Cr4zyc4t3 Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Καλησπερα, Εβγαλε το pc να κανει αναβαθμηση στην νεα εκδοση 1703 αμα θυμαμαι καλα την εκανα.Απο τοτε ειχα προβλημα με τα ακουστηκα και αρχισε να βγαζει blue screen μια ελεγε faulty hardware μια ελεγε memory manangment και γενικα εβγαζε κιαλλες που δεν θυμαμαι Αποφασισα να κανω καθαρη εγκατασταση των Windows 10 απο τοτε μου βγαζει blue sreen που λεει Αποκατασταση Ο υπολογιστης/συσκευη σας χρειαζεται επιδιωρθωση εν ηταν δυνατη η φορτωση του λειτουργικου συστηματος επειδη ο πυρηνας λειπει η περιεχει σφαλματα Αρχεια \Windows\system32\ntoskrnl.exe Κωδικος σφαλματος 0xc0000221 Βοηθηστε παιδια Πριν την καθαρη εγκατασταση παλι windows 10 ειχα επισης εκανα καθαρη εγκατασταση 6 φορες δεν μπορω να μπω σε safe mode οποιος μπορει ας βοηθησει ειναι επειγον οποιος μπορει ας βοηθησει ειναι επειγον
micos000 Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Δε θα μας πεις τι σύστημα έχεις, με τι μέσο έκανες την εγκατάσταση (αν είναι usb με ποιο πρόγραμμα το έφτιαξες) και από που κατέβασες το iso; Υποστηρίζει ο κατασκευαστής του συστήματος σου (λάπτοπ ή μητρικης) τα windows 10; Αν θέλεις, δοκίμασε να κατεβάσεις την 1607 έκδοση με τον εξής τρόπο... Άνοιξε τον edge ή τον internet explorer και κάνε επικόλληση τν παρακάτω σύνδεσμο https://www.microsoft.com/el-gr/software-download/windows10 Πάτα f12, πήγαινε στην καρτέλα Προσομοίωση και άλλαξε τη λειτουργία από το Microsoft Edge (ή το Internet Explorer) σε Apple safari (ipad). Θα γίνει αυτόματη ανανέωση της σελίδας και θα σε πάει να κατεβάσεις το iso αντί το εργαλείο και να διαλέξεις ποια έκδοση των 10 θέλεις. (creators ή anniverasary, επέλεξε την 2η και τα κακαθαρά 10 και όχι τα Ν). Μετά γλώσσα και αρχιτεκτονική (32/64, προτείνω την 64) Κατέβασε το iso και γράψτο σε dvd ή μετέφερε το σε usb με το rufus.
Cr4zyc4t3 Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Η μητρικη μου ειναι asrock H110M-HDV O επεξεργαστης ειμαι intel pentium g 4560 Και η ram kingston ddr4 4 gb Πριν μου συμβει αυτο παλι windows 10 ειχα και τα λατεβασα απο το site της Microsoft γενικα το pc πατας να ανοιξει αλλα μου πετάει αυτην την οθόνη κατευθειαν δεν μπορω να μπω στην επιφάνεια εργασίας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα