Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν ηταν να γίνει στο τέλος του μήνα δεν χρειάζεται κκυβερνοεπιθεση για να βρεθεί. Θυμάμαι πολλά χρόνια πισω που ηταν προγραμματισμένη η παγκοσμια πρωτη του end of days στην Ελλάδα απο την uip και εχοντας πάρει ολα τα μέτρα η εταιρεία εδω περνάει μαύρος με cd στο caprice στο παγκρατι κ το χε.Ηταν κόπια για κριτικο κινηματογράφου και το γραφε κιόλας

• Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Μέχρι στιγμής δεν βλέπω να έχει ανέβει κάτι στα γνωστά σαιτ. Πάντως και να ανέβει δεν πρόκειται να το κατεβάσω, θα περιμένω να βγεί πρώτα στις αίθουσες. 

αυτο ακριβως μου ειπε τωρα συναδελφος, σιγα το θεμα,

οποιος θελει να την ευχαριστηθει στο σινεμα θα πηγαινε πριν,

στο σινεμα θα παει και τωρα, δεν νομιζω να αλλαξουν και πολλα

• Like 1
Δημοσ.

Ποιός σου είχε πει ότι ήταν "for fun" ? Όσοι το έκαναν αποσκοπούσαν στη προβολή και στο να ενταχθούν σε κρατικές και όχι μόνο υπηρεσίες με σκοπό το hacking.

Δεν έχω κάτι παραπάνω από αυτό που πιστεύω αλλά νομίζω ότι είχε ξεκινήσει ως κάτι διαφορετικό από το "πάω να βλαψω και δεν με νοιάζει ποιον ή τι". Ή τουλάχιστον θα ήθελα να πιστεύω αυτό το πράγμα.
  • Like 1
Δημοσ.

Η ταινία θα είναι το έκτρωμα της χρονιάς λίγο μας νοιάζει αν διαρρεύσει. Μόνο την πρώτη έχω δει οι υπόλοιπες είναι απλα αρμεγμα. Μπράβο στους hackers όχι ότι θα γίνει τίποτα αλλά τουλάχιστον δεν κάθονται.

• Like 2
Επισκέπτης
Δημοσ.

Μακαρι να τη βγάλουν στο νετ να τη δουμε πιο γρηγορα

Δημοσ.

Αν δε κάνω λάθος ο δόκιμος όρος σε αυτή τη περίπτωση δεν είναι «Hackers» αλλά «Crackers» ή ακόμα ορθότερα απλά «πειρατές, εκβιαστές».

Πάντως για ακόμα μια φορά ακούω ότι οι εταιρίες του Hollywood βγάζουν εκατομμύρια, έχουν υπερκέρδη κ.τ.λ.

Αυτό μας ενοχλεί και δε μας ενοχλούν άλλα.

Καμία τέτοια εταιρία που βγάζει υπέρ κέρδη δεν ανάγκασε κανέναν απολύτως και με κανένα τρόπο να πάει στο cinema, να αγοράσει κάποια ταινία της ή να αγοράσει αξεσουάρ και λοιπά μπλιμπλίκια που ενδεχομένως ανήκουν στις προωθητικές της ενέργειες.

Ο κάθε ένας επιλέγει αν έχει και όσα έχει το που θα τα διαθέσει. Είναι όμως παράλογη κατά τη γνώμη μου η λογική του «Αφού η εταιρία πάει καλά και έχει κέρδη ας την κλέψω».

Το ίδιο προφανώς ισχύει και σε άλλους κλάδους όπως π.χ. του λογισμικού.

• Like 4
Δημοσ.

Η ταινία θα είναι το έκτρωμα της χρονιάς λίγο μας νοιάζει αν διαρρεύσει. Μόνο την πρώτη έχω δει οι υπόλοιπες είναι απλα αρμεγμα. Μπράβο στους hackers όχι ότι θα γίνει τίποτα αλλά τουλάχιστον δεν κάθονται.

πως το ξερεις, αφου εχεις δει μονο την 1η;     :confused:

• Like 14
Δημοσ.

παιδες πλερωνω εγω να μην παιχτει πουθενα και χασουμε ποντους απο το σορβιουρβουρ...

εχουμε την οικονομικη κριση, να παμε και για πολιτισμικη κριση.... ουτε ο θεος δεν το θελει!!

Δημοσ.

Η πλάκα είναι ότι ο,τι βάλλει κατά του συστήματος (χάκερς που ζητούν λύτρα, ληστές τραπεζών κλπ) το μεταφράζουμε ως καλό. Ένα σύστημα που δημιουργήσαμε εμείς.

tumblr_m0wb2xz9Yh1r08e3p.jpg

ΥΓ Δεν με νοιάζει αν βγει η ταινία πριν ή μετά την επίσημη προβολή της

Δημοσ.

Ρε λαμογια κατεβαζετε ολοι και βλεπετε τσαμπα ταινιες ε?

:P

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...