Athanasios2104 Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Πήρα πρόσφατα ένα Netgear R6400 router και έχει επιλογές για QoS σε upstream ("optimized for gaming") και σε downstream ("improved video streaming") η ερώτηση είναι, πρέπει να τα έχω και τα δύο ενεργοποιημένα; προς το παρόν έχω τσεκάρει το upstream (για gaming), το downstream QoS όμως δεν μπορώ να καταλάβω τι ρόλο παίζει, υποτίθεται με το που στέλνει τα πακέτα ο ISP πρέπει να τα παίρνει η συσκευή
tyf Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Πήρα πρόσφατα ένα Netgear R6400 router και έχει επιλογές για QoS σε upstream ("optimized for gaming") και σε downstream ("improved video streaming") η ερώτηση είναι, πρέπει να τα έχω και τα δύο ενεργοποιημένα; προς το παρόν έχω τσεκάρει το upstream (για gaming), το downstream QoS όμως δεν μπορώ να καταλάβω τι ρόλο παίζει, υποτίθεται με το που στέλνει τα πακέτα ο ISP πρέπει να τα παίρνει η συσκευή αν δεν κανω λαθος δινει προταιρεοτητα σε συγκεκριμενες συσκευες. δηλαδη να παιρνει πρωτα το pc σου που παιζεις Game και μετα καποιο κινητο η tv που παιζει youtube Κτλ
rfc Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Μπορεις να τα εχεις και τα 2 αν καταλαβαινω σωστα τον ορο οπως το περιγραφεις στη δικια σου συσκευη. Στην ουσια σε download, δε μπορεις να εχεις qos οπως στο upload και αυτο που κανει η συσκευη ειναι να τα ξανασορταρει στο prerouting state. Βοηθαει και αυτο παντως στο γενικοτερο qos.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα