Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πήρα πρόσφατα ένα Netgear R6400 router και έχει επιλογές για QoS σε upstream ("optimized for gaming") και σε downstream ("improved video streaming")

η ερώτηση είναι, πρέπει να τα έχω και τα δύο ενεργοποιημένα; 

προς το παρόν έχω τσεκάρει το upstream (για gaming), το downstream QoS όμως δεν μπορώ να καταλάβω τι ρόλο παίζει, υποτίθεται με το που στέλνει τα πακέτα ο ISP πρέπει να τα παίρνει η συσκευή

Δημοσ.

Πήρα πρόσφατα ένα Netgear R6400 router και έχει επιλογές για QoS σε upstream ("optimized for gaming") και σε downstream ("improved video streaming")

η ερώτηση είναι, πρέπει να τα έχω και τα δύο ενεργοποιημένα; 

προς το παρόν έχω τσεκάρει το upstream (για gaming), το downstream QoS όμως δεν μπορώ να καταλάβω τι ρόλο παίζει, υποτίθεται με το που στέλνει τα πακέτα ο ISP πρέπει να τα παίρνει η συσκευή

αν δεν κανω λαθος δινει προταιρεοτητα σε συγκεκριμενες συσκευες.

δηλαδη να παιρνει πρωτα το pc σου που παιζεις Game και μετα καποιο κινητο η tv που παιζει youtube Κτλ

Δημοσ.

Μπορεις να τα εχεις και τα 2 αν καταλαβαινω σωστα τον ορο οπως το περιγραφεις στη δικια σου συσκευη. Στην ουσια σε download, δε μπορεις να εχεις qos οπως στο upload και αυτο που κανει η συσκευη ειναι να τα ξανασορταρει στο prerouting state.

Βοηθαει και αυτο παντως στο γενικοτερο qos.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...