Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, σήμερα παρέλαβα μία Hyper 212X και την έβαλα στο pc μου, είναι locked cpu οπότε το max OC που μπορώ να κάνω είναι στα 3.8ghz @4 Cores, το voltage παίζει στο auto διότι η motherboard μου δεν έχει custom voltage options.

Τα temps όμως κάνοντας μια μικρή αναζήτηση είναι απογοητευτικά καθώς είδα με την evo πολλοί είχαν ταβάνι τα 65c σε Ι5 2500k στα 4.5ghz...

Παραθέτω screenshot από HWMonitor, btw τα voltages μου φαίνονται υψηλά και δεν έχω τρόπο να τα πειράξω.

Καμία γνώμη για τα temps; Αν και δεν με καίει ιδιαίτερα καθώς σε περίπου έναν μήνα θα πάω σε ryzen build.

http://i.imgur.com/SkdJBld.png

Δημοσ.

Για να κάνεις σωστές συγκρίσεις πρέπει να έχεις μία πλήρη εικόνα , δλδ θερμοκρασία δωματίου , τάση , το ακριβές τεστ που έγινε , σε τι κουτί κλπ. Προσωπικά πιστεύω οτι είναι λίγο τσιμπημένη η θερμοκρασία σου αλλά δε ξέρω και τι κουτί έχεις ( πχ. αν δεν έχεις fan πίσω να βγάζει αέρα είναι λογικό να είσαι +10 βαθμούς πάνω).

Δημοσ.

Phanteks eclipse p400, οι θερμοκρασίες είναι ήδη αρκετά κάτω από την στοκ και αρκετά πιο αθόρυβο και μιας και θα πάρω ryzen σύντομα δεν θα μπω στην διαδικασία να το ψάξω περαιτέρω.

Ίσως να έπεσε παραπάνω thermal paste τι να πω.

Anyway, thanks guys.

Δημοσ.

Phanteks eclipse p400, οι θερμοκρασίες είναι ήδη αρκετά κάτω από την στοκ και αρκετά πιο αθόρυβο και μιας και θα πάρω ryzen σύντομα δεν θα μπω στην διαδικασία να το ψάξω περαιτέρω.

Ίσως να έπεσε παραπάνω thermal paste τι να πω.

Anyway, thanks guys.

μια χαρα εισαι ακομη με τον i5 ασε  να πεσουν h ryzen kai βλεπεις

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...