό με το wannacry για να κάνουν διαφήμιση στην ταινία. Ξαφνικά μια μέρα μετά το wannacry βγήκε όλως τυχαίως οτι θέλουν λίτρα για την ταινία. Πόσα ζήτησαν; Μισό τόνο; 2
mkdir Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Εγω θα περιμένω να τη δω οταν την παίξει το STAR χαχααχα θεός!!! 1
Luxx Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Εχω μια απορια. Εστω οτι η disney δινει τα λεφτα. Πως εξασφαλιζει οτι οι hackers δε θα ανεβασουν την ταινια παρα ταυτα; Εδω καποιο αλανι να απαντησει;
kostool13 Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Εδω καποιο αλανι να απαντησει; wth man... τι απορία είναι αυτή; Σε οποιαδήποτε περίπτωση λύτρων, τι εγγύηση έχει αυτός που θα τα δώσει; Είτε δεν τα δίνεις και ελπίζεις να μπλοφάρουν ή/και να τους εντοπίσουν οι αρχές εγκαίρως, είτε τα δίνεις και ελπίζεις να κρατήσουν το λόγο τους.
deanorneo Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 λοιπον φιλε μου hacker, θελω να δω τα εξης movies: justice league και the wonder woman. Ή μπορεις απλα να μου πεις πως το κανεις να τις "κατεβαζω" μονος μου.! ty
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα