Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το να πάρει κανείς φίλτρο για την τηλ. γραμμή της adsl σύνδεσης είναι κάτι απλό οπότε παίρνει κανείς ότι λάχει ή μπορεί να επιλέξει πάρει κάτι καλό και αξιόπιστο;

Δημοσ.

Αυτά που δίνουν με τα router μια χαρά είναι. Δε νομίζω ότι υπάρχει λόγος να πάρεις κάτι άλλο, δεν ξέρω καν αν υπάρχουν ποιότητες.

• Like 1
Δημοσ.

Φιλτρα δεν δινουν (συνηθως) αν θες να παρεις πηγαινε σε καποια nova ή cosmote. Θα σου δωσουν με κοστος 2-3€.

Δημοσ.

Δίνουν φίλτρα με τα router? Αγόρασα μόλις ένα και μέσα είχε μόνο splitter!

Θυμάμαι να έχει το κουτί, μπορεί να θυμάμαι και λάθος γιατί έχω χρόνια να πάρω router :)

Δημοσ.

το σπλιτερ κανει την ιδια δουλεια, εγω ειμαι με 2 σπλιτερ (2 τηλεφωνικες γραμμες)

και καλυτερα να συνδεσεις το ρουτερ απευθείας στην γραμμη (χωρις το σπλιτερ).

Δημοσ.

Και πως θα συνδεθεί κ το τηλέφωνο εαν δεν μεσολαβήσει το splitter?

Το ρούτερ μπαίνει στη τηλεφωνική πρίζα απευθείας.

Αν στην ίδια πρίζα θέλεις να βάλεις και τηλεφωνική συσκευή βάζεις splitter, που έχει μία έξοδο για το ρούτερ και μία για το τηλέφωνο. Σε όλες τις άλλες πρίζες που έχουν τηλέφωνα βάζεις απλό φίλτρο.

• Like 1
Δημοσ.

Το ρούτερ μπαίνει στη τηλεφωνική πρίζα απευθείας.

Αν στην ίδια πρίζα θέλεις να βάλεις και τηλεφωνική συσκευή βάζεις splitter, που έχει μία έξοδο για το ρούτερ και μία για το τηλέφωνο. Σε όλες τις άλλες πρίζες που έχουν τηλέφωνα βάζεις απλό φίλτρο.

Nαι τα γνωρίζω αυτά, αλλά...

... αυτό το σχόλιο εδώ με μπέρδεψε!

...και καλυτερα να συνδεσεις το ρουτερ απευθείας στην γραμμη (χωρις το σπλιτερ).

γιατί... πως θα συνδεθεί κ το τηλέφωνο εαν δεν μεσολαβήσει το splitter;
Δημοσ.

Nαι τα γνωρίζω αυτά, αλλά...

... αυτό το σχόλιο εδώ με μπέρδεψε!

γιατί... πως θα συνδεθεί κ το τηλέφωνο εαν δεν μεσολαβήσει το splitter;

Νομίζω εννοεί την περίπτωση που έχεις πάνω από μία πρίζες.

Δημοσ.

Το να πάρει κανείς φίλτρο για την τηλ. γραμμή της adsl σύνδεσης είναι κάτι απλό οπότε παίρνει κανείς ότι λάχει ή μπορεί να επιλέξει πάρει κάτι καλό και αξιόπιστο;

Μου έχει τύχει φόλα, να μην κόβει το θόρυβο από το τηλέφωνο . Σε κάθε περίπτωση μην δώσει πάνω από 3,50 ευρω.

Το 2004 τα πληρώναμε 12 ευρώ ...

Δημοσ.

Το φίλτρο το μόνο που κάνει είναι να κόβει το θόρυβο από το τηλέφωνο ή είναι υπεύθυνο και για κάτι άλλο;

Δημοσ.

Το φίλτρο το μόνο που κάνει είναι να κόβει το θόρυβο από το τηλέφωνο ή είναι υπεύθυνο και για κάτι άλλο;

Ναί, αν δέν υπάρχει φίλτρο στο τηλέφωνο, τότε μπορεί να πέσει η ταχύτητα του internet ή να κάνει αποσυνδέσεις το modem.

Δημοσ.

Αυτό αφορά όλες τις τηλ. γραμμές του σπιτιού ή μόνο το τηλέφωνο που είναι συνδεδεμένο με το splitter;

Δημοσ.

Αυτό αφορά όλες τις τηλ. γραμμές του σπιτιού ή μόνο το τηλέφωνο που είναι συνδεδεμένο με το splitter;

Ναι, σε κάθε τηλεφωνική μπρίζα (εκτός απο την μπρίζα που θα βάλεις το splitter) θα βάζεις και απο ένα φίλτρο.

Το splitter όπως σου είπαν και τα παιδιά προηγουμένος μπάινει στην περίπτωση που θέλεις να βάλεις σε μια μπρίζα το modem και μια τηλεφωνική συσκευή και ταυτόχρονα φιλτράρει τον "θόρυβο" της γραμμής.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...