Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μετρητα, χρυσος, κλπ

οπως στις απαγωγες που βλεπουμε στις ταινιες ;)

το θεμα ειναι οτι με τα μετρητα πρεπει να στεισεις "μεγαλη μπιζνα" για να αξιζει τον κοπο και το ρισκο, οπως με την "συμμορια των 11".

ενω με τα κρυπτος ζητας ενα μικρο ποσο απο 100αδες θυματα που μπορει να βρισκονται χιλιομετρα μακρυα :P

Είναι και πιο ασφαλές το btc για αυτούς όμως, έτσι δεν είναι;

Δημοσ.

Τώρα με τις ψηφιακές κόπιες η δουλειά πρέπει να είναι πολύ ποιο εύκολη​ , λέτε να ήθελε να δει πρώτος αυτό το ανοσιούργημα ο Κιμ ; :P

Όχι ακριβώς, ο Κιμ παίρνει την εκδίκηση του για την προβολή της ταινίας "The Interview"!

Δημοσ.

Εχω μια απορια. Εστω οτι η disney δινει τα λεφτα. Πως εξασφαλιζει οτι οι hackers δε θα ανεβασουν την ταινια παρα ταυτα;

Δημοσ.

Εγώ ξενερωνω στην ιδέα ότι πλέον το hacking δεν είναι for fun αλλά καθαρά επάγγελμα για να βγάζεις λεφτά κτλ. Εκεί που παλιά ήμουν fan να διαβάσω ότι συστήματα παραβιάστηκαν και η τάδε κρυπτογράφηση έπεσε χωρίς να γίνει τίποτε άλλο και έλεγα μπράβο στα μυαλά... τώρα απλά εμετός και απέχθεια.

Hackers γαμανε τον ταδε κολοσσό, hackers ζητούν λύτρα να μην ανεβάσουν τις γυμνές σου φωτογραφίες στο ίντερνετ από το ταδε ransomware και άλλες παπαριες και βλακείες.

Αυτοί είναι οι blackhat hackers. Κατάπτυστοι μεν, ιδιοφυείς δε. Κι όποιος πει ότι δεν είναι ιδιοφυείς θα ήθελα να μου αποδείξει τις δυνατότητες του να κάνει hacking ενα pc που θα του παρέχω με windows xp realtime.

Δημοσ.

Ρε λαμογια κατεβαζετε ολοι και βλεπετε τσαμπα ταινιες ε? :P

μπα εγω βαριέμαι μεχρι και να τις κατεβάσω να τις δω...... για μουσικη δεν το συζητώ.. ουτε καν.....

μονο games πλέον. 

Επισκέπτης
Δημοσ.

Να παρουν τα φραγκα και μετα απο μιση ωρα να την ανεβασουν μα τη δουμε εμεις που δεν εχουμε φραγκα ουτε για σινεμα...

Δημοσ.

"οποιος βιαζεται σκονταφτει"!

αν την δειτε μερικους μηνες μετα σε blue ray ποιοτητα, τι θα παθετε?

η υπομονη ειναι αρετη!

• Super Moderators
Δημοσ.

"οποιος βιαζεται σκονταφτει"!

αν την δειτε μερικους μηνες μετα σε blue ray ποιοτητα, τι θα παθετε?

η υπομονη ειναι αρετη!

Το να πάει κάποιος cinema βέβαια, out of the question :P

• Like 1
Δημοσ.

Να τα.... Ευκαιρια να φερουμε νομους να καταργησουμε την ελευθερια του ιντερνετ και να καταργησουμε την προστασια τον προσοπικων μας δεδομενων και ολα αυτα για προστασια τον μεγαλων εταιριον. Να ρε παιδι μου...τυχαια πραγματα..συμπτωση.

• Like 1
Δημοσ.

Είναι και πιο ασφαλές το btc για αυτούς όμως, έτσι δεν είναι;

ετσι νομιζουν, προς το παρον. οσο εκπαιδευεται σωστα η ηλεκτρονικη αστυνομια με "καλους" χακερς τοτε θα τα βρισκουν και αυτοι μπαστουνια :)

Ομως το θεμα μας τωρα πλεον ειναι το πως ο καθε ενας απο  εμας θα ειναι "ασφαλης" να "ζει" στο διαδυκτιο. εκει υπαρχει μεγαλη ελλειψη παιδειας ακομα!

• Like 1
Δημοσ.

Η υπόθεση δεν έχει σχέση με τις απόψεις περί ελευθερίας του διαδικτύου και λοιπούς ρομαντισμούς. Δεν βλέπω να υπάρχει υπάρχει σε αυτή την ενέργεια κάποιο μήνυμα η διαμαρτυρία περί πνευματικής ιδιοκτησίας κλπ κλπ.

Πρόκειται για κοινό έγκλημα με στόχο τα χρήματα. Δε νοείται να επικροτούμε τέτοιου είδους πράξεις. Κάπου πρέπει να έχουμε χάσει μια βάση αρχών που χαρακτηρίζει κάθε πολιτισμένη κοινωνία.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν κοιτάνενα σβήσουν το χρέος της Ελλάδος,με ταινίες και εκβιασμούς ασχολούνται

και να το σβήσουν έτσι όπως είναι τα μυαλά και η λογική πάλι σε λίγους μήνες το ίδιο θα είναι.

Δημοσ.

Η κατασταση εχει ξεφυγει. Ειπαμε ολοι κατεβαζουμε αλλα περιμενουμε τον ευλογο κυκλο cinema-> BR -> Br rip. Οχι οτι ειναι νομιμο αυτο αλλα τελοςπαντων

καλα οι δυο τελευταιες "brrip" που ειδα (με τα περισσοτερα seed/leech) ηταν πιτα στα τετραγωνακια τα ματια μου πονεσαν.Λογικα τρολλαρουν τους τιτλους απλα για να μαζεψουν seeders

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...